Σύμφωνα με ενημέρωση του εκπαιδευτικού Αχιλλέα Τσάμη στο facebook, από την ερχόμενη μισθοδοσία οι νεοδιόριστοι του 2022 θα δουν αύξηση στο μισθό τους περίπου 100€ (καθαρά) καθώς σταματούν οι αυξημένες εισφορές για το ΜΤΠΥ που πλήρωναν κατά τον πρώτο χρόνο του διορισμού τους.
H ανάρτηση του εκπαιδευτικού
Μισθοδοσία μονίμων Σεπτεμβρίου - τέλος παρακράτησης αυξημένων εισφορών νεοδιόριστων 2022 για το ΜΤΠΥ
Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη 24 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή για το Α' δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.
Από αυτή τη μισθοδοσία οι νεοδιόριστοι του 2022 θα δουν αύξηση στο μισθό τους περίπου 100€ (καθαρά) καθώς σταματούν οι αυξημένες εισφορές για το ΜΤΠΥ που πλήρωναν κατά τον πρώτο χρόνο του διορισμού τους.
Υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο σε κάποιες Διευθύνσεις αυτό να συμβεί στη Μισθοδοσία του Οκτωβρίου, αναλόγως τη λειτουργία της κάθε Διεύθυνσης.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τράπεζα Πειραιώς: Πολύ σημαντική ανακοίνωση για όλους - Τι πρέπει να κάνετε άμεσα
Πόλεμος: O χάρτης του gov.gr με τα ασφαλή σημεία συγκέντρωσης στην Ελλάδα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ