ειδική αγωγή σεμινάριο
taksi
Συνάντηση εκπαιδευτικών με το Δήμαρχο Μεσολογγίου για τα προβλήματα στα σχολικά συγκροτήματα

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Μεσολογγίου «Κωστής Παλαμάς» και του Δημάρχου Κώστα Λύρου, αναφορικά με τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα σχολεία Μεσολογγίου.

Κατά τη συνάντηση, έγινε ειδική αναφορά στα σοβαρά προβλήματα του 1ου Νηπιαγωγείου Μεσολογγίου, του 5ου Δημοτικού Μεσολογγίου και του 2ου Δημοτικού Νεοχωρίου.

Τη διαβεβαίωσή του ώστε να βρεθούν λύσεις έδωσε ο Δήμαρχος Κ. Λύρου, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Μεσολογγίου «Κωστής Παλαμάς».

Αναλυτικά

Σήμερα Πέμπτη 23-06-2022, στο γραφείο του Δημάρχου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Μεσολογγίου «Κωστής Παλαμάς» και του Δημάρχου κ. Κώστα Λύρου. Το κλίμα ήταν άριστο και ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Χατζής ευχαρίστησε τον κύριο Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα για συνάντηση. Ο Πρόεδρος  τού  συλλόγου  εξήρε  την  εργατικότητα  και  ακεραιότητα  του  δημάρχου.  Κατόπιν εξέθεσε τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι σχολικές μονάδες του Συλλόγου, όσον αφορά στη συντήρηση-επισκευή τους. Αναφέρθηκε σε όλα τα σχολεία, όμως έγινε ειδική αναφορά στα σοβαρά προβλήματα του 1ου Νηπιαγωγείου Μεσολογγίου, του 5ου Δημοτικού Μεσολογγίου και του 2ου Δημοτικού Νεοχωρίου . Τέλος, τονίζοντας ότι ο Σύλλογος είναι δίπλα σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα ανεξαρτήτως βαθμίδας, ζήτησε από τον κύριο Δήμαρχο να βοηθήσει με ενέργειες του ώστε να γίνουν νέες κτηριακές εγκαταστάσεις για το 1ο Νηπιαγωγείο Μεσολογγίου και την Παλαμαϊκή-1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για τα παιδιά όλων μας, τα παιδιά μας. Παρών στη  συνάντηση  ήταν  ο  πρόεδρος σχολικής  επιτροπής  κος Σωτηρακόπουλος  ο οποίος  βοήθησε  τα  μέγιστα  ώστε να γίνει η συνάντηση.  Ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε συγκεκριμένα   οτι  άμεσα  δρομολογεί  λύσεις. Κατά το κλείσιμο της συνάντησης ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Λύρο για το ενδιαφέρον και την κατανόηση που έδειξε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εκπαιδευτική κοινότητα του τόπου και δόθηκε αμοιβαία υπόσχεση να συναντηθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να γίνει απολογισμός των όσων συζητήθηκαν και υλοποιήθηκαν.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Power Pass: Ξεκίνησαν Επιτέλους οι πληρωμές

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΡΑΠΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ: Αιτήσεις, ΎΛΗ και εξ αποστάσεως προετοιμασία

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

φοιτητικό συλλαλητήριο Προπύλαια
Πανεπιστημιακή αστυνομία: Σε εξέλιξη το φοιτητικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια (Vid/Pics)
Σε εξέλιξη το φοιτητικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία
Πανεπιστημιακή αστυνομία: Σε εξέλιξη το φοιτητικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια (Vid/Pics)
nosokomeio meth
Μελέτη - κόλαφος από Λύτρα: Πέθαναν σχεδόν όλοι οι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ λόγω κορονοϊού
Όλοι σχεδόν όλοι οι διασωληνωμένοι λόγω κορονοϊού που βρίσκονταν εκτός ΜΕΘ πέθαναν, σύμφωνα με νέα μελέτη του καθηγητή Θεόδωρου Λύτρα - Εκτεθειμένη η...
Μελέτη - κόλαφος από Λύτρα: Πέθαναν σχεδόν όλοι οι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ λόγω κορονοϊού
Τάκης Θεοδωρικάκος
Θεοδωρικάκος: Τα Πανεπιστήμια είναι για φοιτητές, όχι για σεσημασμένους κακοποιούς
«Τα Πανεπιστήμια και οι εστίες τους είναι για φοιτητές και όχι για σεσημασμένους κακοποιούς», δήλωσε ο Τ. Θεοδωρικάκος - «Κυνηγητό φοιτητών από...
Θεοδωρικάκος: Τα Πανεπιστήμια είναι για φοιτητές, όχι για σεσημασμένους κακοποιούς