Προσφυγή κατά της ανάκλησης της μονιμοποίησης εκπαιδευτικών: Στάσεις εργασίας την Τετάρτη
Alexandros Michailidis / SOOC
Στάσεις εργασίας την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών

Τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου κήρυξε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου, προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να συμμετέχουν στην παναττική συγκέντρωση στο  Διοικητικό Εφετείο Αθηνών για την εκδίκαση της προσφυγής κατά των αποφάσεων ανάκλησης της μονιμοποίησης των δόκιμων εκπαιδευτικών της Α΄ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθήνας.

Η στάση εργασίας αφορά τις τρεις ώρες του πρωινού κύκλου των μαθημάτων από τις 10:45 έως τις 13:15 και τις τρεις ώρες του ολοήμερου από τις 13:15 έως τις 16:00.

Μάλιστα, η ανακοίνωση του Συλλόγου αποτελεί ειδοποίηση και για την Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας.

Η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών

« Κήρυξη τρίωρων διευκολυντικών στάσεων εργασίας την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 Νοεμβρίου 2023».

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου λαμβάνοντας υπόψη του την υπ’ αριθμ. πρ. 719/9 – 11 – 2023 απόφαση του Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. με θέμα: «15 Νοεμβρίου 2023, ώρα 9.30 π.μ. Παναττική συγκέντρωση στο  Διοικητικό Εφετείο Αθηνών για την εκδίκαση της προσφυγής κατά των αποφάσεων ανάκλησης της μονιμοποίησης των δόκιμων εκπαιδευτικών της Α΄ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθήνας – Κήρυξη τρίωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας για τις τρεις πρώτες ώρες του πρωινού κύκλου της Τετάρτης 15 – 11 – 2023 από το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε.», προκειμένου να διευκολύνει περαιτέρω την μαζικότερη συμμετοχή των συναδέλφων – μελών του σωματείου μας στην Παναττική συγκέντρωση στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΡΙΩΡΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΤΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: α) ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ 10:45 ΕΩΣ 13:15 ΚΑΙ β) ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΑΠΟ 13:15 ΕΩΣ 16:00. Η παρούσα αποτελεί ειδοποίηση και για την Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας.

Οι συνάδελφοι – μέλη του σωματείου μας μπορούν να κάνουν χρήση όποιας ή όποιων από τις στάσεις εργασίας επιθυμούν προκειμένου να συμμετέχουν στην ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ που διοργανώνεται από την Δ. Ο. Ε. στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών την Τετάρτη 15 – 11 – 2023 στις 09:30.

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 4692/2020 & 4823/2021 ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

xionia
Πολική έφοδος στη χώρα: Κατακόρυφη πτώση 12 βαθμών - Νωρίτερα τα πρώτα χιόνια
Με πολικές αέριες μάζες να κατεβαίνουν προς τη χώρα, οι θερμοκρασίες υποχωρούν αισθητά και τα βουνά ντύνονται στα λευκά.
Πολική έφοδος στη χώρα: Κατακόρυφη πτώση 12 βαθμών - Νωρίτερα τα πρώτα χιόνια
Νηπιαγωγείο με κάγκελα
Εκπαιδευτικοί Θεσσαλονίκης: Άμεση εφαρμογή της νομοθεσίας των Ε.Δ.Υ. στα νηπιαγωγεία
Ο Ζ΄ Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. ζητά ίσες ρυθμίσεις για τις/τους νηπιαγωγούς που επιβαρύνονται με σημαντικό διοικητικό και παιδαγωγικό έργο.
Εκπαιδευτικοί Θεσσαλονίκης: Άμεση εφαρμογή της νομοθεσίας των Ε.Δ.Υ. στα νηπιαγωγεία
μαγκος
Καρδίτσα: Σήμερα η δίκη των βασανιστών του Βασίλη Μάγγου – Οι έξι αστυνομικοί στο εδώλιο
Η οικογένεια διεκδικεί δικαίωμα παράστασης, οι έξι κατηγορούμενοι αστυνομικοί για βασανιστήρια και κακουργήματα
Καρδίτσα: Σήμερα η δίκη των βασανιστών του Βασίλη Μάγγου – Οι έξι αστυνομικοί στο εδώλιο