Χαράλαμπος Φείδας
Δήλωση του Υποψήφιου Πρύτανη Χαράλαμπου Φείδα για το αποτέλεσμα των εκλογών για το Συμβούλιο Διοίκησης του Α.Π.Θ.

Τα αποτελέσματα των εκλογών της 24ης Μαΐου 2023 για το Συμβούλιο Διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) ανέδειξαν τις δυνάμεις του πανεπιστημίου μας που έχουν τα εχέγγυα και εμπνέουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια για την ανάληψη της διοίκησης ενός τόσο μεγάλου Ιδρύματος. Έδειξαν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει το Α.Π.Θ. για να επιβεβαιώσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και να καταστεί ένα σύγχρονο, εξωστρεφές, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, δημοκρατικό, δημόσιο πανεπιστήμιο.

Προσωπικά, νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και συγκίνηση για την στήριξη και την εμπιστοσύνη με την οποία με αγκαλιάσατε. Το κίνητρό μου όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά του πανεπιστημίου μας δεν είναι η νομή της εξουσίας. Αποκλειστικό κίνητρο για να συνεχίσω να προσφέρω στο Α.Π.Θ είναι η ικανοποίηση που εισπράττω από την αναγνώριση και την εκτίμηση της προσφοράς μου στην πανεπιστημιακή κοινότητα. Και αυτή μου την προσφέρατε απλόχερα.

Με τη δική σας βοήθεια, μου δίνεται η δυνατότητα να ηγηθώ της προσπάθειας για μια νέα διοίκηση του πανεπιστημίου μας διεκδικώντας την ύψιστη θέση ευθύνης του Πρύτανη. Ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε σήμερα. Θα αναζητηθούν οι συναινέσεις με τα εκλεγμένα εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης που θα συνεργαστούν μαζί μου στη βάση κοινών ακαδημαϊκών αρχών της ισοτιμίας, του αλληλοσεβασμού και του διαλόγου σε ένα δημοκρατικό μοντέλο διοίκησης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anergia-elstat.jpg
«Δείξε τον συνάδελφο που θες να φύγει!» – Ιταλική εταιρεία βάζει τους εργαζόμενους να… ρουφιανεύουν
Σάλος στην Ιταλία: Εταιρία ζήτησε από τους εργαζόμενους να υποδείξουν ποιοι θα απολυθούν
«Δείξε τον συνάδελφο που θες να φύγει!» – Ιταλική εταιρεία βάζει τους εργαζόμενους να… ρουφιανεύουν
anergia-people.jpg
Τελευταία στην ΕΕ η Ελλάδα: Με υψηλότερους μέσους μισθούς και η Βουλγαρία
«Η Ελλάδα πίσω από Ευρώπη και Βαλκάνια: Δύο στους δέκα μισθωτούς ζουν σε στέρηση και το κόστος στέγασης σπάει ρεκόρ
Τελευταία στην ΕΕ η Ελλάδα: Με υψηλότερους μέσους μισθούς και η Βουλγαρία
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Νέες προκηρύξεις για τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης
Πρυτανικές εκλογές Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: Οι προκηρύξεις για την εκλογή εσωτερικών και εξωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Νέες προκηρύξεις για τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης