δασκαλοι
Επιδιώκουν δια μέσου της δίωξης των τριών συναδελφισσών μας, να κατισχύσει η αντίληψη ότι ο εκπαιδευτικός πρέπει να κάνει τηλεκπαίδευση από τον ιδιωτικό του χώρο και με δικά του μέσα οποιαδήποτε στιγμή το επιλέξει το ΥΠΑΙΘ

Νέα κοινή κινητοποίηση από τους ΣΕΠΕ και τις ΕΛΜΕ της Αττικής και τα Δ.Σ. της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ οργανώνουν οι εκπαιδευτικοί στη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας τη Δευτέρα 19 Ιουνίου  ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις των τριών συναδελφισσών μας που δεν μπόρεσαν να κάνουν τηλεκπαίδευση την περίοδο του χιονιά και οι οποίες παραπέμπονται στο πειθαρχκό συμβούλιο από τον Διευθυντή Π.Ε. Β΄Αθήνας Χ. Μπαμπαρούτση.

«Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να δικαιωθούν οι συναδέλφισσές μας αλλά και μέχρι να δικαιωθούμε όλοι απέναντι στην τρομοκρατική πολιτική του Υπουργείου που λειτουργεί επικίνδυνα και αντιπαιδαγωγικά για τους μαθητές μας και χτυπά τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευικών», τονίζουν οι εκπαιδευτικοί

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ «Ο Περικλής»

Συνεχίζουμε ανυποχώρητα και δυναμικά τον αγώνα μας ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις των τριών συναδελφισσών μας που δεν μπόρεσαν να κάνουν τηλεκπαίδευση την περίοδο του χιονιά και οι οποίες παραπέμπονται στο πειθαρχκό συμβούλιο από τον Διευθυντή Π.Ε. Β΄Αθήνας Χ. Μπαμπαρούτση με ψευδείς μάλιστα κατηγορίες.

Επαναλαμβάνουμε ότι οι διώξεις είναι ανυπόστατες και παράνομες. Η προσπάθεια του υπουργείου στοχεύει να δημιουργήσει κλίμα φόβου, τρομοκρατίας και αυταρχισμού επιχειρώντας να επιβάλει την εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης από το σπίτι των εκπαιδευτικών, με την ποινικοποίηση της μη δυνατότητας για πραγματοποίηση τηλεκπαίδευσης από το σπίτι. Επιδιώκουν δια μέσου της δίωξης των τριών συναδελφισσών μας, να κατισχύσει η αντίληψη ότι ο εκπαιδευτικός πρέπει να κάνει τηλεκπαίδευση από τον ιδιωτικό του χώρο και με δικά του μέσα οποιαδήποτε στιγμή το επιλέξει το ΥΠΑΙΘ καταστρατηγώντας βασικά εργασιακά δικαιώματα και λειτουργώντας ενάντια ακόμα και στη δική τους νομοθεσία όπως ισχύει ως τώρα.

Καλούμε σε νέα κοινή κινητοποίηση τους ΣΕΠΕ και τις ΕΛΜΕ της Αττικής και τα Δ.Σ. της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ στη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 ώρα 11.30 π.μ. .

Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να δικαιωθούν οι συναδέλφισσές μας αλλά και μέχρι να δικαιωθούμε όλοι απέναντι στην τρομοκρατική πολιτική του Υπουργείου που λειτουργεί επικίνδυνα και αντιπαιδαγωγικά για τους μαθητές μας και χτυπά τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευικών.

Απαιτούμε την άμεση παύση των πειθαρχικών διώξεων των συναδελφισσών μας!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Συνελήφθη καθηγήτρια σε σχολική εκδρομή επειδή μαθητής είχε πάνω του κάνναβη και σουγιά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 15 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 15/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

DEFIX_2024-04-12_18-22-28-294
Delphi Economic Forum IX: Με τη συμμετοχή του Πρύτανη του Ε.Κ.Π.Α. Καθηγητή Γεράσιμου Σιάσου
Ο Πρύτανης του Ε.Κ.Π.Α., Καθηγητής κ. Γεράσιμος Σιάσος, συμμετείχε στη συζήτηση στο Delphi Economic Forum IX
Delphi Economic Forum IX: Με τη συμμετοχή του Πρύτανη του Ε.Κ.Π.Α. Καθηγητή Γεράσιμου Σιάσου