Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πρόκειται για μια web based εφαρμογή με υλικό που επικαιροποιείται και εμπλουτίζεται διαρκώς και φιλοδοξεί να αποτελεί ένα ζωντανό και φιλόξενο εικονικό περιβάλλον του ΟΠΑ, προσβάσιμο σε όλους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πιστό στις αξίες της κοινωνικής ευθύνης, της εξωστρέφειας και της καινοτομίας, έχοντας ως στρατηγική προτεραιότητα την αναβάθμιση των υπηρεσιών του, ανέπτυξε τη νέα 3D Εφαρμογή Εικονικής Περιήγησης (Virtual Walkthrough) για το νεότερο κτήριό του επί της οδού Τροίας.

Η νέα εφαρμογή, που σχεδιάστηκε με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών και της προσβασιμότητας στο Πανεπιστήμιο, περιλαμβάνει:

  • "Dollhouse": Το κτήριο σε 3D απεικόνιση 
  • "VR Mode": Περιήγηση στο κτήριο με Virtual Reality
  • "Measurements": Δυνατότητα μέτρησης όλων των χώρων για τον έλεγχο της προσβασιμότητας ατόμων με αμαξίδιο
  • "Floor Plan": Ελεύθερη πρόσβαση στις κατόψεις του κτηρίου

Η εφαρμογή, είναι ήδη διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΟΠΑ στον σύνδεσμο: https://my.thevivestia.com/tour/athens-university-of-economics-and-business και παρέχει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να περιηγείται στους χώρους του Κτηρίου Τροίας, να αναζητά και να βρίσκει υπηρεσίες και πληροφορίες, από το ειδικά διαμορφωμένο menu, και να επικοινωνεί άμεσα με το Πανεπιστήμιο μέσω της φόρμας ‘’Get In Touch’’. Επιπλέον στο ‘’Latest Videos’’ ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει τα τελευταία spot του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αναφορικά με διεθνοποίηση και Προγράμματα Erasmus+.

Πρόκειται για μια web based εφαρμογή με υλικό που επικαιροποιείται και εμπλουτίζεται διαρκώς και φιλοδοξεί να αποτελεί ένα ζωντανό και φιλόξενο εικονικό περιβάλλον του ΟΠΑ, προσβάσιμο σε όλους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η νέα αυτή 3D Εφαρμογή Εικονικής Περιήγησης δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία "Vivestia" (πλατφόρμα κρατήσεων πολυτελών καταλυμάτων), από τον Ανδρέα Γκίνη, Marketing Partner και απόφοιτο του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και την ομάδα της Vivestia.

Με αφορμή την πρωτοποριακή εφαρμογή εικονικής περιήγησης, ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντώνης τονίζει: «Εργαζόμαστε συστηματικά για να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και την προσβασιμότητα στους χώρους μας, με σεβασμό και μέριμνα για τους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες. Ταυτόχρονα, αξιοποιώντας τα σύγχρονα μέσα και κανάλια, φιλοδοξούμε να ενδυναμώνουμε διαρκώς την εικόνα του ΟΠΑ στο διεθνές εκπαιδευτικό στερέωμα. Στόχος μας, ένα σύγχρονο και καινοτόμο πανεπιστημιακό περιβάλλον, που αξιοποιεί την τεχνολογία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος όλων».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Θέλω να πατήσω ένα κουμπί και να εξαφανίσω τους τουρίστες» – Η αίσθηση της έλλειψης χώρου στην Αθήνα

Προσοχή! Νέο κύμα καύσωνα από σήμερα Κυριακή με διάρκεια και κινδύνους – Ποιες περιοχές θα «καούν»

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τζιπ στο Κολωνάκι έπεσε πάνω σε κόσμο
Κολωνάκι: Ο παρκαδόρος προσπάθησε με τα χέρια να σταματήσει το τζιπ – Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται 46χρονος (βίντεο)
Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την "τρελή" πορεία του SUV στο Κολωνάκι που έστειλε στο νοσοκομείο δεκάδες ανθρώπους - «Ήταν ένα τσουνάμι από μέταλλο...
Κολωνάκι: Ο παρκαδόρος προσπάθησε με τα χέρια να σταματήσει το τζιπ – Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται 46χρονος (βίντεο)
adedy.jpg
ΑΔΕΔΥ: Οργή για τη βία σε φοιτητές και εργαζόμενους στη Σύνοδο Πρυτάνεων - Στάση εργασίας στις 16 Ιουλίου
«Ματαιοπονούν αν νομίζουν ότι θα τηρηθεί σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς και μόρφωσης», σημειώνει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ
ΑΔΕΔΥ: Οργή για τη βία σε φοιτητές και εργαζόμενους στη Σύνοδο Πρυτάνεων - Στάση εργασίας στις 16 Ιουλίου
νοσοκομείο
Ξεκίνησε η αξιολόγηση των νοσοκομείων από τους ασθενείς – Τι περιλαμβάνει το νέο σύστημα μέτρησης ικανοποίησης
Από σήμερα οι ασθενείς θα «βαθμολογούν» τα δημόσια νοσοκομεία – Πώς λειτουργεί το νέο σύστημα αξιολόγησης που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας
Ξεκίνησε η αξιολόγηση των νοσοκομείων από τους ασθενείς – Τι περιλαμβάνει το νέο σύστημα μέτρησης ικανοποίησης