mathites tsanta
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Αποπειράθηκαν να απαγάγουν μαθητή Δημοτικού από σχολείο της Θεσσαλονίκης - Άνδρας κατέβηκε από το αμάξι και κυνηγούσε τον ανήλικο

Σοκ και τρόμο προκαλεί η είδηση για απόπειρα αρπαγής ανήλικου μαθητή από τη Θεσσαλονίκη. Η μητέρα του αγοριού, κατήγγειλε την απόπειρα απαγωγής του ανήλικου γιου της που φοιτά στην ΣΤ' Δημοτικού σε σχολείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Ντεπό.

Όταν η μητέρα ενημερώθηκε για το περιστατικό από το παιδί της κάλεσε άμεσα την αστυνομία και ενημέρωσε παράλληλα το σχολείο.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο μαθητής έφυγε το μεσημέρι της Τρίτης 24 Ιανουαρίου στις 13.15 από σχολείο με τους φίλους του και ξεκίνησε με τα πόδια για το σπίτι.

Όπως μεταδίδεται, ένα παλιό αυτοκίνητο, μάρκας Hyundai, χρώματος ασημί, με τρεις επιβάτες, ακολούθησαν τον 12χρονο, όταν αυτός χώρισε από την παρέα των συμμαθητών του, με τους οποίους έφυγε από το σχολείο.

Σε κάποιο σημείο της διαδρομής το αυτοκίνητο σταμάτησε και ένας από τους επιβάτες βγήκε και άρχισε να κυνηγάει το παιδί.

Το παιδί έτρεξε και ζήτησε βοήθεια από ένα περαστικό. Τότε ο άνδρας που το καταδίωκε μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε.

Σύμφωνα με τις περιγραφές της μητέρας, το αγόρι έφτασε σπίτι του σε κατάσταση σοκ και τρομαγμένο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους δράστες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

vaseis-2015-ptosi-1.jpg
Πανελλαδικές 2025: Άνοδος των βάσεων στο 61,5% των τμημάτων – Πού αυξήθηκαν και πού υποχώρησαν
Η ενίσχυση των πολυτεχνικών και οικονομικών σπουδών δείχνει τη στροφή προς πιο εφαρμοστικά και επαγγελματικά αντικείμενα, ενώ η πτώση σε παραδοσιακά...
Πανελλαδικές 2025: Άνοδος των βάσεων στο 61,5% των τμημάτων – Πού αυξήθηκαν και πού υποχώρησαν
Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Το άγχος των Πανελλαδικών δεν είναι μόνο η εξετάσεις – είναι και οι προσδοκίες των γονιών
Πανελλήνιες εξετάσεις: Το παιδί δεν χρειάζεται έναν «σκηνοθέτη» της ζωής του. Χρειάζεται έναν συνοδοιπόρο.
Το άγχος των Πανελλαδικών δεν είναι μόνο η εξετάσεις – είναι και οι προσδοκίες των γονιών