ΙΕΠ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
ΙΕΠ : O σύνδεσμος για τις αξιολογήσεις των σχολείων

Αναρτήθηκαν στη σχετική πλατφόρμα του ΙΕΠ  οι βαθμολογίες που έβαλαν οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) στα σχολεία στο πλαίσιο της Εξωτερικής Αξιολόγησης 2021 -2022

Οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού  Έργου (Σ.Ε.Ε.) είχαν αναρτήσει από το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου  τις εξωτερικές αξιολογήσεις  των σχολείων τους στην ειδική ψηφιακή εφαρμογή του ΙΕΠ, αλλά δεν είχαν εμφανιστεί για άγνωστο λόγο στην πλατφόρμα για να μπορούν να τις δουν οι Διευθυντές σχολείων και οι Σύλλογοι Διδασκόντων όπως ορίζει η Υ.Α. της υφυπουργού Παιδείας κας Ζέττας Μακρή.

Ένα και πλέον μήνα μετά, χθες Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των σχολείων  στις οποίες έχει πρόσβαση μόνο η Διεύθυνση του σχολείου η οποία μπορεί να ενημερώσει και τους εκπαιδευτικούς.

O σύνδεσμος για τις αξιολογήσεις των σχολείων είναι: http://iep.edu.gr/el/component/k2/content/172-aksiologisi-sxolikon-monadon (μόνο για τις διευθύνσεις των σχολείων)

Τι προβλέπεται για την Έκθεση των Σ.Σ.Ε.

Οι Σ.Ε.Ε. συντάσσουν την Έκθεσή τους: 1. με βάση την Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης του σχολείου και 2. Τη  δική τους τεκμηριωμένη εικόνα σε σχέση με το έργο του.
Οι Σ.Ε.Ε. στο πλαίσιο του ρόλου τους συνεργάζονται με τα σχολεία ευθύνης τους και υποστηρίζουν τους εκπαιδευτικούς στο έργο τους, καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Η πλατφόρμα παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πορεία των Δράσεων βελτίωσης. Στο τέλος της χρονιάς, καλούνται να αποτιμήσουν αυτό το έργο με βάση τα τεκμήρια που έχουν συγκεντρώσει. Πρόκειται για μια δυναμική διαδικασία που αποτυπώνει αυτή τη συνεργασία στη διάρκεια του έτους. 


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κουτσούμπας
Καταπέλτης o Κουτσούμπας για ΟΠΕΚΕΠΕ, Τέμπη και υποκλοπές: «Κανένα επικοινωνιακό παιχνίδι δεν σώζει πλέον την κυβέρνηση»
«Οι νέες δικογραφίες για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, επιβεβαιώνουν τη σαπίλα και το μέγεθος της βιομηχανίας ρουσφετιών και εξαγοράς»
Καταπέλτης o Κουτσούμπας για ΟΠΕΚΕΠΕ, Τέμπη και υποκλοπές: «Κανένα επικοινωνιακό παιχνίδι δεν σώζει πλέον την κυβέρνηση»
ekab (2)
Πτολεμαΐδα: Νεκρή εκπαιδευτικός σε ακάλυπτο οικοδομής – Σε εξέλιξη έρευνα των Αρχών
59χρονη εκπαιδευτικός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε χώρο οικοδομής – Φέρεται να έχει βρεθεί και σημείωμα
Πτολεμαΐδα: Νεκρή εκπαιδευτικός σε ακάλυπτο οικοδομής – Σε εξέλιξη έρευνα των Αρχών