Υπηρεσιακά Συμβούλια: Η επιτυχία και η αποτυχία στις ηλεκτρονικές εκλογές
Αν και οι εκλογές έγιναν με ηλεκτρονικό τρόπο και όπως το ΥΠΕΠΘ  και όλοι θα ,φανταζόμαστε, ότι τα αποτελέσματά τους θα ήταν πολύ εύκολα να ανακοινωθούν άμεσα, μέχρι και  σήμερα 16/11  για τις εκλογές για το   Α ΠΥΣΠΕ έχουν έρθει τρεις διαφορετικές ανακοινώσεις

Σχετικά με τις εκλογές των αιρετών των υπηρεσιακών Συμβουλίων, στα οποία και συμμετείχα ως υποψήφιος έχω μόνο να κάνω την εξής παρατήρηση  (Τα συμπεράσματα βέβαια θα τα βγάλει ο καθένας μόνος του )

Αν και οι εκλογές έγιναν με ηλεκτρονικό τρόπο και όπως το ΥΠΑΙΘ  και όλοι θα ,φανταζόμαστε, ότι τα αποτελέσματά τους θα ήταν πολύ εύκολα να ανακοινωθούν άμεσα, μέχρι και  σήμερα 16/11  για τις εκλογές για το   Α ΠΥΣΠΕ έχουν έρθει τρεις διαφορετικές ανακοινώσεις .

Σήμερα 16/11 /2022  ζητώντας « Συγνώμη για την αναστάτωση», όπως γράφουν στο  mail,  έρχεται στα σχολεία ο πίνακας  “Κατά φθίνουσα σειρά των αιρετών για το Α ΠΥΣΠΕ” Αττικής από το  αυτοτελές τμήμα των στελεχών  του ΥΠΑΙΘ   .

Στις 15/112022 ανακοινώνεται, ο σωστός όπως αναγράφεται πίνακας σταυροδοσίας, από το  ίδιο  τμήμα, για  τις  ίδιες εκλογές.

Την  ίδια  ημέρα  ανακοινώνεται νωρίτερα, άλλος  πίνακας (φαίνεται  αυτός  δεν ήταν ο  σωστός).

Στις 8/11  από το site της Διεύθυνσης  Β  Αθήνας ανακοινώνονται τα τελικά όπως η ίδια γράφει αποτελέσματα για τις εκλογές των αιρετών  ( ναι  μιλάμε  για  τη  Διεύθυνση  που  έδωσε…..τρίωρη  παράταση   στην  ψηφοφορία, το  κατά  πόσο  βέβαια  αυτή  αλλοίωσε  τα  αποτελέσματα, όποια   θα  ήταν  αυτά,  αν η εκλογική διαδικασία έληγε  κανονικά  στις  5μ.μ , διερευνάται).

Θυμίζω  ότι όπως με  ενημέρωσε, η πρόεδρος  της  εφορευτικής  Επιτροπής κ.Σαμαρτζή, την  εντολή  πήρε  τηλεφωνικά  από  το Διευθυντή  Εκπαίδευσης  και  πρόεδρο  του  υπάρχοντος  ΚΥΣΠΕ .

Αν σκεφτούμε ότι εκλογές έγιναν  ηλεκτρονικά και όπως  μας  ενημέρωναν, αυτό  θα  βοηθούσε   στην  ταχύτερη  έκδοση  των  αποτελεσμάτων  με  ένα  ΚΛΙΚ ,στις 5:/11/2022

και ότι  έως  σήμερα 11 μέρες μετά γίνονται συνέχεια  ανακοινώσεις  αποτελεσμάτων, αν κοινοποιήσεις στο  ορθό,

μπορούμε να καταλάβουμε και να συμπεράνει ο καθένας από μας κατά πόσο η διαδικασία αυτή στεφθεί με επιτυχία ή αποτυχία .

Στις ίδιες εκλογές όταν  δεν  γίνονταν  δεν γινόταν με ηλεκτρονικό τρόπο αλλά με φυσική παρουσία και στις οποίες συμμετείχα αρκετές φορές ως Πρόεδρος εφορευτικής επιτροπής  το  αργότερο  στις 23.οο  της ίδιας ημέρας περίπου ,είχαμε βγάλει τα αποτελέσματα τα οποία αν και χειρόγραφα ήταν ακριβή  και  Χωρίς καμία ένσταση.

Αν  τώρα  απόφαση  της Δ.Ο.Ε για  συμμετοχή  ήταν ή όχι ορθή ,δεν το κρίνουμε τώρα, τώρα  ελέγχουμε  αν οι  εκλογική  διαδικασία ήταν χωρίς προβλήματα, ή αν  κάποια απρόσμενα  αποτελέσματα, ανάγκασαν  σε  αυτή  την  αποτυχία  διεξαγωγής της.

 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ   ΓΡΙΒΑΣ     ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ   ΑΙΡΕΤΟΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή! Σβήστε αμέσως αυτές τις εφαρμογές από το κινητό σας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 4/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανεπιστήμιο αιγαιου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Καθηγητές και εργαζόμενοι εναντίον των ιδιωτικών πανεπιστημίων
Παν.Αιγαίου: Απάντηση στα προβλήματα του δημόσιου Πανεπιστημίου ΔΕΝ είναι η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων. Δεν αναβαθμίστηκαν τα δημόσια σχολεία,...
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Καθηγητές και εργαζόμενοι εναντίον των ιδιωτικών πανεπιστημίων