μαθηματικη ολυμπιαδα
Όσοι και όσες διακριθούν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα, θα στελεχώσουν τις ομάδες οι οποίες θα συμμετάσχουν στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα και στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων

Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Παραρτήματος Εύβοιας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα στην Εύβοια, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, σε αμφιθέατρο του Ε.Κ.Π.Α., στα Ψαχνά. Συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες από όλη τη Στερεά Ελλάδα που προκρίθηκαν από τον 83ο διαγωνισμό «Θαλής».

Όσοι και όσες διακριθούν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα, θα στελεχώσουν τις ομάδες οι οποίες θα συμμετάσχουν στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα και στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων.

Οι διαγωνισμοί της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, με ιστορία πολλών δεκαετιών, «Θαλής», «Ευκλείδης», «Αρχιμήδης», καλλιεργούν όχι μόνο το ενδιαφέρον των νέων παιδιών για την επιστήμη των Μαθηματικών αλλά και το ήθος τους.

Το Δ.Σ. του Παραρτήματος Εύβοιας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με χαρά θα υποδεχθεί παιδιά και γονείς, καθώς και μέλη και φίλους της Ε.Μ.Ε. Εύβοιας προκειμένου να τους ενημερώσει για τις δράσεις και τα μελλοντικά σχέδια του Παραρτήματος.

Ιωάννης Ρίζος

Πρόεδρος ΕΜΕ Εύβοιας

μαθηματικη ολυμπιαδα
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ τις εξετάσεις ΕΟΠΠΕΠ: Τεράστια έκπτωση στο κορυφαίο σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα