golearn-engl_970-250
Thumbnail
Επιστολή διαμαρτυρίας των μελών ΕΒΠ που απορρίφθηκαν από τους πίνακες κατάταξης του διαγωνισμού 1ΕΑ/2022

Επιστολή διαμαρτυρίας των απορριφθέντων αναπληρωτών μελών ΕΒΠ, έλαβε και δημοσιεύει το alfavita.gr , με την οποία εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για την απόρριψη μεγάλου ποσοστού από τους πίνακες κατάταξης του διαγωνισμού 1ΕΑ/2022 του Α.Σ.Ε.Π.

Όπως τονίζεται και στην επιστολή, ο μεγάλος αριθμός απορριφθέντων οφείλεται στην τεχνική αστοχία του πληροφοριακού συστήματος της πλατφόρμας του ΑΣΕΠ.

«Ωστόσο, λόγω της αστοχίας αυτής, το σύστημα έκρινε ότι υπάρχει ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ, δηλαδή ότι η αντιστοίχιση του κωδικού δεν συνάδει με το πτυχίο που κατέχει ο καθένας / η καθεμία από εμάς, με συνέπεια να μας απορρίψει από τους αξιολογικούς πίνακες κατάταξης», όπως χαρακτηριστικά τονίζουν.

Παράλληλα, υπογραμμίζουν ότι οι ατομικοί φάκελοι στον Ο.Π.Σ.Υ.Δ. είναι έγκυροι και επικαιροποιημένοι, και ο Α.Σ.Ε.Π. διασταυρώνει τα ατομικά στοιχεία τους και προσόντα μέσω αυτού, συνεπώς δε συντρέχει καμία προσπάθεια εξαπάτησης, παραπλάνησης ή αλλοίωσης αποτελεσμάτων από πλευράς των μελών ΕΒΠ.

Αναλυτικά: 

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε την εντονότατη διαμαρτυρία και αγανάκτησή μας για την απόρριψη μεγάλου ποσοστού των αναπληρωτών ΕΒΠ από τους πίνακες κατάταξης του διαγωνισμού 1ΕΑ/2022 του Α.Σ.Ε.Π., λόγω μιας τεχνικής αστοχίας του πληροφοριακού συστήματος της πλατφόρμας του Α.Σ.Ε.Π.
Κατά τη διαδικασία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης για τον εν λόγω διαγωνισμό, στην καταχώρηση του πεδίου “ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ”, λόγω αστοχίας του συστήματος δεν μας δινόταν η επιλογή κωδικού “202”, η οποία αφορά τους κατόχους πτυχίου Ι.Ε.Κ., παρά ΜΟΝΟ η επιλογή “201” (κωδικός που ίσχυε μέχρι πέρυσι για όλο το ΕΒΠ), η οποία και ήταν η μοναδική προς συμπλήρωση και αποδοχή από το σύστημα.

Ωστόσο, λόγω της αστοχίας αυτής, το σύστημα έκρινε ότι υπάρχει ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ, δηλαδή ότι η αντιστοίχιση του κωδικού δεν συνάδει με το πτυχίο που κατέχει ο καθένας / η καθεμία από εμάς, με συνέπεια να μας απορρίψει από τους αξιολογικούς πίνακες κατάταξης.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι οι ατομικοί μας φάκελοι στον Ο.Π.Σ.Υ.Δ. είναι έγκυροι και επικαιροποιημένοι, και ο Α.Σ.Ε.Π. διασταυρώνει τα ατομικά μας στοιχεία και προσόντα μέσω αυτού, συνεπώς δε συντρέχει καμία προσπάθεια εξαπάτησης, παραπλάνησης ή αλλοίωσης αποτελεσμάτων εκ μέρους μας.
Όλοι εμείς οι αναπληρωτές – μέλη του ΕΒΠ εργαζόμαστε επί συναπτά έτη με τα σύννομα τυπικά προσόντα μας. Εφόσον ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την αστοχία αυτή του συστήματος, ζητούμε να μεριμνήσετε για την εξέταση όλων των ενστάσεών μας, την αποκατάσταση αυτής της κατάφορης αδικίας σε βάρος μας, και την επανένταξή μας στους πίνακες κατάταξης του διαγωνισμού 1ΕΑ/2022. Σας παρακαλούμε, επίσης, στα πλαίσια της ανθρώπινης ευαισθησίας, να λάβετε υπόψη σας ότι πίσω από τους αναπληρωτές αυτούς υπάρχουν οικογένειες, σύζυγοι και παιδιά, και ο αποκλεισμός μας από τους πίνακες κατάταξης για 2 (δύο) έτη λόγω ενός τεχνικού σφάλματος – για το οποίο ουδεμία ευθύνη φέρουμε – θα αποτελέσει καίριο πλήγμα στην οικογενειακή και οικονομική σταθερότητα καθενός / καθεμιάς από εμάς.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, και ευελπιστούμε για την άμεση ανταπόκρισή σας.

Οι απορριπτέοι αναπληρωτές – μέλη ΕΒΠ του διαγωνισμού 1ΕΑ/2022 του Α.Σ.Ε.Π.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πέθανε η συγγραφέας Αγγελική Βαρελλά

Αιτήσεις για το ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 1000 ευρώ σε 80000 ανέργους ΕΔΩ

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Κοινωνικός Τουρισμός
ΔΥΠΑ: Μέσω του gov.gr οι εγγραφές στις Πειραματικές ΕΠΑΣ Μαθητείας για τον τουρισμό
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι/ες είναι ηλικίας 18 ετών και άνω, κάτοχοι Απολυτηρίου Γυμνασίου ή άλλου ισότιμου ή ανώτερου τίτλου σπουδών
ΔΥΠΑ: Μέσω του gov.gr οι εγγραφές στις Πειραματικές ΕΠΑΣ Μαθητείας για τον τουρισμό