Εμπειροτέχνες ιδιωτών μουσικών: Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τα ονόματα
Nikos Libertas / SOOC
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πού θα δείτε τα ονόματα με τους εμπειροτέχνες ιδιωτών μουσικών (ΕΜ16) για το σχολικό έτος 2023-24

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των εμπειροτεχνών ιδιωτών μουσικών (ΕΜ16) ανά μουσικό όργανο για τα Μουσικά Σχολεία, οι οποίοι καταρτίστηκαν, για το σχολικό έτος 2023-2024, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 103483/Ε1/19.9.2023 (ΑΔΑ: 92ΩΒ46ΝΚΠΔ-6Ν5).

Αναλυτικότερα, οι οριστικοί πίνακες αναρτήθηκαν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://e-aitisi.sch.gr.

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στο πλαίσιο της κάλυψης των αναγκών για τη διδασκαλία των μαθημάτων μουσικής ειδίκευσης και για την άσκηση στα εργαστήρια στα μουσικά σχολεία, σε περίπτωση έλλειψης υποψήφιων εκπαιδευτικών, κατά το άρθρο 7 της αριθμ. πρωτ. 104627/ΓΔ5/10-8-2020 (ΦΕΚ 3344 Β’) Υ.Α., και λαμβάνοντας υπόψη τη σχετική εισήγηση της Επιστημονικής Επιτροπής Μουσικής Παιδείας (απόσπασμα Πρακτικού υπ’ αριθμ. 18/19-10-2020)1, είχε καλέσει εμπειροτέχνες ιδιώτες μουσικούς, που έχουν γνώση των αντίστοιχων παραδοσιακών οργάνων [παρ. 6β άρθρου 20 του ν. 3475/2006 (Α΄146), που εξακολουθεί να ισχύει (παρ. 5, άρθρου 28, του ν. 4521/2018, Α΄ 38)], εφόσον επιθυμούν να προσληφθούν, με ωριαία αντιμισθία στα Μουσικά Σχολεία, να υποβάλουν αίτηση-δήλωση, για το σχολικό έτος 2023-2024. 

Οι προσλήψεις των υποψηφίων ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, γίνονται από τους οικείους Διευθυντές Δ/θμιας Εκπαίδευσης, με βάση τη σειρά κατάταξής τους στον πίνακα και τη δήλωση των προτιμήσεών τους. 

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 1 της αριθμ. 2/64978/0022/14-11-2006 κ.υ.α. (Β΄ 1671), οι εμπειροτέχνες μουσικοί συνάπτουν σύμβαση ιδιώτη-εμπειροτέχνη με ωριαία αντιμισθία, κατ’ ανώτατο είκοσι (20) ώρες εβδομαδιαίως. 

Κατά τα λοιπά, η σύμβαση εργασίας των εμπειροτεχνών λύεται αυτοδικαίως: α) όταν πάψουν να συντρέχουν οι λόγοι που επέβαλαν την πρόσληψη και ιδίως με την ανάληψη υπηρεσίας μόνιμων ή αναπληρωτών εκπαιδευτικών, β) με τη συμπλήρωση του χρονικού διαστήματος για το οποίο έχουν προσληφθεί, γ) με καταγγελία για σπουδαίο λόγο, και δ) εφόσον δεν συντρέχουν οι παραπάνω λόγοι, την 21η Ιουνίου [παρ. 4 και 6 του άρθρου 6 της αριθμ. 104627/ΓΔ5/7-8-2020 υ.α. (Β΄ 3344)].  
 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ακαδημία Αθηνών
Ακαδημία Αθηνών: 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο Κλασικών Σπουδών στις 9 και 10 Ιουνίου
Η Ακαδημία Αθηνών και η Κινεζική Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών (CASS) συνδιοργανώνουν το 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο Κλασικών Σπουδών (9-10 Ιουνίου 2026)
Ακαδημία Αθηνών: 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο Κλασικών Σπουδών στις 9 και 10 Ιουνίου
Ο Αντώνης Σαμαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Live - Σαμαράς από Ηράκλειο: «Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη έχει μείνει χωρίς εκπροσώπηση»
LIVE η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά από το Ηράκλειο Κρήτης - Σκληρή επίθεση σε Μητσοτάκη και Τσίπρα για τη woke ατζέντα
Live - Σαμαράς από Ηράκλειο: «Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη έχει μείνει χωρίς εκπροσώπηση»
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα
Υπόθεση Καλαμάτας: Τι ισχύει για τα επιδόματα αναδοχής όταν η επιμέλεια ανατίθεται σε συγγενείς
Τι προβλέπει ο ΟΠΕΚΑ για τις επείγουσες περιπτώσεις και ποιοι γονείς και κηδεμόνες λαμβάνουν μέσω gov έως 750 ευρώ
Υπόθεση Καλαμάτας: Τι ισχύει για τα επιδόματα αναδοχής όταν η επιμέλεια ανατίθεται σε συγγενείς
Δικαστήρια
Γραπτός ΕΣΔΙ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για 265 θέσεις με όλα τα πτυχία ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ
ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ: Βγήκε το ΦΕΚ της χρονιάς: 265 μόνιμοι υπάλληλοι στα Δικαστήρια με εξετάσεις τον Ιούνιο – Ολόκληρη η κατανομή
Γραπτός ΕΣΔΙ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για 265 θέσεις με όλα τα πτυχία ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ