επειγον παρασταση διαμαρτυριασ συγχωνευσεις
Κοινό κάλεσμα Ενώσεων Γονέων Δυτικής Αθήνας

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ενώσεις Συλλόγων Γονέων της Γ' Αθήνας σχετικά με τις συγχωνεύσεις σχολείων.

Την πλήρη αντίθεσή τους δηλώνουν ενάντια στις συγχωνεύσεις που αφορούν, για αρχή, 14 Νηπιαγωγεία στον Δήμο Περιστερίου, 2 Δημοτικά και 8 νηπιαγωγεία στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, 2 νηπιαγωγεία στον Δήμο Ιλίου, 2 Δημοτικά στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, 2 Νηπιαγωγεία στον Δήμο Πετρούπολης.

Τέλος, καλούν γονείς, εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους όλων των Δημοτικών Συμβουλίων στην παράσταση διαμαρτυρίας αύριο Παρασκευή 1η Μαρτίου στις 09:30 στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής (Ξενίας 24, Αθήνα).

Η ανακοίνωση

«Το σύνολο των ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ της Γ' Αθήνας διατρανώνουμε την πλήρη αντίθεση μας στα σχέδια της Κυβέρνησης και των πρόθυμων στελεχών εκπαίδευσης της πολιτικής τους στον χώρο της Παιδείας, για συγχώνευση-κατάργηση σχολικών μονάδων.

Οι αποφάσεις τους αφορούν - σε πρώτη φάση - 14!! Νηπιαγωγεία στον Δήμο Περιστερίου, 2 Δημοτικά και 8 νηπιαγωγεία στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, 2 νηπιαγωγεία στον Δήμο Ιλίου, 2 Δημοτικά στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, 2 Νηπιαγωγεία στον Δήμο Πετρούπολης.

Την ίδια ώρα τα σεισμόπληκτα σχολεία του Δήμου Αιγάλεω παραμένουν συνέπεια 6 νηπιάκια να παραμένουν σπίτι τους και στο Αιγάλεω ζούμε το απίστευτο της έξωσης του 9ου Δημοτικού προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων.

Επειδή όλοι οι τοπικοί φορείς: Δημοτικά Συμβούλια ,Σύλλογοι Εκπαιδευτικών, Ενώσεις Γονέων τάσσονται κατά αυτού του σχεδιασμού και μόνο η Διεύθυνση Γ Αθήνας καμαρώνει για αυτόν, επειδή τα παιδιά μας δεν είναι αριθμοί για να υπόκεινται σε αλγόριθμους και statistics.

Επειδή καταφανώς αδιαφορείτε για τα αρνητικά μαθησιακά αποτελέσματα που θα επιφέρει η εφαρμογή των αποφάσεων σας, επειδή συντάσσεστε πλήρως με την πολιτική του κόστους- οφέλους και αδιαφορείτε πλήρως για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Απαιτούμε – διεκδικούμε :Καμία συγχώνευση τμημάτων ή σχολείων.

Καλούμε όλους τους γονείς, εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους όλων των Δημοτικών Συμβουλίων στην παράσταση ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 09:30 στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής (Ξενίας 24, Αθήνα).»

επειγον παρασταση διαμαρτυριασ συγχωνευσεις

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γνωρίζετε τι σημαίνει «ωκύμορος» και «ωκυτόκια»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 15 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 15/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekdromi.jpg
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
Οι καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί είναι δύσκολες. Κανείς δεν τους καλύπτει, η ευθύνη είναι όλη δική τους.
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
panelladikes 2023
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
ypaith3.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...
Τώρα κατάλαβαν ότι η φοίτηση στην υποχρεωτική εκπαίδευση είναι...υποχρεωτική και δεν μπορεί να μην εγγραφεί σε σχολείο μαθητής μέχρι το Γυμνάσιο...
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...