φωτο
Θέσεις περιορισμένες - Έναρξη 4 Οκτωβρίου 2023

Το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών-Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. ξεκινά τον 9ο κύκλο του προγράμματος εξειδικευμένης επιμόρφωσης στην «Εκπαίδευση στην εμψύχωση και ενδυνάμωση ομάδων», 9 μηνών και 460 ωρών, στις 4 Οκτωβρίου 2023.

Γίνε σήμερα εμψυχωτής/τρια και απόκτησε:

  • πιστοποιητικό εξειδικευμένης και πιστοποιημένης επιμόρφωσης από το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της χώρας
  • επαγγελματικά προσόντα που ζητούνται σε πολλά επαγγελματικά και εκπαιδευτικά πλαίσια και για ποικίλες ηλικιακές ομάδες π.χ. εκπαίδευση γενική, ενηλίκων, ειδική, διαπολιτισμική, εταιρείες, οργανισμούς, ΜΚΟ, δια βίου μάθηση, υποστήριξη ευπαθών/ευάλωτων ομάδων, κοινωνική παρέμβαση κ.ά.
  • απαραίτητες ικανότητες, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα στη διαχείριση και εμψύχωση ομάδων
  • μέγιστα μόρια στους πίνακες κατάταξης διορισμού και αναπληρωτών εκπαιδευτικών και στην επιλογή στελεχών εκπαίδευσης, και σε προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο μοναδικό επιμορφωτικό πρόγραμμα που:

  • αποτελεί μία βιωματική εμπειρία συνεξέλιξης της ομάδας, θα ζήσεις ο ίδιος την εφαρμογή του προγράμματος, για να γίνεις επιτυχημένος εμψυχωτές που συντελεί επιπλέον στην προσωπική ανάπτυξή σας.
  • επιλέγεις αν θα συμμετέχεις 100% εξ αποστάσεως ή διά ζώσης (10%) και εξ αποστάσεως (90%)
  • οι θέσεις είναι περιορισμένες ώστε να λάβεις  αποτελεσματική εκπαίδευση
  • έχει φιλικά δίδακτρα με γενναίες μειώσεις σε εκπαιδευτικούς, υποψήφιους εκπαιδευτικούς, και σε όσους/ες τις έχουν ανάγκη και ευκολίες καταβολής των διδάκτρων, σε 9 ισόποσες δόσεις.

Τηρείται σειρά προτεραιότητας, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες, ώστε να προσφέρεται από  ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών-Learn Inn Ε.Κ.Π.Α πραγματική εκπαίδευση, υψηλού επιπέδου. 

Κάντε αίτηση εγγραφής τώρα  για τις θέσεις που έχουν μείνει: https://learninn.cce.uoa.gr/courses/ekpaidefsi-stin-empsychosi-endynamosi-omadon/

Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του Learn Inn EΚΠΑ στα τηλ. 210 7275 735, 6975 913005 από τις 10.00 έως τις 16.00 ή να αποστείλετε e-mail στο [email protected], https://learninn.cce.uoa.gr/
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκλογές
Για μια Ευρώπη της προόδου!
Οι εκλογικές διαδικασίες πάντα έχουν ιστορική βαρύτητα. Παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, στην εξέλιξη κοινωνιών μας, στο μέλλον της χώρας μας.
Για μια Ευρώπη της προόδου!
panellinies ekpaideutikos
Πανελλήνιες 2024: Εκπαιδευτικοί καλούνται να διανύσουν 35 χιλιόμετρα για να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο!
Πανελλήνιες 2024: «Μεγαλύτερος φόρτος σε λιγότερα άτομα γεγονός που υπονομεύει την ομαλή διενέργεια των πανελλαδικών εξετάσεων»
Πανελλήνιες 2024: Εκπαιδευτικοί καλούνται να διανύσουν 35 χιλιόμετρα για να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο!
Αλέξης Χαρίτσης
Χαρίτσης σε Μητσοτάκη για ακρίβεια: «Συγχαρητήρια, 7 στα 10 νοικοκυριά δηλώνουν ότι μειώθηκε το εισόδημά τους»
«Το μόνο καινούριο που ακούσαμε από τον κ. Μητσοτάκη είναι ότι δίνει μάχη κατά των πολυεθνικών κολοσσών! Ποιος; Ο κ. Μητσοτάκης! Εντάξει, κάπου...
Χαρίτσης σε Μητσοτάκη για ακρίβεια: «Συγχαρητήρια, 7 στα 10 νοικοκυριά δηλώνουν ότι μειώθηκε το εισόδημά τους»