Συλλαλητήριο2
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME NEWS
"Όσο δυναμώνει η επίθεση στα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας, η αντιλαϊκή πολιτική, τόσο θα δυναμώνει και η καταστολή.  Οι φοιτητές δεν τρομοκρατούμαστε! "

Την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης που εντείνει την συκοφαντία, τον αυταρχισμό και την καταστολή απέναντι στους φοιτητές που αγωνίζονται για πτυχία με αξία και για αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν σπουδές, ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι φοιτητικοί σύλλογοι.

"Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η απαράδεκτη πίεση στις πρυτανικές αρχές και τις διοικήσεις που καλούνται να στοχοποιήσουν αγωνιστές φοιτητές και προέδρους Φοιτητικών Συλλόγων στα πλαίσια της εισαγγελικής έρευνας που διενεργείται για τις φοιτητικές κινητοποιήσεις" σημειώνουν οι φοιτητές και καλουν σε μαζική συμμετοχή στο Πανελλαδικό Φοιτητικό Συλλαλητήριο.

Αναλυτικά το ψήφισμα των φοιτητικών συλλόγων

Να σταματήσει τώρα η στοχοποίηση των αγωνιστών φοιτητών!

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης που εντείνει την συκοφαντία, τον αυταρχισμό και την καταστολή απέναντι στους φοιτητές που αγωνίζονται για πτυχία με αξία και για αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν σπουδές, ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η απαράδεκτη πίεση στις πρυτανικές αρχές και τις διοικήσεις που καλούνται να στοχοποιήσουν αγωνιστές φοιτητές και προέδρους Φοιτητικών Συλλόγων στα πλαίσια της εισαγγελικής έρευνας που διενεργείται για τις φοιτητικές κινητοποιήσεις

Η κυβέρνηση είναι γελασμένη! Τους το ξεκαθαρίζουμε, ό,τι και να κάνουν δεν μπορούν να διώξουν ένα δίκαιο και μεγαλειώδη αγώνα που δίνουν δεκάδες χιλιάδες φοιτητές που απορρίπτουν με συντριπτική πλειοψηφία το νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Όλοι οι φοιτητές μια γροθιά θα συνεχίσουμε τον υλοποιώντας τις συλλογικές, δημοκρατικές αποφάσεις των μαζικών Γενικών τους Συνελεύσεων.

Το κράτος κινητοποιεί όλους τους μηχανισμούς του, την αστυνομία και τους εισαγγελείς αξιοποιώντας όλο το απαράδεκτο νομικό οπλοστάσιο που έχουν διαμορφώσει όλες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις, στα πλαίσια των οδηγιών της ΕΕ, για να καταστείλει τους αγώνες των φοιτητών. Μετά την κατάργηση του ασύλου, τώρα καλούν τους ακαδημαϊκούς να γίνουν καταδότες. Έτσι καταλαβαίνει η κυβέρνηση την ακαδημαϊκή ελευθερία.

Όσο δυναμώνει η επίθεση στα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας, η αντιλαϊκή πολιτική, τόσο θα δυναμώνει και η καταστολή.  Οι φοιτητές δεν τρομοκρατούμαστε! Ο αγώνας τώρα δυναμώνει!

Μαζί με τους μαθητές, τους εργαζόμενους και τους γονείς μας θα παλέψουμε για τις σπουδές και τη ζωή που μας αξίζει!

Όλοι και όλες στις Γενικές Συνελεύσεις των Φοιτητικών Συλλόγων

Όλοι και όλες στο Πανελλαδικό Φοιτητικό Συλλαλητήριο, στις 8 Φλεβάρη στην Αθήνα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Lauterbrunnen
Το γραφικό χωριό της Ελβετίας που θέλει να χρεώνει τους επισκέπτες
Η προτεινόμενη χρέωση, η οποία θα καταβληθεί μέσω μιας εφαρμογής για smartphone, θα είναι μεταξύ 5 και 10 ελβετικών φράγκων (5,50 έως 10,99 $) και θα...
Το γραφικό χωριό της Ελβετίας που θέλει να χρεώνει τους επισκέπτες
patatakia
Πώς αναψυκτικά, πατατάκια, μπισκότα αυξάνουν τον κίνδυνο επεισοδίου εγκεφαλικού
Έρευνα: Η κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων συνδέεται με γνωστική παρακμή και εγκεφαλικό
Πώς αναψυκτικά, πατατάκια, μπισκότα αυξάνουν τον κίνδυνο επεισοδίου εγκεφαλικού