δασκαλοι
Επιδιώκουν δια μέσου της δίωξης των τριών συναδελφισσών μας, να κατισχύσει η αντίληψη ότι ο εκπαιδευτικός πρέπει να κάνει τηλεκπαίδευση από τον ιδιωτικό του χώρο και με δικά του μέσα οποιαδήποτε στιγμή το επιλέξει το ΥΠΑΙΘ

Νέα κοινή κινητοποίηση από τους ΣΕΠΕ και τις ΕΛΜΕ της Αττικής και τα Δ.Σ. της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ οργανώνουν οι εκπαιδευτικοί στη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας τη Δευτέρα 19 Ιουνίου  ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις των τριών συναδελφισσών μας που δεν μπόρεσαν να κάνουν τηλεκπαίδευση την περίοδο του χιονιά και οι οποίες παραπέμπονται στο πειθαρχκό συμβούλιο από τον Διευθυντή Π.Ε. Β΄Αθήνας Χ. Μπαμπαρούτση.

«Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να δικαιωθούν οι συναδέλφισσές μας αλλά και μέχρι να δικαιωθούμε όλοι απέναντι στην τρομοκρατική πολιτική του Υπουργείου που λειτουργεί επικίνδυνα και αντιπαιδαγωγικά για τους μαθητές μας και χτυπά τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευικών», τονίζουν οι εκπαιδευτικοί

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ «Ο Περικλής»

Συνεχίζουμε ανυποχώρητα και δυναμικά τον αγώνα μας ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις των τριών συναδελφισσών μας που δεν μπόρεσαν να κάνουν τηλεκπαίδευση την περίοδο του χιονιά και οι οποίες παραπέμπονται στο πειθαρχκό συμβούλιο από τον Διευθυντή Π.Ε. Β΄Αθήνας Χ. Μπαμπαρούτση με ψευδείς μάλιστα κατηγορίες.

Επαναλαμβάνουμε ότι οι διώξεις είναι ανυπόστατες και παράνομες. Η προσπάθεια του υπουργείου στοχεύει να δημιουργήσει κλίμα φόβου, τρομοκρατίας και αυταρχισμού επιχειρώντας να επιβάλει την εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης από το σπίτι των εκπαιδευτικών, με την ποινικοποίηση της μη δυνατότητας για πραγματοποίηση τηλεκπαίδευσης από το σπίτι. Επιδιώκουν δια μέσου της δίωξης των τριών συναδελφισσών μας, να κατισχύσει η αντίληψη ότι ο εκπαιδευτικός πρέπει να κάνει τηλεκπαίδευση από τον ιδιωτικό του χώρο και με δικά του μέσα οποιαδήποτε στιγμή το επιλέξει το ΥΠΑΙΘ καταστρατηγώντας βασικά εργασιακά δικαιώματα και λειτουργώντας ενάντια ακόμα και στη δική τους νομοθεσία όπως ισχύει ως τώρα.

Καλούμε σε νέα κοινή κινητοποίηση τους ΣΕΠΕ και τις ΕΛΜΕ της Αττικής και τα Δ.Σ. της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ στη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 ώρα 11.30 π.μ. .

Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να δικαιωθούν οι συναδέλφισσές μας αλλά και μέχρι να δικαιωθούμε όλοι απέναντι στην τρομοκρατική πολιτική του Υπουργείου που λειτουργεί επικίνδυνα και αντιπαιδαγωγικά για τους μαθητές μας και χτυπά τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευικών.

Απαιτούμε την άμεση παύση των πειθαρχικών διώξεων των συναδελφισσών μας!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζαχαρακη παπαδομαρκακης
Υπουργείο Παιδείας: Πρόσληψη 304 αναπληρωτών εκπαιδευτικών - Όλα τα ονόματα
Αίτηση-Δήλωση προτιμήσεων στο ΟΠΣΥΔ για τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες από τους υποψηφίους την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026.
Υπουργείο Παιδείας: Πρόσληψη 304 αναπληρωτών εκπαιδευτικών - Όλα τα ονόματα
Ζωή Κωνσταντοπούλου, Άδωνις Γεωργιάδης
Κωνσταντοπούλου: «Η ΝΔ να μετονομαστεί σε Νέα Δικογραφία – Υπόλειμμα φασισμού ο Γεωργιάδης»
«Έχουμε έναν Πρωθυπουργό που κρύβεται, η χώρα είναι ακυβέρνητη» - Νέα επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά του Μαξίμου
Κωνσταντοπούλου: «Η ΝΔ να μετονομαστεί σε Νέα Δικογραφία – Υπόλειμμα φασισμού ο Γεωργιάδης»
Γιώργος Κακούσης
Υπόθεση Παναγόπουλου: Τέθηκε εκτός εκπομπών ΕΡΤ ο Γιώργος Κακούσης - «Νόμιμες οι συναλλαγές μου» –
Γιώργος Κακούσης: «Όλες οι συνναλαγές μου είναι νόμιμες – Από συναδέλφους πληροφορήθηκα ότι εμφανίζομαι ως ύποπτος»
Υπόθεση Παναγόπουλου: Τέθηκε εκτός εκπομπών ΕΡΤ ο Γιώργος Κακούσης - «Νόμιμες οι συναλλαγές μου» –