Αν και οι εκλογές έγιναν με ηλεκτρονικό τρόπο και όπως το ΥΠΕΠΘ  και όλοι θα ,φανταζόμαστε, ότι τα αποτελέσματά τους θα ήταν πολύ εύκολα να ανακοινωθούν άμεσα, μέχρι και  σήμερα 16/11  για τις εκλογές για το   Α ΠΥΣΠΕ έχουν έρθει τρεις διαφορετικές ανακοινώσεις

Σχετικά με τις εκλογές των αιρετών των υπηρεσιακών Συμβουλίων, στα οποία και συμμετείχα ως υποψήφιος έχω μόνο να κάνω την εξής παρατήρηση  (Τα συμπεράσματα βέβαια θα τα βγάλει ο καθένας μόνος του )

Αν και οι εκλογές έγιναν με ηλεκτρονικό τρόπο και όπως το ΥΠΑΙΘ  και όλοι θα ,φανταζόμαστε, ότι τα αποτελέσματά τους θα ήταν πολύ εύκολα να ανακοινωθούν άμεσα, μέχρι και  σήμερα 16/11  για τις εκλογές για το   Α ΠΥΣΠΕ έχουν έρθει τρεις διαφορετικές ανακοινώσεις .

Σήμερα 16/11 /2022  ζητώντας « Συγνώμη για την αναστάτωση», όπως γράφουν στο  mail,  έρχεται στα σχολεία ο πίνακας  “Κατά φθίνουσα σειρά των αιρετών για το Α ΠΥΣΠΕ” Αττικής από το  αυτοτελές τμήμα των στελεχών  του ΥΠΑΙΘ   .

Στις 15/112022 ανακοινώνεται, ο σωστός όπως αναγράφεται πίνακας σταυροδοσίας, από το  ίδιο  τμήμα, για  τις  ίδιες εκλογές.

Την  ίδια  ημέρα  ανακοινώνεται νωρίτερα, άλλος  πίνακας (φαίνεται  αυτός  δεν ήταν ο  σωστός).

Στις 8/11  από το site της Διεύθυνσης  Β  Αθήνας ανακοινώνονται τα τελικά όπως η ίδια γράφει αποτελέσματα για τις εκλογές των αιρετών  ( ναι  μιλάμε  για  τη  Διεύθυνση  που  έδωσε…..τρίωρη  παράταση   στην  ψηφοφορία, το  κατά  πόσο  βέβαια  αυτή  αλλοίωσε  τα  αποτελέσματα, όποια   θα  ήταν  αυτά,  αν η εκλογική διαδικασία έληγε  κανονικά  στις  5μ.μ , διερευνάται).

Θυμίζω  ότι όπως με  ενημέρωσε, η πρόεδρος  της  εφορευτικής  Επιτροπής κ.Σαμαρτζή, την  εντολή  πήρε  τηλεφωνικά  από  το Διευθυντή  Εκπαίδευσης  και  πρόεδρο  του  υπάρχοντος  ΚΥΣΠΕ .

Αν σκεφτούμε ότι εκλογές έγιναν  ηλεκτρονικά και όπως  μας  ενημέρωναν, αυτό  θα  βοηθούσε   στην  ταχύτερη  έκδοση  των  αποτελεσμάτων  με  ένα  ΚΛΙΚ ,στις 5:/11/2022

και ότι  έως  σήμερα 11 μέρες μετά γίνονται συνέχεια  ανακοινώσεις  αποτελεσμάτων, αν κοινοποιήσεις στο  ορθό,

μπορούμε να καταλάβουμε και να συμπεράνει ο καθένας από μας κατά πόσο η διαδικασία αυτή στεφθεί με επιτυχία ή αποτυχία .

Στις ίδιες εκλογές όταν  δεν  γίνονταν  δεν γινόταν με ηλεκτρονικό τρόπο αλλά με φυσική παρουσία και στις οποίες συμμετείχα αρκετές φορές ως Πρόεδρος εφορευτικής επιτροπής  το  αργότερο  στις 23.οο  της ίδιας ημέρας περίπου ,είχαμε βγάλει τα αποτελέσματα τα οποία αν και χειρόγραφα ήταν ακριβή  και  Χωρίς καμία ένσταση.

Αν  τώρα  απόφαση  της Δ.Ο.Ε για  συμμετοχή  ήταν ή όχι ορθή ,δεν το κρίνουμε τώρα, τώρα  ελέγχουμε  αν οι  εκλογική  διαδικασία ήταν χωρίς προβλήματα, ή αν  κάποια απρόσμενα  αποτελέσματα, ανάγκασαν  σε  αυτή  την  αποτυχία  διεξαγωγής της.

 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ   ΓΡΙΒΑΣ     ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ   ΑΙΡΕΤΟΣ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με εξπρες προετοιμασία μόνο 200 ευρώ

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

σχετικά άρθρα

Έλεγχοι της Τροχαίας
Τροχαία ατυχήματα στην Αττική: 22 νεκροί και 578 τραυματίες μόνο τον Ιανουάριο
Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας...
Τροχαία ατυχήματα στην Αττική: 22 νεκροί και 578 τραυματίες μόνο τον Ιανουάριο
Κακοκαιρία ΗΠΑ
ΗΠΑ: Πάνω από 1.400 πτήσεις ακυρώθηκαν λόγω της παγοθύελλας
«Η εν εξελίξει χειμερινή καταιγίδα θα συνεχίσει να προκαλεί επικίνδυνες επιπτώσεις στο Βόρειο και το Κεντρικό Τέξας τουλάχιστον μέχρι και νωρίς το...
ΗΠΑ: Πάνω από 1.400 πτήσεις ακυρώθηκαν λόγω της παγοθύελλας
ΕΦΚΑ ένσημα
Υπ. Εργασίας: Παράταση ασφαλιστικής ικανότητας για έναν χρόνο για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες
Παρατείνεται για ένα χρόνο η ασφαλιστική ικανότητα εργαζομένων ειδικών κατηγοριών και των μελών των οικογενειών τους
Υπ. Εργασίας: Παράταση ασφαλιστικής ικανότητας για έναν χρόνο για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες