σχολείο Αετού
Περιβαλλοντικό πρόγραμμα του ΚΠΕ Βεύης

Ανακοίνωση απεστάλη για την συμμετοχή του δημοτικού σχολείου Αετού σε εκπαιδευτική εκδρομή του περιβαλλοντικού προγράμματος του ΚΠΕ Βεύης.

Η ανακοίνωση

«Την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023, στο πλαίσιο εκπαιδευτικών επισκέψεων για την υλοποίηση προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, που γίνονται στο σχολείο μας και έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών μας πάνω στα οικολογικά προβλήματα που απειλούν την ισορροπία του πλανήτη μας, αλλά και στην απόκτηση γνώσεων, πρωτοβουλιών  και δεξιοτήτων, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στη Φλώρινα σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Βεύης.

Η εξαιρετική ξενάγηση στα ιστορικά μνημεία της πόλης και οι πολύ χρήσιμες πληροφορίες που δόθηκαν από τους υπεύθυνους του προγράμματος ενθουσίασαν μαθητές και εκπαιδευτικούς. Οι μαθητές μας έδειξαν ενδιαφέρον και εκφράσανε προβληματισμούς και απορίες στους εκπαιδευτικούς και στους υπεύθυνους του προγράμματος.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σοφοκλή Μάνο, πατέρα μαθητή του σχολείου μας για τη θετική του ανταπόκριση στο κάλεσμα να καλύψει με φωτογραφικό υλικό την επίσκεψη και την εθελοντική του προσφορά να επεξεργαστεί κατάλληλα το υλικό, για να διανεμηθεί ως αναμνηστικό στους μαθητές μας.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διευθύντρια Εκπαίδευσης, κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, καθώς και την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, κ. Θεοδώρα Βάσιου, για το εγκάρδιο καλωσόρισμα και τα όμορφα λόγια αγάπης και ενθάρρυνσης, με τα οποία απευθύνθηκαν στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς. Μας δίνουν δύναμη και έμπνευση για ακόμα περισσότερες δράσεις.»

σχολείο Αετού
αετό3

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βροχή διαμαρτυριών στο alfavita.gr για τα θέματα της Φυσικής

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panelladikes_panellinies
Πανελλήνιες 2024: Οι εκτιμήσεις των βαθμολογητών για τις Ηλεκτρικές Μηχανές
Oι εκτιμήσεις για τα μαθήματα στα οποία εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, για τις Πανελλαδικές 2024
Πανελλήνιες 2024: Οι εκτιμήσεις των βαθμολογητών για τις Ηλεκτρικές Μηχανές
Πανελλήνιες (2)
Επαναληπτικές πανελλαδικές 2024: Μέχρι αύριο η προθεσμία αίτησης και δικαιολογητικών - Εγκύκλιος
Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις επαναληπτικές εξετάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και οργάνωση διαδικασιών
Επαναληπτικές πανελλαδικές 2024: Μέχρι αύριο η προθεσμία αίτησης και δικαιολογητικών - Εγκύκλιος