ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
INTIME NEWS
Ανυπόγραφες ανακοινώσεις από μεμονωμένα άτομα συγκεκριμένου πολιτικού και συνδικαλιστικού χώρου προωθούνται σε σχολεία και ΜΜΕ

Την προσοχή των εκπαιδευτικών εφιστούν σύλλογοι εκπαιδευτικών.

Ανυπόγραφες ανακοινώσεις από μεμονωμένα άτομα συγκεκριμένου πολιτικού και συνδικαλιστικού χώρου προωθούνται σε σχολεία και ΜΜΕ, τα οποία φέρουν τον τίτλο «Πρωτοβουλία Αναπληρωτών».

Για τις ανακοινώσεις αυτές η ΣΕΠΕ Ρόδου και Α’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μη νόμιμο αναγνωρισμένο σωματείο και ότι τα άτομα αυτά «δεν φέρουν καν την ιδιότητα του αναπληρωτή εκπαιδευτικού».

Μάλιστα, όταν οι εκπαιδευτικοί της Ρόδου τους προσέγγισαν και τους κάλεσα σε συναδρίασή τους, «εξαφανίστηκαν από προσώπου Γης».

«Η προσπάθεια καπηλείας της βούλησης των εκπαιδευτικών από ΜΗ εκλεγµένα όργανα και ΜΗ θεσµοθετηµένα σωµατεία είναι εκ του πονηρού και ως τέτοια µόνο οφείλει να λαµβάνεται από εδώ και πέρα από όλους» επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους.

Ανακοίνωση-Ψήφισµα Σ.Ε.Π.Ε. Ρόδου και Α’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου

Σε συνέχεια ανυπόγραφων ανακοινώσεων που προωθούνται στα σχολεία και ΜΜΕ από µεµονωµένα άτοµα συγκεκριµένου πολιτικού και συνδικαλιστικού χώρου τιτλοφορούµενα ως: "Πρωτοβουλία Αναπληρωτών", οφείλουµε να διευκρινίσουµε τα ακόλουθα προκειµένου να προστατεύσουµε τους/τις συναδέλφους εκπαιδευτικούς.

- Δεν υφίσταται κανένα νόµιµο αναγνωρισµένο σωµατείο µε αυτή την επωνυµία, ούτε µε παρεµφερή.

- "εκπρόσωποι" αυτοαποκαλούνται άτοµα που σε κάποιες περιπτώσεις δεν φέρουν καν την ιδιότητα του αναπληρωτή εκπαιδευτικού.

- σε απόπειρα να συνοµιλήσουµε µαζί τους και να προσέλθουν σε συνεδρίαση για να εκθέσουν τις θέσεις τους ως άτοµα, όπως ασφαλώς έχουν το δικαίωµα, εξαφανίστηκαν από προσώπου Γης.

- Η προσπάθεια καπηλείας της βούλησης των εκπαιδευτικών από ΜΗ εκλεγµένα όργανα και ΜΗ θεσµοθετηµένα σωµατεία είναι εκ του πονηρού και ως τέτοια µόνο οφείλει να λαµβάνεται από εδώ και πέρα από όλους, όπως επίσης και οι αντίστοιχες "ανακοινώσεις".

- Δεν είναι δυνατόν να λαµβάνουν οι συνάδελφοι προπαγάνδα υπό µορφή "δελτίου τύπου" καθ' υπαγόρευση µιας οµάδας που κρύβει το κοµµατικό της προσωπείο πίσω από όµορφους και αληθοφανείς τίτλους.

Θεσµοθετηµένα σωµατεία για ΟΛΟΥΣ τους εκπαιδευτικούς είναι για την Πρωτοβάθµια Εκπαίδευση ο ΣΕΠΕ Ρόδου και για τη Δευτεροβάθµια Εκπαίδευση η Α’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου. Με κανόνες λειτουργίας, αιρετό ΔΣ και κυρίως µε πρόσωπα και υπογραφή

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζωη
Η Σεμίνα Διγενή απαντά στις αιχμές της Κωνσταντοπούλου κατά του ΚΚΕ: «Αντικομμουνιστικό παραλήρημα και κατασκευασμένοι μύθοι»
Υποστηρίζει ότι η κριτική της κ. Κωνσταντοπούλου αποτελεί μέρος μιας συνεχούς αντικομμουνιστικής ρητορικής, ενώ επισημαίνει πως το ΚΚΕ «δεν...
Η Σεμίνα Διγενή απαντά στις αιχμές της Κωνσταντοπούλου κατά του ΚΚΕ: «Αντικομμουνιστικό παραλήρημα και κατασκευασμένοι μύθοι»
konteiners.jpg
Βουλή: «Μπαλάκι» ευθυνών μεταξύ ΥΠΕΣ και ΟΤΑ για τα λυόμενα σχολεία του Πειραιά
Τι απαντούν δήμαρχος και Υπουργείο Εσωτερικών για τις ακατάλληλες αίθουσες στα σχολεία του Πειραιά και των Αχαρνών
Βουλή: «Μπαλάκι» ευθυνών μεταξύ ΥΠΕΣ και ΟΤΑ για τα λυόμενα σχολεία του Πειραιά
σαλατες
Η απόλυτη σπιτική σάλτσα για σαλάτα Καίσαρα που θα λατρέψετε
Μια συνταγή με κρεμώδη υφή και πλούσια γεύση χάρη σε αντζούγιες, σκόρδο, λεμόνι, μουστάρδα και παρμεζάνα – η καλύτερη σως Σίζαρ που μπορείτε να...
Η απόλυτη σπιτική σάλτσα για σαλάτα Καίσαρα που θα λατρέψετε
foto_education_pencils_2.jpg
Εκπαιδευτικοί: Πληθαίνουν οι παραιτήσεις και οι άδειες στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
Πληθαίνουν οι παραιτήσεις και οι άδειες στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση: Σήμα κινδύνου από τη 16η συνεδρίαση του ΑΠΥΣΠΕ Αττικής
Εκπαιδευτικοί: Πληθαίνουν οι παραιτήσεις και οι άδειες στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση