ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ
Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι που επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους στη Βούλα

Tο βράδυ της Κυριακής (10/9) σε πλατεία στη Βούλα, τρεις ανήλικοι επιτέθηκαν σε 15χρονο με γροθιές και κλωτσιές, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.

Ο 15χρονος τραυματίστηκε από την επίθεση και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τους κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της επίθεσης στον 15χρονο.

Συγκεκριμένα η  αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο εκ των τριών ανηλίκων, ενώ και ο τρίτος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Ακόμη ένα περιστατικό βίας ανηλίκων σημειώθηκε από τις αρχές του Σεπτεμβρίου καθώς την Παρασκευή (1/9) σε πολυσύχναστο δρόμο, στην περιοχή της Θερίσσου στο Ηράκλειο, μία παρέα τριών 11χρονων περπατούσαν αμέριμνοι στο δρόμο, όταν τρία άλλα ανήλικα παιδιά, λίγο μεγαλύτερης ηλικίας, τα προσέγγισαν και τους επιτέθηκαν.

Οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, και οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από κάμερες καταστημάτων της περιοχής, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τους τρεις ανήλικους που προκάλεσαν τρόμο στα τρία 11χρονα παιδιά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αγρότες
Κοινό μέτωπο αγροτών – εργατών: 200 συνδικαλιστές προτείνουν 24ωρη απεργία
Κάλεσμα για παλλαϊκό αγώνα ενάντια στην ακρίβεια, την κυβερνητική πολιτική και τις αυξήσεις σε ρεύμα και νερό
Κοινό μέτωπο αγροτών – εργατών: 200 συνδικαλιστές προτείνουν 24ωρη απεργία
Γιώργος Γεραπετρίτης
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες που προσκλήθηκαν στο «Συμβούλιο Ειρήνης» Τραμπ
Πρόσκληση συμμετοχής στην πρωτοβουλία του Αμερικανού προέδρου, με έμφαση στη διπλωματία και τη σταθερότητα στη Μέση Ανατολή
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες που προσκλήθηκαν στο «Συμβούλιο Ειρήνης» Τραμπ
αυτοκινητα
Αγοραπωλησία αυτοκινήτου χωρίς ταλαιπωρία: Η μεταβίβαση γίνεται πλέον online μέσω gov.gr
Τέλος στις ουρές σε ΚΕΠ και Περιφέρειες – Πώς ολοκληρώνεται ψηφιακά η διαδικασία βήμα βήμα
Αγοραπωλησία αυτοκινήτου χωρίς ταλαιπωρία: Η μεταβίβαση γίνεται πλέον online μέσω gov.gr