Thumbnail
ΣΕΠΕ ΑΝ. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»: Οι αιτίες που γεννούν και θρέφουν την εγκληματική δραστηριότητα είναι ακόμα ΕΔΩ.

Κινητοποίηση την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:30 στο θεατράκι του Δημαρχείου  επί της οδού Φιλαδελφείας 87 μαζί με την Ένωση Γονέων Αχαρνών στη  μνήμη του αδικοχαμένου μαθητή  Μάριου-Δημήτριου Σουλούκου που έφυγε από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σχολείου του πριν από 6 χρόνια, οργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Αν.Αττικής.

Οπως αναφέρουν οι εκπαιδευτικοί, «η εγκληματική δραστηριότητα με αιχμή το εμπόριο ναρκωτικών, όπλων, το λαθρεμπόριο γενικά που αποτελεί μια σημαντική οικονομική δραστηριότητα πίσω από την οποία βρίσκονται πολύ μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, βρίσκονται διασυνδέσεις με μηχανισμούς του αστικού κράτους, γεννά ανασφάλεια και φόβο, πολέμους συμμοριών, ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, ναρκωτικά και σφαίρες στα σχολεία»

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ ΑΝ. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι, αγαπητοί γονείς,

Δεν ξεχνάμε τον άδικο χαμό του μικρού μαθητή μας Μάριου-Δημήτριου, από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σχολείου του, συνέπεια της εγκληματικής ολιγωρίας τόσο της Δημοτικής αρχής όσο και του κράτους, αφού, ενώ είναι κοινό μυστικό ότι στις Αχαρνές η παραβατικότητα – εγκληματικότητα είναι στο κόκκινο, όλοι κωφεύουν υποθάλποντας στην ουσία αυτή την κατάσταση. Οι αιτίες που γεννούν και θρέφουν την εγκληματική δραστηριότητα είναι ακόμα ΕΔΩ.

Η συνειδητή υποβάθμιση της περιοχής μας (έλλειψη χώρων άθλησης και πολιτισμού, η παντελής έλλειψη αντιπλημμυρικής-αντισεισμικής και αντιπυρικής προστασίας, το υποβαθμισμένο δίκτυο συγκοινωνιών, οι τραγικές ελλείψεις στα σχολεία εντείνουν περισσότερο τα χαρακτηριστικά γκετοποίησης της περιοχής.

Η εγκληματική δραστηριότητα με αιχμή το εμπόριο ναρκωτικών, όπλων, το λαθρεμπόριο γενικά που αποτελεί μια σημαντική οικονομική δραστηριότητα πίσω από την οποία βρίσκονται πολύ μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, βρίσκονται διασυνδέσεις με μηχανισμούς του αστικού κράτους, γεννά ανασφάλεια και φόβο, πολέμους συμμοριών, ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, ναρκωτικά και σφαίρες στα σχολεία.

Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:30 στο θεατράκι του Δημαρχείου  επί της οδού Φιλαδελφείας 87 μαζί με την Ένωση Γονέων Αχαρνών στη  μνήμη του αδικοχαμένου μαθητή μας Μάριου-Δημήτριου Σουλούκου.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου

Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικοι
Νέοι Πίνακες Εκπαιδευτικών 2026: Oι Προκηρύξεις 1ΓΕ/2026 και 2ΓΕ/2026, οι ειδικότητες και οι κρίσιμες ημερομηνίες - Αντίστροφη μέτρηση για 150.000 εκπαιδευτικούς
Χρονιά-ορόσημο το 2026 για τους πίνακες εκπαιδευτικών - Η εκτίμηση του ΑΣΕΠ κάνει λόγο για πάνω από 150.000 αιτήσεις, γεγονός που καταδεικνύει το...
Νέοι Πίνακες Εκπαιδευτικών 2026: Oι Προκηρύξεις 1ΓΕ/2026 και 2ΓΕ/2026, οι ειδικότητες και οι κρίσιμες ημερομηνίες - Αντίστροφη μέτρηση για 150.000 εκπαιδευτικούς
δημόσιο
Νέο σύστημα επιλογής Διευθυντών - Προϊσταμένων μέσω ΑΣΕΠ – Γραπτές εξετάσεις και τεστ δεξιοτήτων
Πώς θα γίνεται η επιλογή προϊσταμένων - Η εμπλοκή του ΑΣΕΠ στην αξιολόγηση
Νέο σύστημα επιλογής Διευθυντών - Προϊσταμένων μέσω ΑΣΕΠ – Γραπτές εξετάσεις και τεστ δεξιοτήτων