EKPAIDEYTIKOS
Όλα τα δικαιολογητικά επισυνάπτονται

Σε συνέχεια της δημοσίευσης των σχετικών ΦΕΚ διορισμού (δείτε σχετικά εδώ) και για τη διευκόλυνση – προετοιμασία των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών, η ΔΙΔΕ Λευκάδας ετοίμασε έναν χρήσιμο κατάλογο με όλα τα δικαιολογητικά που θα χρειαστούν, τα οποία επισυνάπτονται εδώ και φυσικά αφορούν και άλλες Διευθύνσεις.

Συγκεκριμένα, κατά την ημέρα που θα παρουσιαστούν στα γραφεία της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Λευκάδας (Καραβέλα 11, Τ.Κ. 31100, Λευκάδα) ή σε άλλη Διεύθυνση, για την ορκωμοσία και την ανάληψη υπηρεσίας, πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Τα 15 δικαιολογητικά

1. Αντίγραφο πτυχίου. Οι τίτλοι ξένων πανεπιστημίων υποβάλλονται με επίσημη μετάφραση και με την βεβαίωση αναγνώρισης από το ΔΟΑΤΑΠ.

2. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

3. Αντίγραφο αποδεικτικού Α.Φ.Μ. – αποδεικτικού Α.Μ.Κ.Α. – αποδεικτικού Α.Μ.Α. Ι.Κ.Α.

4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (για τους έγγαμους, για όσους έχουν σύμφωνο συμβίωσης, ή για τους άγαμους που έχουν παιδιά). Βεβαίωση φοίτησης σπουδάζοντος τέκνου.

5. Πιστοποιητικό στρατού τύπου Α’ (για τους άνδρες).

6. Δήλωση περιουσιακής κατάστασης (δίδεται έντυπο από την Υπηρεσία και καλούνται να το υποβάλουν εντός κλειστού φακέλου).

7. Φωτοτυπία της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης (όπου θα αναγράφεται καθαρά ο αριθμός ΙΒΑΝ) για την μισθοδοσία τους.

8. α) Πρωτότυπη γνωμάτευση (του τελευταίου τρίμηνου) παθολόγου ή γενικού ιατρού Δημόσιου νοσοκομείου ή ιδιώτη (να πιστοποιείται η υγεία και φυσική καταλληλότητα του υποψηφίου υπαλλήλου να ασκήσει καθήκοντα του κλάδου του) β) Πρωτότυπη γνωμάτευση (του τελευταίου τρίμηνου) ψυχιάτρου Δημόσιου νοσοκομείου ή ιδιώτη γιατρού (να πιστοποιείται η ψυχική υγεία και φυσική καταλληλότητα του υποψηφίου υπαλλήλου να ασκήσει καθήκοντα του κλάδου του). Υποχρεωτική προσκόμιση με την πρόσληψη. Απαραίτητη προϋπόθεση σε κάθε περίπτωση για την καταβολή της 1ης μισθοδοσίας. Μπορούν να χορηγηθούν και παραπεμπτικά από την Υπηρεσία.

9. Αντίγραφο μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου (εφόσον υπάρχει). Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να υποβάλουν και ξεχωριστή αίτηση προς το ΠΥΣΔΕ για αναγνώριση της συνάφειας του τίτλου. Οι τίτλοι ξένων πανεπιστημίων υποβάλλονται με επίσημη μετάφραση και με την βεβαίωση αναγνώρισης από το ΔΟΑΤΑΠ. Η αίτηση παρέχεται από την Υπηρεσία.

10. Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας* (εφόσον υπάρχουν). Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να υποβάλουν ξεχωριστή αίτηση προς τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Λευκάδας για αναγνώριση στην οποία θα αναγράφονται οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας. Η αίτηση παρέχεται από την Υπηρεσία.

11. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνεται ότι δεν είναι φυγόποινοι ή φυγόδικοι, ότι δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από άλλη θέση, ότι δεν κατέχουν άλλη θέση του δημοσίου κλπ. Η Υπεύθυνη Δήλωση παρέχεται από την Υπηρεσία.

12. Υπεύθυνη δήλωση όπου θα αναγράφεται αν έχουν καταβληθεί ή όχι ασφαλιστικές εισφορές πριν την 01-01-1993. Η Υπεύθυνη Δήλωση παρέχεται από την Υπηρεσία.

13. Έντυπο με τα ατομικά στοιχεία των εκπαιδευτικών. Το έντυπο παρέχεται από την Υπηρεσία.

14. Υπεύθυνη δήλωση για την επιλογή ασφαλιστικών κρατήσεων. Η Υπεύθυνη Δήλωση παρέχεται από την Υπηρεσία.

15. Αίτηση για τη χορήγηση οικογενειακού επιδόματος. Η αίτηση παρέχεται από την Υπηρεσία.

Τονίζεται τέλος, πως οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί μετά την ορκωμοσία τους και την ανάληψη υπηρεσίας, θα υποβάλλουν προς το ΠΥΣΔΕ δήλωση προτίμησης για την προσωρινή τους τοποθέτηση σε κενή θέση σχολικής μονάδας της Δ.Δ.Ε. Λευκάδας.

* Συμπληρωματικά με τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, στις οποίες θα πρέπει να αναγράφεται ξεκάθαρα η νομική μορφή της Υπηρεσίας, η ημερ/νία πρόσληψης και απόλυσης, το υποχρεωτικό ωράριο της υπηρεσίας, το ωράριο που υπηρετούσε ο εκπ/κός και η ιδιότητα με την οποία υπηρετούσε, θα πρέπει να προσκομιστούν:

α. Αναλυτική Κατάσταση ενσήμων ή βεβαιώσεις ασφαλιστικού φορέα που αποδεικνύουν ότι για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο προσφέρθηκε η προϋπηρεσία ήταν ασφαλισμένος/η.

β. Βεβαίωση του φορέα απασχόλησης στην οποία θα αναφέρεται η νομική μορφή του φορέα απασχόλησης, καθώς και εάν υπάγεται στο πεδίο εφαρμογής της Παραγράφου 1 του Άρθρου 7 του Ν. 4354/2015 (δεν απαιτείται η συγκεκριμένη βεβαίωση μόνο για προϋπηρεσίες που έχουν προσφερθεί σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας ή/και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).

Τα σχετικά έντυπα

Έντυπο για τα Ατομικά Στοιχεία του εκπαιδευτικού (13)

Υπεύθυνη Δήλωση N.1599

Έντυπο δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (6)

Παραπεμπτικό για γνωματεύσεις ιατρών (8)

Αίτηση αναγνώρισης Μεταπτυχιακών ή Διδακτορικών Τίτλων (9)

Αίτηση αναγνώρισης Προϋπηρεσίας (10)

Υπεύθυνη Δήλωση Νεοδιόριστου (11)

Έντυπο Υπ.Δήλωσης για Νέους Ασφαλισμένους (12)

Έντυπο Υπ.Δήλωσης για Παλαιούς Ασφαλισμένους (12)

Υπεύθυνη Δήλωση επιλογής Ασφαλιστικών Κρατήσεων (14)

Αίτηση χορήγησης Οικογενειακού Επιδόματος (15)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Η λίστα με τις 16 παραλίες σε Αττική και Εύβοια που πρέπει να αποφύγετε

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

programa kalypsi
Νέο πρόγραμμα "Κάλυψη": Πώς θα πάρετε σπίτι με δωρεάν ενοίκιο για τρία χρόνια - Πως επιλέγουν σπίτι οι δικαιούχοι
Στο πρόγραμμα «Κάλυψη» έχουν ενταχθεί εκατοντάδες ακίνητα σε δεκάδες δήμους που μετέχουν ήδη στο πρόγραμμα
Νέο πρόγραμμα "Κάλυψη": Πώς θα πάρετε σπίτι με δωρεάν ενοίκιο για τρία χρόνια - Πως επιλέγουν σπίτι οι δικαιούχοι