επειγον παρασταση διαμαρτυριασ συγχωνευσεις
Κοινό κάλεσμα Ενώσεων Γονέων Δυτικής Αθήνας

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ενώσεις Συλλόγων Γονέων της Γ' Αθήνας σχετικά με τις συγχωνεύσεις σχολείων.

Την πλήρη αντίθεσή τους δηλώνουν ενάντια στις συγχωνεύσεις που αφορούν, για αρχή, 14 Νηπιαγωγεία στον Δήμο Περιστερίου, 2 Δημοτικά και 8 νηπιαγωγεία στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, 2 νηπιαγωγεία στον Δήμο Ιλίου, 2 Δημοτικά στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, 2 Νηπιαγωγεία στον Δήμο Πετρούπολης.

Τέλος, καλούν γονείς, εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους όλων των Δημοτικών Συμβουλίων στην παράσταση διαμαρτυρίας αύριο Παρασκευή 1η Μαρτίου στις 09:30 στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής (Ξενίας 24, Αθήνα).

Η ανακοίνωση

«Το σύνολο των ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ της Γ' Αθήνας διατρανώνουμε την πλήρη αντίθεση μας στα σχέδια της Κυβέρνησης και των πρόθυμων στελεχών εκπαίδευσης της πολιτικής τους στον χώρο της Παιδείας, για συγχώνευση-κατάργηση σχολικών μονάδων.

Οι αποφάσεις τους αφορούν - σε πρώτη φάση - 14!! Νηπιαγωγεία στον Δήμο Περιστερίου, 2 Δημοτικά και 8 νηπιαγωγεία στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, 2 νηπιαγωγεία στον Δήμο Ιλίου, 2 Δημοτικά στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, 2 Νηπιαγωγεία στον Δήμο Πετρούπολης.

Την ίδια ώρα τα σεισμόπληκτα σχολεία του Δήμου Αιγάλεω παραμένουν συνέπεια 6 νηπιάκια να παραμένουν σπίτι τους και στο Αιγάλεω ζούμε το απίστευτο της έξωσης του 9ου Δημοτικού προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων.

Επειδή όλοι οι τοπικοί φορείς: Δημοτικά Συμβούλια ,Σύλλογοι Εκπαιδευτικών, Ενώσεις Γονέων τάσσονται κατά αυτού του σχεδιασμού και μόνο η Διεύθυνση Γ Αθήνας καμαρώνει για αυτόν, επειδή τα παιδιά μας δεν είναι αριθμοί για να υπόκεινται σε αλγόριθμους και statistics.

Επειδή καταφανώς αδιαφορείτε για τα αρνητικά μαθησιακά αποτελέσματα που θα επιφέρει η εφαρμογή των αποφάσεων σας, επειδή συντάσσεστε πλήρως με την πολιτική του κόστους- οφέλους και αδιαφορείτε πλήρως για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Απαιτούμε – διεκδικούμε :Καμία συγχώνευση τμημάτων ή σχολείων.

Καλούμε όλους τους γονείς, εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους όλων των Δημοτικών Συμβουλίων στην παράσταση ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 09:30 στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής (Ξενίας 24, Αθήνα).»

επειγον παρασταση διαμαρτυριασ συγχωνευσεις

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζωή Κωνσταντοπούλου
«Η βρωμιά σας ξεχειλίζει»: Ένταση μεταξύ Συρεγγέλας - Κωνσταντοπούλου στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Συρεγγέλα σε Κωνσταντοπούλου: «Είναι μπούλινγκ αυτό που κάνετε σε όλους μας»
«Η βρωμιά σας ξεχειλίζει»: Ένταση μεταξύ Συρεγγέλας - Κωνσταντοπούλου στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Πλαστοί πίνακες
Ποιος είναι ο δικηγόρος της Αθήνας που βρέθηκε στο επίκεντρο της απάτης με πίνακες και «χρυσό»
Αποκαλυπτικά στοιχεία: ποιος είναι ο γνωστός δικηγόρος που συνελήφθη για υπόθεση απάτης με πλαστούς πίνακες
Ποιος είναι ο δικηγόρος της Αθήνας που βρέθηκε στο επίκεντρο της απάτης με πίνακες και «χρυσό»
Πατέρας νεκρού στρατιώτη
«Μπαμπά θα πάμε να ρίξουμε χειροβομβίδες – Σιγά μη χάσω το πανηγύρι»: Τα τελευταία λόγια του 19χρονου στρατιώτη
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου Ραφαήλ – «Το παιδί μου έφυγε χαρούμενο» λέει για τον γιο του που σκοτώθηκε από έκρηξη χειροβομβίδας στη Ρόδο
«Μπαμπά θα πάμε να ρίξουμε χειροβομβίδες – Σιγά μη χάσω το πανηγύρι»: Τα τελευταία λόγια του 19χρονου στρατιώτη