επίθεση ΜΑΤ
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
«Η κυβέρνηση δεν έχει άλλο τρόπο να απαντήσει στην οργή του κόσμου της εκπαίδευσης από την κρατική βία και καταστολή»

Με νέα ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ δηλώνει την κάθετη εναντίωσή της στην επίθεση αστυνομικών δυνάμεων ΜΑΤ κατά των παρευρισκόμενων στη συγκέντρωση που είχε πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου έξω από το Μέγαρο Μουσικής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, «η κυβέρνηση δεν έχει άλλο τρόπο να απαντήσει στην οργή του κόσμου της εκπαίδευσης από την κρατική βία και καταστολή. Στην επίδειξη καταστολής και αυταρχισμού κατά των εκπαιδευτικών και των ανθρώπων της τέχνης, έξω από το Μέγαρο Μουσικής βρήκαν μια ακόμα έκφρασή τους οι διακηρύξεις της κυβέρνησης για τη «μη τιμωρητική» αξιολόγηση».

Η ανακοίνωση

«Το ΔΣ της ΟΛΜΕ  καταγγέλλει την απρόκλητη και άγρια επίθεση των δυνάμεων καταστολής με χημικά και γλομπς κατά των εκπαιδευτικών, φοιτητών, σπουδαστών και ανθρώπων της τέχνης που συγκεντρώθηκαν έξω από το Μέγαρο Μουσικής το απόγευμα της Δευτέρας 20/2, λίγο πριν την παράσταση Κεραμέως-Μητσοτάκη για το έργο τους στη διάλυση της δημόσιας παιδείας.

Η κυβέρνηση δεν έχει άλλο τρόπο να απαντήσει στην οργή του κόσμου της εκπαίδευσης από την κρατική βία και καταστολή. Στην επίδειξη καταστολής και αυταρχισμού κατά των εκπαιδευτικών και των ανθρώπων της τέχνης, έξω από το Μέγαρο Μουσικής βρήκαν μια ακόμα έκφρασή τους οι διακηρύξεις της κυβέρνησης για τη «μη τιμωρητική» αξιολόγηση.

Τους επαναλαμβάνουμε ότι δεν πρόκειται να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στα καταστροφικά τους σχέδια, για την υπεράσπιση της δημόσιας παιδείας, της τέχνης και του πολιτισμού. Τη νίκη θα φέρει ο ανυποχώρητος μαζικός αγώνας και η κοινή πάλη του κόσμου της εκπαίδευσης.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideusi-eksetaseis-panelladikes.jpg
Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας: Οδηγός «τελευταίας στιγμής» για τις εξετάσεις του ερχόμενου Σαββατοκύριακου

Εναν χρήσιμο οδηγό «της τελευταίας στιγμής» για τις Εξετάσεις της Α' περιόδου 2024 για το 

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας: Οδηγός «τελευταίας στιγμής» για τις εξετάσεις του ερχόμενου Σαββατοκύριακου
panelladikes_1.jpg
Πανελλήνιες 2024: Μύθος και πραγματικότητα για το βαθμό ευκολίας ή δυσκολίας των θεμάτων
Αν τα θέματα των Πανελληνίων εξετάσεων είναι ευκολότερα ή είναι δυσκολότερα θα πετύχουν περισσότεροι ή λιγότεροι υποψήφιοι στα ΑΕΙ;
Πανελλήνιες 2024: Μύθος και πραγματικότητα για το βαθμό ευκολίας ή δυσκολίας των θεμάτων
συνταξεις.jpg
Οι προϋποθέσεις για σύνταξη έως εννέα χρόνια νωρίτερα!
Μικρότερα όρια ηλικίας ως και 9 έτη, μαζί και μεγαλύτερη  σύνταξη με κέρδος που αγγίζει τα 250 ευρώ τον μήνα, κρύβουν οι εξαγορές του πλασματικού...
Οι προϋποθέσεις για σύνταξη έως εννέα χρόνια νωρίτερα!