ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
INTIME NEWS
Ανυπόγραφες ανακοινώσεις από μεμονωμένα άτομα συγκεκριμένου πολιτικού και συνδικαλιστικού χώρου προωθούνται σε σχολεία και ΜΜΕ

Την προσοχή των εκπαιδευτικών εφιστούν σύλλογοι εκπαιδευτικών.

Ανυπόγραφες ανακοινώσεις από μεμονωμένα άτομα συγκεκριμένου πολιτικού και συνδικαλιστικού χώρου προωθούνται σε σχολεία και ΜΜΕ, τα οποία φέρουν τον τίτλο «Πρωτοβουλία Αναπληρωτών».

Για τις ανακοινώσεις αυτές η ΣΕΠΕ Ρόδου και Α’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μη νόμιμο αναγνωρισμένο σωματείο και ότι τα άτομα αυτά «δεν φέρουν καν την ιδιότητα του αναπληρωτή εκπαιδευτικού».

Μάλιστα, όταν οι εκπαιδευτικοί της Ρόδου τους προσέγγισαν και τους κάλεσα σε συναδρίασή τους, «εξαφανίστηκαν από προσώπου Γης».

«Η προσπάθεια καπηλείας της βούλησης των εκπαιδευτικών από ΜΗ εκλεγµένα όργανα και ΜΗ θεσµοθετηµένα σωµατεία είναι εκ του πονηρού και ως τέτοια µόνο οφείλει να λαµβάνεται από εδώ και πέρα από όλους» επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους.

Ανακοίνωση-Ψήφισµα Σ.Ε.Π.Ε. Ρόδου και Α’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου

Σε συνέχεια ανυπόγραφων ανακοινώσεων που προωθούνται στα σχολεία και ΜΜΕ από µεµονωµένα άτοµα συγκεκριµένου πολιτικού και συνδικαλιστικού χώρου τιτλοφορούµενα ως: "Πρωτοβουλία Αναπληρωτών", οφείλουµε να διευκρινίσουµε τα ακόλουθα προκειµένου να προστατεύσουµε τους/τις συναδέλφους εκπαιδευτικούς.

- Δεν υφίσταται κανένα νόµιµο αναγνωρισµένο σωµατείο µε αυτή την επωνυµία, ούτε µε παρεµφερή.

- "εκπρόσωποι" αυτοαποκαλούνται άτοµα που σε κάποιες περιπτώσεις δεν φέρουν καν την ιδιότητα του αναπληρωτή εκπαιδευτικού.

- σε απόπειρα να συνοµιλήσουµε µαζί τους και να προσέλθουν σε συνεδρίαση για να εκθέσουν τις θέσεις τους ως άτοµα, όπως ασφαλώς έχουν το δικαίωµα, εξαφανίστηκαν από προσώπου Γης.

- Η προσπάθεια καπηλείας της βούλησης των εκπαιδευτικών από ΜΗ εκλεγµένα όργανα και ΜΗ θεσµοθετηµένα σωµατεία είναι εκ του πονηρού και ως τέτοια µόνο οφείλει να λαµβάνεται από εδώ και πέρα από όλους, όπως επίσης και οι αντίστοιχες "ανακοινώσεις".

- Δεν είναι δυνατόν να λαµβάνουν οι συνάδελφοι προπαγάνδα υπό µορφή "δελτίου τύπου" καθ' υπαγόρευση µιας οµάδας που κρύβει το κοµµατικό της προσωπείο πίσω από όµορφους και αληθοφανείς τίτλους.

Θεσµοθετηµένα σωµατεία για ΟΛΟΥΣ τους εκπαιδευτικούς είναι για την Πρωτοβάθµια Εκπαίδευση ο ΣΕΠΕ Ρόδου και για τη Δευτεροβάθµια Εκπαίδευση η Α’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου. Με κανόνες λειτουργίας, αιρετό ΔΣ και κυρίως µε πρόσωπα και υπογραφή

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - 50 ευρώ εγγραφή έως 25-9

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Καρδίτσα
Τηλεκπαίδευση στην Καρδίτσα; Ελλειψη ενσυναίσθησης, απογείωση της υποκρισίας
ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Την ίδια ώρα που η πολιτική προστασία θα καλεί με τα μηνύματα 112 για εκκένωση των περιοχών και προτείνει την αποφυγή των...
Τηλεκπαίδευση στην Καρδίτσα; Ελλειψη ενσυναίσθησης, απογείωση της υποκρισίας
mathites_kallitexnikon_sxoleion
Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας: Ψήφισμα από τους γονείς για την επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων
Γονείς: Καλούμε όλες και όλους να συνυπογράψουν αυτην την προσπάθεια μας για να αποκτήσει τελικά το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας ενα κτίριο εφάμιλο...
Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας: Ψήφισμα από τους γονείς για την επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων