dpth
Δύο Καθηγητές της Ιατρικής του ΔΠΘ στην εθνική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας

Με απόφαση της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας κας Αγαπηδάκη, δύο Καθηγητές του Τμήματος Ιατρικής του ΔΠΘ μετέχουν ως τακτικά μέλη στην εθνική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας (ΕΕΔΥ).

Αναλυτικότερα, πρόκειται για τον Καθηγητή Φαρμακολογίας και Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων κ. Ευάγγελο Μανωλόπουλο, και τον Καθηγητή Διοίκησης και Οργάνωσης Υπηρεσιών Υγείας κ. Νικόλαο Πολύζο.

Τα θερμά του συγχαρητήρια εξέφρασε ο Πρύτανης του ΔΠΘ κ. Φώτης Μάρης, και ευχήθηκε, εκ μέρους της διοίκησης του Πανεπιστημίου, καλή επιτυχία στο έργο τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!