Έκκληση δημάρχου για τη στέγαση των νεοδιόριστων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών
Έκκληση του δημάρχου Χάλκης: Στηρίξτε τους εκπαιδευτικούς που δεν βρίσκουν στέγη – Οι ιδιοκτήτες σπιτιών να επικοινωνήσουν με τον Δήμο

Σοβαρά προβλήματα με την εύρεση κατοικίας αντιμετωπίζουν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί και αναπληρωτές και στον Δήμο Χάλκης.

Μάλιστα, ο δήμαρχος της περιοχής Άγγελος Φραγκάκης πραγματοποίησε έκκληση για στήριξη των εκπαιδευτικών και κάλεσε με ανάρτησή του στο Facebook τους ιδιοκτήτες σπιτιών να επικοινωνήσουν με τον Δήμο για να εκμισθώσουν τα διαμερίσματά τους στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Η ανακοίνωση του δημάρχου Χάλκης

«Ο Δήμος Χάλκης ενημερώνει ότι προβλήματα στέγασης αντιμετωπίζουν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί και αναπληρωτές οι οποίοι έρχονται τις επόμενες μέρες στο νησί μας για να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία.

Θα θέλαμε να μην υπάρχει αυτή η δυσκολία για τους εκπαιδευτικούς στον φιλόξενο τόπο μας.

Οι εκπαιδευτικοί θα αναλάβουν τα παιδιά μας από την νέα σχολική χρονιά, η παροχή και το δικαίωμα στην εκπαίδευση είναι ανεκτίμητο και ο καθένας μπορεί να συμβάλει με δεδομένες τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Ο μηνιαίος μισθός του μέσου Έλληνα εκπαιδευτικού κυμαίνεται από 750 έως 900 ευρώ (με προϋπηρεσία και παιδιά), ας σταθούμε λοιπόν στο πλευρό τους και ας συμβάλουμε θετικά στο δύσκολο λειτούργημα τους.

Παρακαλούνται όσοι ιδιοκτήτες σπιτιών επιθυμούν να εκμισθώσουν τα διαμερίσματα τους καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Χάλκης στο 2246360200».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή! Γεμίζουν τα νοσοκομεία με μαθητές με διαταραχές συμπεριφοράς και επιθετικότητας

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα