Σε μαθητές επιτέθηκε ομάδα περίπου 20 ατόμων έξω από Λύκειο της Νέας Ιωνίας. Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου, όταν οι εξωσχολικοί είχαν στήσει «καρτέρι», με σκοπό να χτυπήσουν συγκεκριμένα παιδιά που φοιτούν εκεί.
Μάλιστα, σοκαριστική είναι η καταγγελία μαθητή που λέει πως οι εξωσχολικοί ήρθαν με μηχανάκια, έχοντας πάνω τους μαχαίρια.
Αφού επιτέθηκαν και χτύπησαν τους μαθητές, φέρονται να διέφυγαν τρέχοντας προς την οδό Βυζαντίου. Ο ένας μαθητής, ηλικίας 15 ετών, φέρει τραύματα στο πρόσωπο, καθώς οι δράστες τον γρονθοκόπησαν, ενώ παρόμοια τραύματα φέρει και ο δεύτερος μαθητής, ηλικίας 17 ετών.
Στο σημείο έσπευσε αστυνομία και ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 15χρονο τραυματία που δέχτηκε τον ξυλοδαρμό, ωστόσο οι δράστες εξαφανίστηκαν.
Την περασμένη Παρασκευή είχε προηγηθεί περιστατικό με μήνυση από γονέα μαθητή προς άλλο μαθητή. αλλά δεν είναι γνωστό αν σχετίζεται με την σημερινή επίθεση.
Δικογραφία κατ’ αναγνωστών από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Διαγωνισμός για 311 θέσεις στα Δικαστήρια: ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΕΔΩ
Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 12 ευρώ το μήνα
ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ
Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ