Η εκπαιδευτικός καταγγέλλει πως το διδακτορικό της δεν «άνοιγε» στην πλατφόρμα του ΟΠΣΥΔ παρόλο που έχει κατατεθεί εδώ και δύο χρόνια

Επιστολή από εκπαιδευτικό, για τα λάθη στον ΟΠΣΥΔ και συγκεκριμένα για την προκήρυξη του ΕΕΠ, έλαβε και δημοσιεύει το alfavita.gr . 

Όπως τονίζει η εκπαιδευτικός, δεν «άνοιγε» το διδακτορικό της, που είναι σχετικό με τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τη σχολική ψυχολογία, παρόλο που έχει κατατεθεί εδώ και δύο χρόνια. 

«Το διδακτορικό έχει έχει κατατεθεί εδώ και 2 χρόνια στον ΟΠΣΥΔ και είναι διεκπεραιωμένη η εγκυρότητά του, και ενώ είμαι ήδη μέλος ΣΔΕ στον επαγγελματικό προσανατολισμό από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων», όπως τονίζει στην επιστολή της, ενώ παράλληλα, καταγγέλλει ότι εξαφανίστηκε ο δεύτερος μεταπτυχιακός της τίτλος.

«Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μεγάλο τεχνικό ζήτημα στον ΟΠΣΥΔ, που προσπαθούν να καλύψουν ρίχνοντας το βάρος στους εκπαιδευτικούς για τη μη δυνατότητα επαναφόρτωσης των αρχείων, και πετώντας το μπαλάκι στον ΑΣΕΠ ενώ είναι σαφές ότι η πλατφόρμα δεν λειτουργεί», όπως υπογραμμίζει.

Αναλυτικά η επιστολή:

θα ήθελα να καταγγείλω τα τρομακτικά λάθη του οπσυδ για την προκήρυξη του ΕΕΠ. Πρώτον, μου είπαν ότι δεν ανοίγει το διδακτορικό μου που είναι σχετικό με τον επαγγελματικό προσανατολισμό κ τη σχολική ψυχολογία, το οποίο έχει κατατεθεί εδώ και 2 χρόνια στον οπσυδ και είναι διεκπεραιωμένη η εγκυρότητά του, και ενώ είμαι ΗΔΗ μέλος ΣΔΕ στον επ.προσανατολισμό από το Υπ. Παιδείας,  και δεύτερον, ακόμη πιο τραγικ'ο, εξαφανίστηκε ο δεύτερος μεταπτυχιακός μου τίτλος!! Όπως και τα τσεκαρισμένα κουτάκια στη συναφεια του διδακτορικού με ΕΑΕ κ σχολική ψυχολογία!! 

Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει, υπάρχει μεγάλο τεχνικό ζήτημα στον οπσυδ που προσπαθούν να καλύψουν ρίχνοντας το βάρος στους εκπαιδευτικούς για τη μη δυνατότητα επαναφόρτωσης των αρχείων, και πετώντας το μπαλάκι στον ΑΣΕΠ ενώ είναι σαφές ότι η πλατφόρμα ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!! Αυτή είναι η φοβερή ψηφιοποίηση που επικαλούνται, κ αυτή είναι η μη διαπερατότητα του συστήματος?? Μήπως το ανέβασμα των αρχείων γίνεται, επιλεκτικά, ώστε να προωθηθούν συγκεκριμένα άτομα από κομματικά όργανα για τις προσλήψεις? Γιατί δεν ξανανοίγουν την πλατφόρμα, ώστε να επιλυθούν τα ζητήματα κ προωθούνται όλα στον ΑΣΕΠ, όπου άντε να βγάλεις άκρη με τις ενστάσεις? Μας περνάνε για ηλίθιους??
 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Οδηγίες για να κάνετε την αίτηση εύκολα και γρήγορα με λίγα κλικ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Βγήκε η κατανομή θέσεων για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - 5124 οι ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ (Πίνακας - Αιτήσεις)

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΔΙΔΥΜΕΣ
Δίδυμες αδελφές που κατηγορήθηκαν για αντιγραφή στην Ιατρική, παίρνουν τεράστια αποζημίωση
Πώς δύο δίδυμες φοιτήτριες ιατρικής κατάφεραν να κερδίσουν τεράστια αποζημίωση από τη σχολή τους
Δίδυμες αδελφές που κατηγορήθηκαν για αντιγραφή στην Ιατρική, παίρνουν τεράστια αποζημίωση
τεχνολογία
Οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν κάτοχοι προηγμένης τεχνολογικής γνώσης
Το επιστημονικό περιεχόμενο των Ομηρικών επών καταγράφεται από τον Κ. Ζέγγελη - Η προηγμένη τεχνολογία των Αρχαίων Ελλήνων μέσα από τα Ομηρικά έπη
Οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν κάτοχοι προηγμένης τεχνολογικής γνώσης
ελενα ΙΣΠΑΝΙΑ
Βίντεο με συγκλονιστικό αποχαιρετισμό της Έλενας λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο
«Ό,τι κι αν συμβεί, ξέρω ότι η ζωή μου δεν ήταν μάταιη, γιατί πάλεψα και πέτυχα αυτό που ήθελα, να ευαισθητοποιήσω την κοινή γνώμη για την ασθένεια».
Βίντεο με συγκλονιστικό αποχαιρετισμό της Έλενας λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο