Υπουργείο Παιδείας: Οι επίσημες οδηγίες για Γυμνάσια και Λύκεια το σχολικό έτος 2026-2027

Εκπαίδευση 0

Συρίγος για πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Να αναδειχθεί σε κινητήριο μοχλό επιστημονικής έρευνας

pada
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Επίσκεψη του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελου Συρίγου στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Επίσημη επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) πραγματοποίησε ο υφυπουργός , αρμόδιος για την τριτοβάθμια Εκπαίδευσης, Άγγελος Συρίγος, τονίζοντας πως το πανεπιστήμιο «μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί σε κινητήριο μοχλό της επιστημονικής έρευνας, της οικονομικής ανάπτυξης και της διασύνδεσης πανεπιστημίων και αγοράς»

Τον υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων υποδέχθηκαν στο Ίδρυμα ο πρύτανης Καθηγητής Παναγιώτης Καλδής και οι αντιπρυτάνεις του ΠΑΔΑ. 

Ο Α. Συρίγος αμέσως μετά την επίσκεψη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΔΑ, δήλωσε: «Τo Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί σε κινητήριο μοχλό της επιστημονικής έρευνας, της οικονομικής ανάπτυξης και της διασύνδεσης πανεπιστημίων και αγοράς. Φοιτητές, καθηγητές και ο Πρύτανης με ενημέρωσαν για τα πανεπιστημιακά προγράμματα, τις ανησυχίες τους, και με ξενάγησαν στους χώρους ενός πανεπιστημίου που έχει να προσφέρει πολλά.»

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Γιώργος Λεβεντίδης: Στα 17 του από το Ζάννειο στο Durham – Ο μαθητής που ξεπέρασε τα όρια του σχολικού προγράμματος

Κλειδιά πάνω στην πόρτα τη νύχτα: Είναι τελικά σωστό ή λάθος;

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση