Καταγγελία γονέων για νηπιαγωγείο στον Άγιο Δημήτριο: Γερανός κάνει εργασίες πάνω από τους μαθητές
«Δεν έχουμε στείλει το παιδί μας σχολείο»

Αναστάτωση επικρατεί στο 2ο νηπιαγωγείο Αγίου Δημητρίου, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία πατέρα, πάνω από το σχολείο δουλεύει ένας μεγάλος γερανός και οι γονείς φοβούνται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο μην γίνει κανένα ατύχημα.

Ο γερανός είναι στην περιοχή από το Σάββατο και κάνει εργασίες σε ανέγερση οικοδομής, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία, χωρίς αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα ο γονέας Δημήτρης Μαγγάκης μίλησε στο OPEN: «Από την Δευτέρα δεν έχουμε στείλει το παιδί στο νηπιαγωγείο γιατί ζούμε αυτόν τον εφιάλτη. Κουβαλώντας έναν κάδο, ο γερανός, μέσα στο νηπιαγωγείο έπεσε ένα τεραστίων διαστάσεων χαρτόνι και τα παιδιά ουρλιάξανε.

Την Τρίτη είχε καλέσει η διευθύντρια την αστυνομία. Ήμουν παρών όταν ήρθε το 100. Δεν είχε άδεια ακόμα χρήσης του γερανού, παρ΄όλα αυτά δούλευε κανονικά και περιστρεφόταν πάνω από το νηπιαγωγείο, τον δρόμο, τις πολυκατοικίες. Η αστυνομία δεν έκανε παύση εργασίας ως όφειλε».

«Εμείς δεν φέραμε το παιδί στο σχολείο αλλά άλλοι γονείς που δουλεύουνε αναγκάζονται και τα φέρνουν. Πώς δόθηκε άδεια σε αυτό να λειτουργεί και δίπλα στο δημαρχείο; Θέλουμε απαντήσεις και τις θέλουμε άμεσα», κατέληξε ο γονέας.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

10 Πιστοποιητικά Τεχνητής Νοημοσύνης για Εκπαιδευτικούς: 1000 Υποτροφίες ως 19/1

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΑΡΙΖΑ ΦΛΩΡΑΤΟΥ
Ποια είναι η Μαρίζα Φλωράτου που στέφεται Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2026
Πατρινή, με έντονη καλλιτεχνική και κοινωνική δράση, αναλαμβάνει τον πιο εμβληματικό ρόλο του θεσμού
Ποια είναι η Μαρίζα Φλωράτου που στέφεται Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2026
κληρονομικο
Χωρίς φόρο κληρονομιάς οι καταθέσεις σε γνήσιους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς – Απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών
Το Δημόσιο δεν δικαιούται να επιβάλει φόρο σε ποσά κοινού λογαριασμού μετά τον θάνατο συγκαταθέτη, εφόσον προβλέπεται ρήτρα αυτόματης περιέλευσης...
Χωρίς φόρο κληρονομιάς οι καταθέσεις σε γνήσιους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς – Απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών
νηπιαγωγος
Γάμος γεμάτος παιδικά χαμόγελα στην Κομοτηνή: Νηπιαγωγός παντρεύτηκε με 20 μαθητές της παρανυφάκια
Μια νηπιαγωγός επέλεξε να έχει δίπλα της τους μαθητές της στον γάμο της, χαρίζοντας στη τελετή μοναδικές στιγμές συγκίνησης και χαράς.
Γάμος γεμάτος παιδικά χαμόγελα στην Κομοτηνή: Νηπιαγωγός παντρεύτηκε με 20 μαθητές της παρανυφάκια