εκπα
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σήμερα (01/01) επισκέφτηκε ο Γεράσιμος Σιάσος τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία

Τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Αρεταίειο, Αιγινήτειο και Ευγενίδειο επισκέφθηκε την πρώτη ημέρα του 2024 ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ Γεράσιμος Σιάσος.

εκπα

Κατά την επίσκεψη στα τρία Νοσοκομεία η Διοίκηση του Πανεπιστημίου μοίρασε βασιλόπιτα και αντάλλαξε ευχές με τους νοσηλευόμενους ασθενείς και με το προσωπικό που εφημερεύει.

εκπα

Τους ασθενείς και το προσωπικό επισκέφθηκαν μαζί με τον Πρύτανη, oΑντιπρύτανης Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας Εμμανουήλ Πικουλής, ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Νικόλαος Αρκαδόπουλος, ο Πρόεδρος των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων Αρεταίειο και Αιγινήτειο Κωνσταντίνος Τσιούφης, ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου «Ευγενίδειο» Στέλιος Κώτσιος και η Διευθύνουσα Σύμβουλος Έφη Μπάσδρα, ο Διευθυντής της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής Νικόλαος Βλάχος, ο Διευθυντής της Νευρολογικής Κλινικής Λεωνίδας Στεφανής, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Χρίστος Βασιλόπουλος, μέλη των Δ.Σ. των Νοσοκομείων, της Ιατρικής και Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

εκπα

Ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ Καθηγητής Καρδιολογίας Γεράσιμος Σιάσος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι συμβολική η παρουσία μας στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία την πρώτη ημέρα του χρόνου. Θέλουμε να δώσουμε δύναμη στους νοσηλευόμενους και να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό που εφημερεύει αυτές τις ημέρες στα νοσοκομεία, όταν οι περισσότεροι είναι με τις οικογένειές τους. Η προσφορά των ιατρών, των νοσηλευτών και όλου του υγειονομικού προσωπικού είναι ανεκτίμητη. Το Πανεπιστήμιο και η Πολιτεία οφείλει να τους στηρίζει με κάθε διαθέσιμο μέσο».

εκπα

Ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Καθηγητής Χειρουργικής Νικόλαος Αρκαδόπουλος τόνισε: «Είναι πολύ σημαντική η συνεισφορά των Πανεπιστημιακών Κλινικών και Εργαστηρίων στη δημόσια υγεία. Η Ιατρική Σχολή προσφέρει αδιάλειπτα υπηρεσίες υγείας από το 1837, σχεδόν δύο αιώνες και αποτελεί κέντρο αναφοράς για όλη τη χώρα, καθώς και τον κύριο πυλώνα της ιατρικής εκπαίδευσης».

εκπα
εκπα

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

spoudes-stin-kypro
Υποτροφίες Καρέλια 2026-2027: Νέα ευκαιρία για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές με ενίσχυση έως 20.000 ευρώ
Το Ίδρυμα Καρέλια προκηρύσσει 32 υποτροφίες για αριστούχους αποφοίτους – Έως τις 30 Ιουνίου οι αιτήσεις
Υποτροφίες Καρέλια 2026-2027: Νέα ευκαιρία για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές με ενίσχυση έως 20.000 ευρώ
παραλία «Μικρό Πήλιο»
Αττική: 5 παραλίες «με άρωμα» Κυκλάδων για τις πρώτες καλοκαιρινές αποδράσεις
Γαλαζοπράσινα νερά, κρυφοί κολπίσκοι και νησιώτικα τοπία λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας
Αττική: 5 παραλίες «με άρωμα» Κυκλάδων για τις πρώτες καλοκαιρινές αποδράσεις
αστυνομια
Σοκ στην Άγκυρα: Πατέρας κρέμασε από το παράθυρο την 3χρονη κόρη του υπό την απειλή μαχαιριού
Δραματική επιχείρηση διάσωσης από τις Ειδικές Δυνάμεις – Συνελήφθη ο άνδρας, σώο το παιδί
Σοκ στην Άγκυρα: Πατέρας κρέμασε από το παράθυρο την 3χρονη κόρη του υπό την απειλή μαχαιριού
ktel-patra
Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο παρέσυρε 24χρονη– Στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι
Το ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα σε σημείο χωρίς διάβαση πεζών – Ανακοίνωση της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για το περιστατικό
Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο παρέσυρε 24χρονη– Στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι