Σε σημερινή της συνέντευξη στη Χριστίνα Βίδου στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ η υπουργός Παιδείας δήλωσε:
1. Ο κ. Τσίπρας είναι με την κατάληψη. Εμείς είμαστε με τη βιβλιοθήκη. Εκεί που για 34 χρόνια υπήρχε σε πανεπιστημιακό χώρο κατάληψη, πλέον δρομολογείται μια περίφημη βιβλιοθήκη. Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ μας θυμίζει με τον πλέον εύληπτο τρόπο το αποτυχημένο κυβερνητικό παρελθόν του.
2. Αποκαταστήσαμε το άσυλο στην πραγματική του έννοια ώστε να υπάρχει ελευθερία στην έκφραση, στη διδασκαλία, στην έρευνα. Και όπου τελούνται αξιόποινες πράξεις να μπορούν οι αρχές να επεμβαίνουν.
3. Αν η τετραετία αυτή ήταν επικεντρωμένη στη μείωση των φόρων, η επόμενη θα είναι επικεντρωμένη στους καλύτερους μισθούς. Αυτό συμπεριλαμβάνει προφανώς τους εκπαιδευτικούς.
Δείτε τι λέει στο βίντεο:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ