Thumbnail
Άγριος ξυλοδαρμός ανήλικου στην παραλία της Θεσσαλονίκης  - Αναζητούνται οι δράστες

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δύο άτομα έπεσε πριν από λίγο στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, ένας ανήλικος 15 ετών.

Αυτόπτης μάρτυρας τόνισε στο thestival.gr ότι δύο άνδρες πλησίασαν τον ανήλικο και ο ένας από αυτούς τον ρώτησε: «Eσύ είσαι που βγαίνεις με την αδερφή μου;».

Ο 15χρονος απάντησε και οι δύο δράστες άρχισαν να τον χτυπούν, ενώ στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στο έδαφος και τράπηκαν σε φυγή.

Όλα αυτά στη Λεωφόρο Νίκης μπροστά σε πολυσύχναστα καταστήματα και μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο. Αστυνομικοί διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ηλεία: Νεκρός ο 13χρονος μαθητής που οδηγούσε πατίνι και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2025 και 4ΕΑ/2025: Οι οριστικοί πίνακες εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Άδωνις Γεωργιάδης
Σκληρή απάντηση διευθυντή του ΕΣΥ στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Θράσος απύθμενο, οι 5 συνεχόμενες εφημερίες είναι παράνομες»
Η ανάρτηση-καταπέλτης καρδιολόγου κατά Γεωργιάδη για τις συνθήκες γαλέρας στα νοσοκομεία
Σκληρή απάντηση διευθυντή του ΕΣΥ στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Θράσος απύθμενο, οι 5 συνεχόμενες εφημερίες είναι παράνομες»