pinakas
«Οι αναπληρωτές δεν τρομοκρατούμαστε! Όχι στις διώξεις και τις απειλές», λένε οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών

Τις απειλές που δέχεται το Συντονιστικό Αναπληρωτ(ρι)ών από την ΔΙΠΕ Δράμας, καταγγέλλουν οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών, τονίζοντας πως «οποιαδήποτε φωνή θέλει να υψώσει τείχος αντίστασης χτυπιέται και επιχειρείται να τρομοκρατηθεί».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με καταγγελία από τον Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ηρώ Κωνσταντοπούλου» Άνω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής, εκπαιδευτικός δέχτηκε επώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα από μια κυρία που ισχυρίστηκε ότι είναι δικηγόρος και εκπροσωπεί τη διεύθυνση Δράμας. Της ζητήθηκε να αποσύρει τις καταγγελίες που έκανε το Συντονιστικού Αναπληρωτών – Αδιόριστων Εκπαιδευτικών μέχρι τη Δευτέρα την καταγγελία για τις πρακτικές της ΔΙΠΕ Δράμας που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συντονιστικού διαφορετικά θα προχωρήσει σε μηνύσεις. 

Aναλυτικά

Καταγγέλλουμε τις απειλές που δέχεται το Συντονιστικό Αναπληρωτ(ρι)ών από την ΔΙΠΕ Δράμας η οποία τρομοκρατεί με μηνήσεις εφόσον δεν αποσυρθεί καταγγελία που είχε δημοσιευτεί στις 8/11 από το Συντονιστικό, για αυθαιρεσίες τις ΔΙΠΕ καταπατώντας εργασιακά δικαιώματα αναπληρωτών.

Αποδέκτης μάλιστα των απειλών του δικηγόρου του Διευθυντή της ΔΙΠΕ ήταν ένα πρώην μέλος του Συντονιστικού Αναπληρωτ(ρι)ών, η Δήμητρα Τάσσου, νεοδιόριστη νηπιαγωγός και πρόεδρος του ΣΕΠΕ «Αριστοτέλης», επειδή έτυχε να βρίσκεται το τηλέφωνό της στα στοιχεία επικοινωνίας αναρτημένο στη σελίδα του Συντονιστικού.
Την ίδια στιγμή όπου:

    • Οι 50.000 αναπληρωτές θεωρούνται από Υπουργείο και Διευθύνσεις Εκπαίδευσης σαν εκπαιδευτικοί β’ κατηγορίας χωρίς δικαιώματα που μπορούν να τους κάνουν ότι θέλουν
    • Το κλίμα αξιολόγησης που προσπαθεί να επιβληθεί, θέλει να δημιουργήσει εκπαιδευτικούς με σκυφτό το κεφάλι, να δέχονται άκριτα τις εντολές του Υπουργείου
    • Οι απεργίες, οι διαδηλώσεις, οι αγώνες θεωρούνται ή ανοικτά παράνομοι ή χτυπιούνται από τις δυνάμεις καταστολής....
....οποιαδήποτε φωνή θέλει να υψώσει τείχος αντίστασης σε αυτές τις πολιτικές χτυπιέται και επιχειρείται να τρομοκρατηθεί. Οι διάφορες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης παίζουν ανοικτά τον ρόλο της τρομοκρατίας και της καταστολής.
    Ο αγώνας των αναπληρωτών για μόνιμη και σταθερή δουλειά και εργασιακά δικαιώματα, για τα δικαιώματα των μαθητών στο σχολείο και στις σπουδές, για συνδικαλιστικές ελευθερίες είναι δίκαιος αγώνας. Και ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ!
    • Καμία δίωξη της Δήμητρας Τάσσου, Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές!
    • Καμία μήνυση, όχι  στο κλίμα εκφοβισμού και απειλών!
    • Οι αγώνες δεν τρομοκρατούνται!

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Σε ποια ειδικότητα κάνουν αίτηση φιλόλογοι και μαθηματικοί

ΒΓΗΚΕ Η  προκήρυξη για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - Πώς κάνετε αίτηση και πότε

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

vrefonipiokomos_thessaloniki
Σοκαριστικό βίντεο με τη βρεφονηπιοκόμο στη Θεσσαλονίκη να χαστουκίζει παιδάκι
Η γυναίκα χαστουκίζει ένα παιδάκι και το τραβάει βίαια από το χεράκι του, ενώ ακούγεται να λέει: «εσύ τι κοιτάς λες και θα φας. Έλα πάμε για ύπνο».
Σοκαριστικό βίντεο με τη βρεφονηπιοκόμο στη Θεσσαλονίκη να χαστουκίζει παιδάκι
κινητοποίηση εκπαιδευτικών
Άρθρο στην εφημ. Εποχή: Η ΟΛΜΕ στα χνάρια της ΓΣΕΕ με ευθύνη των συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Σίγουρα δεν είναι ο μόνος που παρακολουθεί με μεγάλη στεναχώρια την πρωτοφανή κατρακύλα μιας παράταξης του κόμματός του που πλέον δεν έχει καμιά...
Άρθρο στην εφημ. Εποχή: Η ΟΛΜΕ στα χνάρια της ΓΣΕΕ με ευθύνη των συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ