Thumbnail
Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Ο διαγραμμένος ΧΒ εμπαίζει τους νεοδιόριστους όταν ισχυρίζεται ότι είναι υπέρμαχος της μονιμοποίησής τους, ενώ, μαζί με τα μέλη της κυβερνητικής παράταξης στο ΠΥΣΔΕ, αρνήθηκαν τη μονιμοποίησή τους

Ανακοίνωση σχετικά με τη στάση του διεγραμμένου Χ.Βαϊτσίδη απέναντι στην ΕΛΜΕ και στον κλάδο, εξέδωσε η Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

Οπως υποστηρίζει η ΕΛΜΕ, «με τη διαγραφή του ΧΒ, μετά από ομόφωνη πρόταση του ΔΣ, υπερασπίστηκε αρχές και αξίες που πρέπει να διέπουν το συνδικαλιστικό κίνημα και τη δράση των εκπροσώπων του και καταδίκασε συμπεριφορές ξένες στις δημοκρατικές παραδόσεις του κλάδου μας. Καλούμε τους συναδέλφους να αποδοκιμάσουν τη στάση του και να αποχωρούν όταν εμφανίζεται στα σχολεία τους, το ίδιο γίνεται και κατά τη διάρκεια των Γενικών Συνελεύσεων»

Ολη η ανακοίνωση της Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΟΥ Χ. ΒΑΪΤΣΙΔΗ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ. ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ!

Τον Μάιο του 2022, σε μαζική Γενική Συνέλευση, μετά από ομόφωνη πρόταση του ΔΣ της ΕΛΜΕ, αποφασίστηκε η διαγραφή του Χ.Β. από την ΕΛΜΕ για ένα χρόνο, μετά από καταγγελία των εργαζομένων στο Κέντρο Πρόληψης Δίκτυο Άλφα για απαράδεκτη, αυταρχική ,απρεπή συμπεριφορά απέναντί τους, όπου υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε την Ε ΕΛΜΕ, χωρίς να υπάρχει σχετική απόφαση. Κατά τη διάρκεια της ΓΣ που τον διέγραψε, μαζί με μέλη της παράταξής του, προχώρησε σε πρωτοφανείς αθλιότητες και επιθέσεις κατά μελών του ΔΣ και συναδέλφων, ενώ δε δίστασε να καλέσει τις αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία.

Ο διαγραμμένος από μαζική Γενική Συνέλευση ΧΒ για τις αθλιότητές του απέναντι στην ΕΛΜΕ και τις εργαζόμενες στο Δίκτυο Άλφα, έκανε, μαζί με μέλη της ΔΑΚΕ, 8 δικαστικές προσφυγές κατά της ΕΛΜΕ για να ακυρώσει τη διαγραφή του. Έφτασε στο σημείο να μηνύσει και τους μάρτυρες που κατέθεσαν υπέρ της ΕΛΜΕ! Με την 4η προσφυγή του σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΛΜΕ, σταμάτησε το χρόνο της διαγραφής του που ήταν για ένα χρόνο. Γυρίζει στα σχολεία προσπαθώντας να νομιμοποιήσει τη δράση του και να συγκαλύψει τα αίσχη που διέπραξε και στη διάρκεια της ΓΣ και μετά σε βάρος της ΕΛΜΕ, αλλά και με τον κομματικό μηχανισμό της κυβερνητικής παράταξης με τον οποίον έχουν αλώσει κάθε εκπαιδευτική διαδικασία που αφορά τις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών, τις κρίσεις Διευθυντών και Υποδιευθυντών, για τα οποία έχει επανειλημμένα καταγγελθεί από την ΕΛΜΕ.

Λειτουργούν ως παραδιοίκηση με πλήρη κομματικό έλεγχο ΠΥΣΔΕ και συμβουλίου κρίσεων και μαζί με τον διευθυντή εκπαίδευσης υπηρετούν τη συγκάλυψη του υπουργείου και της κυβερνητικής πολιτικής. Τα κομματικά μέλη του ΠΥΣΔΕ αρνήθηκαν να κάνουν τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων συναδέλφων, ενώ στην τελευταία παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση, γύρισαν κυριολεκτικά την πλάτη στους νεοδιόριστους και έφυγαν. Ο διαγραμμένος ΧΒ εμπαίζει τους νεοδιόριστους όταν ισχυρίζεται ότι είναι υπέρμαχος της μονιμοποίησής τους, ενώ, μαζί με τα μέλη της κυβερνητικής παράταξης στο ΠΥΣΔΕ, αρνήθηκαν τη μονιμοποίησή τους. Είναι υπεύθυνος για την αδιαφάνεια και τις παρατυπίες στις υπηρεσιακές μεταβολές, την ημετεροκρατία στο συμβούλιο κρίσεων.

Η ΕΛΜΕ με τη διαγραφή του ΧΒ, μετά από ομόφωνη πρόταση του ΔΣ, υπερασπίστηκε αρχές και αξίες που πρέπει να διέπουν το συνδικαλιστικό κίνημα και τη δράση των εκπροσώπων του και καταδίκασε συμπεριφορές ξένες στις δημοκρατικές παραδόσεις του κλάδου μας. Καλούμε τους συναδέλφους να αποδοκιμάσουν τη στάση του και να αποχωρούν όταν εμφανίζεται στα σχολεία τους, το ίδιο γίνεται και κατά τη διάρκεια των Γενικών Συνελεύσεων.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ! Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ Γ.Σ.

ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Χ.Β. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σας αν βρίζετε - ποια είναι τα οφέλη;

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 4/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κηδεία
Ασύλληπτο! Γραφείο κηδειών πουλούσε ανθρώπινα μέλη και χορηγούσε ψεύτικη τέφρα
Βρέθηκαν 200 πτώματα σε αποσύνθεση σε γραφείο τελετών – Σορός γυναίκας έμεινε για 18 μήνες σε νεκροφόρα
Ασύλληπτο! Γραφείο κηδειών πουλούσε ανθρώπινα μέλη και χορηγούσε ψεύτικη τέφρα
italy
ΝΕΟ: 100.000 αναπληρωτές κυνηγούν αυτή την Πιστοποίηση Ιταλικών, Ισπανικών
Σε "στίβο μάχης" μπαίνουν πάνω από 100.000 αναπληρωτές για ΕΥΚΟΛΗ Πιστοποίηση Ιταλικών και Ισπανικών πριν το άνοιγμα των πινάκων
ΝΕΟ: 100.000 αναπληρωτές κυνηγούν αυτή την Πιστοποίηση Ιταλικών, Ισπανικών