Thumbnail
Ανήλικοι επιτέθηκαν και χτύπησαν 16χρονο σε σχολικό δρομολόγιο

Στην Κύμη Ευβοίας καταγράφηκε, μετά από σχετική καταγγελία στις Αρχές, ακόμη ένα επεισόδιο βίας μεταξύ ανηλίκων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ της Δευτέρας 30, μία 40χρονη και ο 16χρονος γιος της κατήγγειλαν δύο 16χρονους και έναν 17χρονο για ξυλοδαρμό, απειλή και εξύβριση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια του σχολικού δρομολογίου Κονίστρες – Κύμη όταν, ένεκα προσωπικών διαφορών, ο 17χρονος κλώτσησε τον 16χρονο στο στήθος και στο πρόσωπο, ενώ οι δύο έτεροι ανήλικοι δράστες άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν.

Το 16χρονο θύμα μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα