KAVADIAS
Είναι φανερό ότι η παραπάνω δίωξη είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα διώξεων της ΔΙΔΕ Πειραιά.

Μεγάλωσε το «δελτίο διώξεων» της ΔΙΔΕ Πειραιά και η κατάσταση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τραγελαφική, αφού επιχειρείται η δίωξη των πολιτικοσυνδικαλιστικών απόψεων και της συνδικαλιστικής δράσης.

Ήρθε και το τέταρτο κρούσμα: Αυτή τη φορά ο ΔΙΔΕ καλεί τον εκπαιδευτικό Γιώργο Καββαδία, μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά σε έγγραφες διευκρινίσεις γιατί σε άρθρο του στο alfavita.gr κοινοποίησε συνδικαλιστική τοποθέτηση παράταξης που παρεμβαίνει στην ΕΛΜΕ και γιατί σε άλλη του ανάρτηση σε άλλη ιστοσελίδα σχολίασε την κλειστή πόρτα της διεύθυνσης όταν επιδίωξε το σωματείο να μοιράσει ανακοίνωση στους εργαζομένους.

Με λίγα λόγια «Ζητούνται διευκρινίσεις» από το Γιώργο Καββαδία γιατί «υιοθέτησε» απόψεις της παράταξης της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και άσκησε κριτική για «παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης» στη ΔΙΔΕ Πειραιά!

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ          

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ! ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΣΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ (ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΤΟΝΟ) ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ! ΤΟ ΔΕΙΞΑΜΕ ΣΤΙΣ 30/11, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!

- Μετά την παραπομπή των Διευθυντών του 8ου Γυμνασίου Πειραιά και του 3ου Γυμνασίου Περάματος στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, επειδή πήραν μέρος στην Απεργία-Αποχή που κήρυξε η ΕΛΜΕ Πειραιά, ενάντια στο θεσμό των Μεντόρων-Συντονιστών,

- μετά την κλήση της συναδέλφισσας αναπληρώτριας Μάγδας Δρούγκα, μέλους της ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά σε έγγραφες διευκρινίσεις για την «συμπεριφορά» της στα πλαίσια κινητοποίησης της ΕΛΜΕ (!), καθώς και την άποψή της για το θεσμό των «ιδιαίτερων» μαθημάτων,

Ήρθε και το τέταρτο κρούσμα: Αυτή τη φορά ο ΔΙΔΕ καλεί τον συνάδελφο Γιώργο Καββαδία, μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά σε έγγραφες διευκρινίσεις γιατί σε άρθρο του σε ιστοσελίδα κοινοποίησε συνδικαλιστική τοποθέτηση παράταξης που παρεμβαίνει στην ΕΛΜΕ και γιατί σε άλλη του ανάρτηση σε άλλη ιστοσελίδα σχολίασε την κλειστή πόρτα της διεύθυνσης όταν επιδίωξε το σωματείο να μοιράσει ανακοίνωση στους εργαζομένους.

Με δυο λόγια ο ΔΙΔΕ Πειραιά προσπαθεί να ποινικοποιήσει την συνδικαλιστική δράση, τις συνδικαλιστικές ανακοινώσεις αλλά και τη δημοσίευσή τους. Ακόμα χειρότερα, προσπαθεί να ποινικοποιήσει και την δημοσιοποίηση ενός γεγονότος, όπως αυτό της κλειστής πόρτας κατ’ εντολή του. Για να προχωρήσει την άθλια επίθεση, ο ΔΙΔΕ αξιοποιεί, πατάει πάνω στις αντιδραστικές διατάξεις του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα, όπως η απαγόρευση άσκησης κριτικής στη Διοίκηση!

Οι λέξεις «αίσχος» και ντροπή είναι λίγες για να περιγράψουν την αντισυνδικαλιστική υστερία του ΔΙΔΕ Πειραιά. Το κλίμα αυτό εντάσσεται στο γενικότερο κλίμα πολιτικής του συστήματος και της κυβέρνησης για να χτυπηθούν τα σωματεία, η απεργία, η συνδικαλιστική δράση.

Η πρώτη εκτίμηση της αντιδημοκρατικής επίθεσης που εξελίσσεται απέναντι στις συνδικαλιστικές ελευθερίες στον Πειραιά και όλη την Ελλάδα, δεν είναι καθόλου ενθαρρυντική για τους εμπνευστές της. Αντί να φοβηθούν οι εκπαιδευτικοί του Πειραιά, στις 30 Νοέμβρη έδωσαν μαζικά το «παρών» στην συγκέντρωση και την πορεία.

Και θα το δώσουν ακόμα πιο μαζικά στην επόμενη! Για αυτήν θα υπάρχει σύντομα ενημέρωση.

Καταγγέλλουμε τον ΔΙΔΕ Πειραιά και την αντιδραστική πολιτική που υπηρετεί.

Να σταματήσουν ΤΩΡΑ οι απειλές και οι διώξεις. Κάτω τα χέρια από τα δύο μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά και τους δύο συναδέλφους διευθυντές.

Κάτω τα χέρια από τα σωματεία, κάτω τα χέρια από όσους αγωνίζονται. Ο αυταρχισμός δεν θα περάσει!

Καλούμε συνδικαλιστές, συναδέλφους/συναδέλφισσες  από άλλα σωματεία Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, να εκφράσουν την συμπαράστασή τους. Καλούμε την ΟΛΜΕ να πάρει θέση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανατροπή! Ο νεκρός σε στύλο της ΔΕΗ ήταν ο πρώην δημοσιογράφος Απόστολος Φουρνατζόπουλος

ΕΛΜΕΠΑ: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής για εκπαιδευτικούς

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

σχολειο μαθητές
Στην παιδεία λέμε ΝΑΙ (στον ρυθμό του γνωστού τραγουδιού του Λουκιανού) - Ακούστε το
«Στην παιδεία λέμε ΝΑΙ, τη δημόσια λέμε ΝΑΙ, στις αυξήσεις λέμε ΝΑΙ, στις προσλήψεις λέμε ΝΑΙ, στα παιδάκια λέμε ΝΑΙ, στα μαθήματά μας ΝΑΙ, ΟΧΙ στον...
Στην παιδεία λέμε ΝΑΙ (στον ρυθμό του γνωστού τραγουδιού του Λουκιανού) - Ακούστε το
ethniki trapeza
Καταγγελία – Εθνική Τράπεζα: Απαγορεύει πληρωμές, καταθέσεις και αναλήψεις στα ταμεία
Καταγγελία – Εθνική Τράπεζα: Απαγορεύει πληρωμές, καταθέσεις και αναλήψεις στα ταμεία
Καταγγελία – Εθνική Τράπεζα: Απαγορεύει πληρωμές, καταθέσεις και αναλήψεις στα ταμεία