κεριά, θάνατος, θλίψη
«Η Αφροδίτη παρά το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της στάθηκε όρθια, βρισκόταν στο κίνημα και στους αγώνες μέχρι την τελευταία στιγμή»

Τη μάχη με την επάρατη νόσο έχασε η εκπαιδευτικός Αφροδίτη Κοτσυφάκη.

«Η Αφροδίτη υπηρέτησε για πολλά χρόνια σε σχολεία της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης. Υπήρξε ενεργό μέλος του συνδικαλιστικού κινήματος το οποίο υπηρέτησε με συνέπεια είτε ως απλό μέλος είτε ως εκλεγμένη στο Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης με την παράταξη των ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

Το «αντίο» της Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Συλλυπητήρια για το θάνατο συναδέλφισσας

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο της αγαπημένης συναδέλφισσας Αφροδίτης Κοτσυφάκη η οποία έφυγε χτυπημένη από την επάρατη νόσο που τόσο παλικαρίσια πάλευε για χρόνια.

Η Αφροδίτη υπηρέτησε για πολλά χρόνια σε σχολεία της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης. Υπήρξε ενεργό μέλος του συνδικαλιστικού κινήματος το οποίο υπηρέτησε με συνέπεια είτε ως απλό μέλος είτε ως εκλεγμένη στο Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης με την παράταξη των ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ.

Η Αφροδίτη παρά το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της στάθηκε όρθια, βρισκόταν στο κίνημα και στους αγώνες μέχρι την τελευταία στιγμή, έδινε θάρρος και κουράγιο σε όλους τους συναδέλφους. Όσοι τη γνώριζαν τη θαύμαζαν για την παρρησία, τη δύναμη, την αξιοπρέπειά της.

Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ εκφράζει τη βαθειά του θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση στους δικούς της. Επιθυμία της ήταν να ταφεί στην αγαπημένη της ιδιαίτερη πατρίδα την Κρήτη.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ…

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Α΄ΕΛΜΕ

Η Πρόεδρος                                                                              Ο Γραμματέας

Τραγάκη  Δήμητρα                                                       Γαζάκης Αντώνης

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης: «Μαζί μπορούμε να ξαναδώσουμε δύναμη στη Δημοκρατική Παράταξη και προοπτική στη χώρα»
174.813 πολίτες συμμετείχαν στην εκλογή συνέδρων του ΠΑΣΟΚ - «Την Ελλάδα που μας αξίζει να την κερδίσουμε μαζί»
Νίκος Ανδρουλάκης: «Μαζί μπορούμε να ξαναδώσουμε δύναμη στη Δημοκρατική Παράταξη και προοπτική στη χώρα»
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Εκδίδει τον εμβληματικό κατάλογο της έκθεσης «…περί του ποθουμένου πανεπιστημίου - Η Ιόνιος Ακαδημία και ο Λόρδος Guilford»
Τόσο η έκθεση όσο και η έκδοση του καταλόγου αποτελούν μέρος των επετειακών δράσεων για τη συμπλήρωση 200 ετών από την ίδρυση της Ιονίου Ακαδημίας...
Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Εκδίδει τον εμβληματικό κατάλογο της έκθεσης «…περί του ποθουμένου πανεπιστημίου - Η Ιόνιος Ακαδημία και ο Λόρδος Guilford»