yppeth
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME NEWS
Την ένταξή τους στους οριστικούς πίνακες της προκύρηξης 1ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ έστω και την τελευταία στιγμή ζητούν οι απορριφθέντες αναπληρωτές ΕΒΠ

Έκκληση ώστε να ενταχθούν έστω και την τελευταία στιγμή στους οριστικούς πίνακες της προκήρυξης 1ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ ζητούν οι απορριφθέντες αναπληρωτές ΕΒΠ λόγω έλλειψης τίτλου σπουδών.

«ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ώστε να υπάρξει Η ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ εφόσον οι ενστάσεις για την 1ΕΑ/2022 έχουν κλείσει από τις 2 Αυγούστου 2022 (μεγάλο διάστημα ώστε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου ενστάσεων ενός σχετικά τόσο μικρού πίνακα) και καθώς διαθέτουμε επικαιροποιημένα και κατοχυρωμένα όλα τα πτυχία μας στον προσωπικό μας ηλεκτρονικό φάκελο του ΟΠΣΥΔ», τονίζουν τα μέλη ΕΒΠ.

Αναλυτικά το αίτημα των απορριφθέντων αναπληρωτών ΕΒΠ λόγω έλλειψης τίτλου σπουδών:

Και ενώ το σύστημα έχει ανοίξει και προχωράει η διαδικασία δηλώσεων προτίμησης περιοχών σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ για την Ειδική Αγωγή σχολικού έτους 2022-2023, όλοι εμείς οι απορριπτέοι αναπληρωτές Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού λόγω κωδικού 201-202 βρισκόμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να παρακολουθούμε τις εξελίξεις έντρομοι συμπαρασύροντας και επηρεάζοντας και τις οικογένειές μας μπροστά στην ανεργία και γενικότερα στη διάλυση της επαγγελματικής μας πορείας.

Ο αγώνας των ημερών αυτών είναι μεγάλος εκ μέρους μας με ανοιχτές επιστολές,τηλεφωνήματα και επικοινωνίες με κάθε αρμόδιο φορέα (ΑΣΕΠ,Υ.ΠΑΙ.Θ.) χωρίς δυστυχώς να έχουμε λάβει μία υπεύθυνη,επίσημη και σοβαρή απάντηση ώστε να απαντηθούν καίρια ερωτηματά μας και να λυθούν απορίες που επιτείνουν τις αγωνίες μας. Οι αδικαιολόγητες χρονοκαθυστερήσεις και κωλυσιεργίες που θα μας έβγαζαν από αυτό το αδιέξοδο δυστυχώς συνεχίζονται.

ΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑΣ ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΠΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ μιας και οι συνέπειες έχουν να κάνουν με μια έτσι και αλλιώς πολύ δύσκολη και σκληρή καθημερινότητα για όλους μας.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ώστε να υπάρξει Η ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ εφόσον οι ενστάσεις για την 1ΕΑ/2022 έχουν κλείσει από τις 2 Αυγούστου 2022 (μεγάλο διάστημα ώστε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου ενστάσεων ενός σχετικά τόσο μικρού πίνακα) και καθώς διαθέτουμε επικαιροποιημένα και κατοχυρωμένα όλα τα πτυχία μας στον προσωπικό μας ηλεκτρονικό φάκελο του ΟΠΣΥΔ. 

Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση όλων των υπευθύνων ώστε να μην αναστατώνεται ένα ολόκληρο σύστημα και να μην διακυβεύεται αδίκως η επαγγελματική τύχη ανθώπων που υπηρετούν επί σειρά ετών την Ειδική Αγωγή.

Με εκτίμηση,

Οι απορριφθέντες αναπληρωτές ΕΒΠ της προκύρηξης 1ΕΑ/2022 λόγω "'ελλειψης τίτλου σπουδών".

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Σε ποια ειδικότητα κάνουν αίτηση φιλόλογοι και μαθηματικοί

ΒΓΗΚΕ Η  προκήρυξη για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - Πώς κάνετε αίτηση και πότε

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

kibotos-tou-kosmoy
Συγκλονίζει η μαρτυρία 9χρονου για την Κιβωτό- «Ζω μια κόλαση- Πάρτε με από δω»
Ξυλοδαρμό του παιδιού από τον παιδαγωγό του κατήγγειλε και η θεία του 9χρονου αγοριού, που το επισκέφθηκε τον πέρσι τον Ιανουάριο και το παιδί...
Κιβωτός του Κόσμου: Συγκλονίζει η μαρτυρία 9χρονου- «Ζω μια κόλαση»
Πατούλης-Καραμανλής
Πάνω από 10 συλλήψεις για «στημένες» εξετάσεις οδήγησης- Ανάμεσά τους και στελέχη της ΝΔ
Έκθετοι Πατούλης και Καραμανλής από την αποκάλυψη κυκλώματος στημένων εξετάσεων οδήγησης με συμμετοχή στελεχών της Ν.Δ.
Πάνω από 10 συλλήψεις για «στημένες» εξετάσεις οδήγησης- Ανάμεσά τους και στελέχη της ΝΔ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Υπουργείο Παιδείας: Κριτήρια για προσλήψεις εκπαιδευτικών στα ελληνικά σχολεία εξωτερικού
Κριτήρια, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία πρόσληψης ομογενών ή αλλογενών, ως ωρομίσθιων, σε εκπαιδευτικές μονάδες ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης του...
Υπουργείο Παιδείας: Κριτήρια για προσλήψεις εκπαιδευτικών στα ελληνικά σχολεία εξωτερικού