Thumbnail
Kινητοποίηση εκπαιδευτικών στο υπουργείο Παιδείας τη Δευτέρα για τα «λάθη» στον ΟΠΣΥΔ

Νέο κάλεσμα στην κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας τη Δευτέρα στις 13:30 με αφορμή για τα «λάθη» στον ΟΠΣΥΔ απευθύνουν εκπαιδευτικοί.

Συγκεκριμένα, η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών σημειώνει μεταξύ άλλων: «Δεν μπορούμε να μείνουμε για μια ακόμα φορά θεατές στο ίδιο έργο με εκατοντάδες συναδέλφους να βλέπουν τα όνειρα τους να γκρεμίζονται από λάθη και παραλείψεις που μπορούν με απλό τρόπο να επιλυθούν».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Με αφορμή τα «λάθη» που έχουν προκύψει κατά τη διαδικασία καταχώρησης των δικαιολογητικών στην πλατφόρμα του ΟΠΣΥΔ από τους υποψήφιους για τους πίνακες μόνιμων/αναπληρωτών και ειδικά για τις περιπτώσεις υποψηφίων που τα προβλήματα δεν επιλύθηκαν με ευθύνη των διευθύνσεων μέχρι στιγμής, θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση στο Υπουργείο Παιδείας, τη Δευτέρα 18/7 στις 13:30.

Καλούμε όποιους υποψήφιους αντιμετωπίζουν  σχετικό θέμα να έρθουν στο ΥΠΑΙΘ ή να επικοινωνήσουν με τη συναδέλφισσα Θεοδώρα Δριμάλα [email protected].

Δεν μπορούμε να μείνουμε για μια ακόμα φορά θεατές στο ίδιο έργο με εκατοντάδες συναδέλφους να βλέπουν τα όνειρα τους να γκρεμίζονται από λάθη και παραλείψεις που μπορούν με απλό τρόπο να επιλυθούν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Κέντρο Καινοτομίας Ηπείρου
Κ. Μητσοτάκης από τα Ιωάννινα: Εντός του 2026 η παράδοση και στα 13 Κέντρα Καινοτομίας
Στα Ιωάννινα ο πρωθυπουργός με τη Σοφία Ζαχαράκη - «Μακάρι και εμείς όταν κάναμε βιολογία να είχαμε τέτοια εργαλεία»
Κ. Μητσοτάκης από τα Ιωάννινα: Εντός του 2026 η παράδοση και στα 13 Κέντρα Καινοτομίας
Ακαδημία Φαρμάκου
Υπουργείο Παιδείας: Σε ΦΕΚ η ίδρυση της Ακαδημίας Φαρμάκου στην Τρίπολη
Στο Εθνικό Τυπογραφείο η απόφαση για την πρώτη Ακαδημία Επαγγελματικής Κατάρτισης της χώρας - Πώς θα λειτουργεί
Υπουργείο Παιδείας: Σε ΦΕΚ η ίδρυση της Ακαδημίας Φαρμάκου στην Τρίπολη