ένταση εκπαιδευτικό συλλαλητήριο
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
«Η κυβέρνηση θέλει να διδάξει την καταστολή και την τρομοκρατία αλλά σήμερα το μάθημα το έδωσε η αγωνιστική, αποφασιστική στάση χιλιάδων νέων παιδιών, αγωνιστών εκπαιδευτικών»

Το ΠΑΜΕ «καταγγέλλει την απαράδεκτη βίαιη επίθεση της Κυβέρνησης με ΜΑΤ και δακρυγόνα εναντίον του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου σήμερα στην Αθήνα».

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση «ώρες μετά τον θάνατο του 16χρονου, Κώστα Φραγκούλη από σφαίρα αστυνομικού, μέρες μετά τον θάνατο μαθητή από έκρηξη μέσα στο σχολείο του και η Κυβέρνηση αντί να προχωρήσει σε γενναία χρηματοδότηση των σχολείων και κάλυψη των τεράστιων αναγκών, χτυπά με ΜΑΤ και βία τους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς που διεκδικούν μόρφωση-ζωή για τα παιδιά του λαού» σημειώνει το ΠΑΜΕ, προσθέτοντας πως η κυβέρνηση θέλει να «διδάξει την καταστολή και την τρομοκρατία αλλά σήμερα το μάθημα το έδωσε η αγωνιστική, αποφασιστική στάση χιλιάδων νέων παιδιών, αγωνιστών εκπαιδευτικών που δεν τρομοκρατούνται, δεν σκύβουν το κεφάλι, αλλά αγωνίζονται και διεκδικούν ενάντια στο σάπιο σύστημα που θέλει να τσακίσει τα όνειρα τους».

«Στο δρόμο του αγώνα. Στα συλλαλητήρια των εργαζομένων και της νεολαίας. Κόντρα στην καταστολή και την τρομοκρατία. Τα δάκρυα και η οργή μας θα γίνουν ο εφιάλτης τους. Τώρα κατάργηση όλων των μονάδων καταστολής» καταλήγει η ανακοίνωση.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ακίνητα
«Σπίτι μου 2»: Παράταση έως 31 Αυγούστου για την ολοκλήρωση των εγκεκριμένων δανείων
Νέο χρονικό περιθώριο για χιλιάδες δικαιούχους – Τι αλλάζει στο στεγαστικό πρόγραμμα και ποιος είναι ο στόχος της κυβέρνησης
«Σπίτι μου 2»: Παράταση έως 31 Αυγούστου για την ολοκλήρωση των εγκεκριμένων δανείων
αφισα
Φεστιβάλ Ανάνάδειξης Ανάδειξης Εκπαιδευτικού Έργου - 14 & 15 Μαΐου 2026
Διήμερο Φεστιβάλ Ανάδειξης Εκπαιδευτικού Έργου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, 14 & 15 Μαΐου...
Φεστιβάλ Ανάνάδειξης Ανάδειξης Εκπαιδευτικού Έργου - 14 & 15 Μαΐου 2026
molivi221020181221.jpg
ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας: Αποφάσεις για άδειες, τοποθετήσεις και συνάφειες μεταπτυχιακών
Ολόκληρη η ανακοίνωση των αιρετών της ΔΑΚΕ με όλες τις εγκρίσεις, τις απορρίψεις και τις υπηρεσιακές μεταβολές εκπαιδευτικών
ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας: Αποφάσεις για άδειες, τοποθετήσεις και συνάφειες μεταπτυχιακών