Απόφοιτοι Ευρωπαϊκών ΑΕΙ και κολεγίων: Η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτών του δεν έχει τελειωμό
Δεν περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο από ένα κόμμα που δεν αντιδρά όταν ο υποψήφιος βουλευτής του χαρακτηρίζει ως «κωλόπαιδα» ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής νεολαίας, τα παιδιά του προέδρου του κόμματος, τα παιδιά των συνυποψηφίων του και τους ίδιους τους συνυποψηφίους του

Πυρ ομαδόν κατά ΣΥΡΙΖΑ και Ζουράρι για τις δηλώσεις του τελευταίου που χαρακτήρισε κ@λ@παιδα τους μαθητές και σπουδαστές σε ιδιωτικά σχολεία και πανεπιστήμια.

Μετά από τον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Σχολείων που εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε ο  Σύλλογος Αποφοίτων Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων και Ελληνικών Κολλεγίων (ΣΑΕΠΕΚ)  , ο οποίος κάνει λόγο για κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και των βουλευτών του.

Ολη η ανακοίνωση του ΣΑΕΠΕΚ

Η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και των βουλευτών του δεν έχει τελειωμό.

Μετά τους κ.κ. Φίλη και Γαβρόγλου που κατέστρεψαν την Παιδεία σε ένα βράδυ, για ψηφοθηρικούς λόγους, και τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να μάχεται υπέρ της κατάργησης της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής – ξανά για ψηφοθηρικούς λόγους – τη σκυτάλη παίρνει ο κ. Ζουράρις με ύβρεις και χυδαίες δημόσιες τοποθετήσεις.

  • Δεν περιμένει κανείς τίποτε καλύτερο από αυτούς που κατέστρεψαν σε 4 χρόνια τη χώρα και την Παιδεία.

  • Δεν περιμένει κανείς τίποτα περισσότερο από ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς από αυτούς που δεν έχουν επιχειρήματα.

  • Δεν περιμένει κανείς τίποτα περισσότερο από ένα κόμμα του οποίου ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας αν και καθηγητής του Χάρβαρντ, δεν θέλει την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστήμιων στην Ελλάδα.

  • Δεν περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο από ένα κόμμα που δεν αντιδρά όταν ο υποψήφιος βουλευτής του χαρακτηρίζει ως «κωλόπαιδα» ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής νεολαίας, τα παιδιά του προέδρου του κόμματος, τα παιδιά των συνυποψηφίων του και τους ίδιους τους συνυποψηφίους του.

  • Δεν περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο από κάποιον πρώην Υφυπουργό Παιδείας που κατά τη θητεία του βγάζει υβριστικές ανακοινώσεις κατά οπαδών αθλητικών συλλόγων.

  • Δεν περιμένει κανείς τίποτα περισσότερο από κάποιον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ερωτώμενος για το πρόγραμμα του κόμματός του, απάντησε: «Το πρόγραμμα θα το ακούσετε από τις καφετζούδες και από τις χαρτορίχτρες.».

Όχι άλλη κατρακύλα!

Ντράπηκε και η ντροπή!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δημοτικά Σχολεία: Αλλάζει το ωράριο αποχώρησης των μαθητών

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα