Υπηρεσιακά Συμβούλια: Η επιτυχία και η αποτυχία στις ηλεκτρονικές εκλογές
Αν και οι εκλογές έγιναν με ηλεκτρονικό τρόπο και όπως το ΥΠΕΠΘ  και όλοι θα ,φανταζόμαστε, ότι τα αποτελέσματά τους θα ήταν πολύ εύκολα να ανακοινωθούν άμεσα, μέχρι και  σήμερα 16/11  για τις εκλογές για το   Α ΠΥΣΠΕ έχουν έρθει τρεις διαφορετικές ανακοινώσεις

Σχετικά με τις εκλογές των αιρετών των υπηρεσιακών Συμβουλίων, στα οποία και συμμετείχα ως υποψήφιος έχω μόνο να κάνω την εξής παρατήρηση  (Τα συμπεράσματα βέβαια θα τα βγάλει ο καθένας μόνος του )

Αν και οι εκλογές έγιναν με ηλεκτρονικό τρόπο και όπως το ΥΠΑΙΘ  και όλοι θα ,φανταζόμαστε, ότι τα αποτελέσματά τους θα ήταν πολύ εύκολα να ανακοινωθούν άμεσα, μέχρι και  σήμερα 16/11  για τις εκλογές για το   Α ΠΥΣΠΕ έχουν έρθει τρεις διαφορετικές ανακοινώσεις .

Σήμερα 16/11 /2022  ζητώντας « Συγνώμη για την αναστάτωση», όπως γράφουν στο  mail,  έρχεται στα σχολεία ο πίνακας  “Κατά φθίνουσα σειρά των αιρετών για το Α ΠΥΣΠΕ” Αττικής από το  αυτοτελές τμήμα των στελεχών  του ΥΠΑΙΘ   .

Στις 15/112022 ανακοινώνεται, ο σωστός όπως αναγράφεται πίνακας σταυροδοσίας, από το  ίδιο  τμήμα, για  τις  ίδιες εκλογές.

Την  ίδια  ημέρα  ανακοινώνεται νωρίτερα, άλλος  πίνακας (φαίνεται  αυτός  δεν ήταν ο  σωστός).

Στις 8/11  από το site της Διεύθυνσης  Β  Αθήνας ανακοινώνονται τα τελικά όπως η ίδια γράφει αποτελέσματα για τις εκλογές των αιρετών  ( ναι  μιλάμε  για  τη  Διεύθυνση  που  έδωσε…..τρίωρη  παράταση   στην  ψηφοφορία, το  κατά  πόσο  βέβαια  αυτή  αλλοίωσε  τα  αποτελέσματα, όποια   θα  ήταν  αυτά,  αν η εκλογική διαδικασία έληγε  κανονικά  στις  5μ.μ , διερευνάται).

Θυμίζω  ότι όπως με  ενημέρωσε, η πρόεδρος  της  εφορευτικής  Επιτροπής κ.Σαμαρτζή, την  εντολή  πήρε  τηλεφωνικά  από  το Διευθυντή  Εκπαίδευσης  και  πρόεδρο  του  υπάρχοντος  ΚΥΣΠΕ .

Αν σκεφτούμε ότι εκλογές έγιναν  ηλεκτρονικά και όπως  μας  ενημέρωναν, αυτό  θα  βοηθούσε   στην  ταχύτερη  έκδοση  των  αποτελεσμάτων  με  ένα  ΚΛΙΚ ,στις 5:/11/2022

και ότι  έως  σήμερα 11 μέρες μετά γίνονται συνέχεια  ανακοινώσεις  αποτελεσμάτων, αν κοινοποιήσεις στο  ορθό,

μπορούμε να καταλάβουμε και να συμπεράνει ο καθένας από μας κατά πόσο η διαδικασία αυτή στεφθεί με επιτυχία ή αποτυχία .

Στις ίδιες εκλογές όταν  δεν  γίνονταν  δεν γινόταν με ηλεκτρονικό τρόπο αλλά με φυσική παρουσία και στις οποίες συμμετείχα αρκετές φορές ως Πρόεδρος εφορευτικής επιτροπής  το  αργότερο  στις 23.οο  της ίδιας ημέρας περίπου ,είχαμε βγάλει τα αποτελέσματα τα οποία αν και χειρόγραφα ήταν ακριβή  και  Χωρίς καμία ένσταση.

Αν  τώρα  απόφαση  της Δ.Ο.Ε για  συμμετοχή  ήταν ή όχι ορθή ,δεν το κρίνουμε τώρα, τώρα  ελέγχουμε  αν οι  εκλογική  διαδικασία ήταν χωρίς προβλήματα, ή αν  κάποια απρόσμενα  αποτελέσματα, ανάγκασαν  σε  αυτή  την  αποτυχία  διεξαγωγής της.

 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ   ΓΡΙΒΑΣ     ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ   ΑΙΡΕΤΟΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

diaita_1.jpg
Μια δίαιτα με γιαούρτι, μέλι και κανέλα που μπορεί να σας “διώξει” 7 κιλά σε 10 μέρες
Μετά το τέλος της δίαιτας ακολουθούμε ένα ισορροπημένο και υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα.
Μια δίαιτα με γιαούρτι, μέλι και κανέλα που μπορεί να σας “διώξει” 7 κιλά σε 10 μέρες