ΥΠΑΙΘ
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Απόσπαση στις σχολικές μονάδες  στο εξωτερικό από το σχολικό έτος 2022-2023 και από το ημερολογιακό έτος 2023 Νοτίου Ημισφαιρίου

Το υπουργείο Παιδείας δημοσιοποίησε την απόφαση που αφορά την κύρωση των τελικών πινάκων αξιολόγησης υποψηφίων εκπαιδευτικών προς απόσπαση στις σχολικές μονάδες του εξωτερικού σχολικού έτους 2022-2023 και 2023 για το Νότιο Ημισφαίριο. 

Το υπουργείο κύρωσε τους επισυναπτόμενους στην παρούσα απόφαση τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών, που καταρτίσθηκαν με το αριθμ. 2/15-6-2022 Πρακτικό της Επιτροπής Επιλογής Εκπαιδευτικών για τις σχολικές μονάδες των χωρών περιοχών ευθύνης των Συντονιστικών Γραφείων Λονδίνου, Καΐρου, Γιοχάνεσμπουργκ, Κορυτσάς, Μελβούρνης, Βρυξελλών, Μαριούπολης, Βουκουρεστίου, Νέας Υόρκης, Τορόντο, Ντύσελντορφ, Μονάχου- Στουτγάρδης και Νοβοροσίσκ σχολικού έτους 2022-2023 και 2023 για το Νότιο Ημισφαίριο.

Η Υπουργική Απόφαση με όλα τα ονομάτα σε μορφή pdf

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών
Αναπληρωτές...
Η παιδεία δεν είναι εποχιακό προϊόν και οι λειτουργοί της δεν είναι αναλώσιμοι «πελάτες» προπληρωμένων καρτών
Αναπληρωτές...
μαντζος
Λ. Μάντζος (Περιφ. Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής) στο alfavita.gr: «οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον σταθερό πυλώνα στήριξης των μαθητών»!
«Η παιδεία δεν περιορίζεται στη μετάδοση πληροφοριών· αποτελεί διαδικασία διαμόρφωσης ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων και ενεργών πολιτών».
Λ. Μάντζος (Περιφ. Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής) στο alfavita.gr: «οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον σταθερό πυλώνα στήριξης των μαθητών»!