Τηλεκπαίδευση: Νέα κινητοποίηση τη Δευτέρα για την παραπομπή εκπαιδευτικών στο πειθαρχικό
Παραπέμφθηκαν επειδή δεν μπόρεσαν να κάνουν τηλεκπαίδευση την περίοδο του χιονιά

Με νέα κοινή κινητοποίηση την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 συνεχίζουν οι εκπαιδευτικοί τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις των τριών συναδελφισσών μας – μελών του Σ. Ε. Π. Ε. «Ο Περικλής» που δεν μπόρεσαν να κάνουν τηλεκπαίδευση την περίοδο του χιονιά και οι οποίες παραπέμπονται στο πειθαρχικό συμβούλιο από τον Διευθυντή Π. Ε. Β΄ Αθήνας κο Χ. Μπαμπαρούτση.

Οι εκπαιδευτικοί χαρακτηρίζουν τις διώξεις ανυπόστατες και παράνομες και τονίζουν: «Η προσπάθεια του ΥΠΑΙΘ στοχεύει να δημιουργήσει κλίμα φόβου, τρομοκρατίας και αυταρχισμού επιχειρώντας να επιβάλει την εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης από το σπίτι των εκπαιδευτικών, με την ποινικοποίηση της μη δυνατότητας για πραγματοποίηση τηλεκπαίδευσης από το σπίτι».

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου

Συνεχίζουμε ανυποχώρητα και δυναμικά τον αγώνα μας ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις των τριών συναδελφισσών μας – μελών του Σ. Ε. Π. Ε. «Ο Περικλής» που δεν μπόρεσαν να κάνουν τηλεκπαίδευση την περίοδο του χιονιά και οι οποίες παραπέμπονται στο πειθαρχικό συμβούλιο από τον Διευθυντή Π. Ε. Β΄ Αθήνας κο Χ. Μπαμπαρούτση.

Επαναλαμβάνουμε ότι οι διώξεις είναι ανυπόστατες και παράνομες. Η προσπάθεια του ΥΠΑΙΘ στοχεύει να δημιουργήσει κλίμα φόβου, τρομοκρατίας και αυταρχισμού επιχειρώντας να επιβάλει την εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης από το σπίτι των εκπαιδευτικών, με την ποινικοποίηση της μη δυνατότητας για πραγματοποίηση τηλεκπαίδευσης από το σπίτι. Επιδιώκουν δια μέσου της δίωξης των τριών συναδελφισσών μας, να κατισχύσει η αντίληψη ότι ο εκπαιδευτικός πρέπει να κάνει τηλεκπαίδευση από τον ιδιωτικό του χώρο και με δικά του μέσα οποιαδήποτε στιγμή το επιλέξει το ΥΠΑΙΘ καταστρατηγώντας βασικά εργασιακά δικαιώματα και λειτουργώντας ενάντια ακόμα και στη δική τους νομοθεσία όπως ισχύει ως τώρα.

Συμμετέχουμε στην νέα κοινή κινητοποίηση που διοργανώνει το Δ. Σ. του Σ. Ε. Π. Ε. «Ο Περικλής» στη Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας (Λ. Κηφισιάς 18 & Γκύζη) τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 ώρα 11:30

Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να δικαιωθούν οι συναδέλφισσές μας αλλά και μέχρι να δικαιωθούμε όλοι απέναντι στην τρομοκρατική πολιτική του ΥΠΑΙΘ που λειτουργεί επικίνδυνα και αντιπαιδαγωγικά για τους μαθητές μας και χτυπά τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών.

Απαιτούμε την άμεση παύση των πειθαρχικών διώξεων των συναδελφισσών μας!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή! Σβήστε αμέσως αυτές τις εφαρμογές από το κινητό σας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 4/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pierrakakis
Αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης προαναγγέλλει το Υπουργείο Παιδείας
Ενα από τα πρώτα ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθεί μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου ο Υπουργός Παιδείας κ. Κυριάκος Πιερρακάκης είναι οι Πανελλαδικές...
Αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης προαναγγέλλει το Υπουργείο Παιδείας
μαθητριες
Χιλιάδες μαθήτριες στην Ελλάδα δεν πάνε σχολείο γιατί δεν έχουν να αγοράσουν σερβιέτες
Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία με μία νέα έρευνα για τις μαθήτριες στην Ελλάδα, καθώς περισσότερα από 10.000 κορίτσια απουσιάζουν έως και μια εβδομάδα...
Χιλιάδες μαθήτριες στην Ελλάδα δεν πάνε σχολείο γιατί δεν έχουν να αγοράσουν σερβιέτες