Επίσημη επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) πραγματοποίησε ο υφυπουργός , αρμόδιος για την τριτοβάθμια Εκπαίδευσης, Άγγελος Συρίγος, τονίζοντας πως το πανεπιστήμιο «μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί σε κινητήριο μοχλό της επιστημονικής έρευνας, της οικονομικής ανάπτυξης και της διασύνδεσης πανεπιστημίων και αγοράς»
Τον υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων υποδέχθηκαν στο Ίδρυμα ο πρύτανης Καθηγητής Παναγιώτης Καλδής και οι αντιπρυτάνεις του ΠΑΔΑ.
Ο Α. Συρίγος αμέσως μετά την επίσκεψη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΔΑ, δήλωσε: «Τo Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί σε κινητήριο μοχλό της επιστημονικής έρευνας, της οικονομικής ανάπτυξης και της διασύνδεσης πανεπιστημίων και αγοράς. Φοιτητές, καθηγητές και ο Πρύτανης με ενημέρωσαν για τα πανεπιστημιακά προγράμματα, τις ανησυχίες τους, και με ξενάγησαν στους χώρους ενός πανεπιστημίου που έχει να προσφέρει πολλά.»
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί οι Έλληνες με προθεσμιακές καταθέσεις είναι «μεγάλοι χαμένοι»;
Ποια γνωστή ηθοποιός παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας
Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας
Alfavita Newsroom