Συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί: Kαταστρατήγηση της σειράς έκδοσης των συντάξεων
Γιατί εκδίδονται συντάξεις του 2020 και 2021, ενώ ακόμη δεν έχουν εκδοθεί συντάξεις εκπαιδευτικών που συνταξιοδοτήθηκαν το 2019;

Με επιστολή της προς τον Διοικητή  e-ΕΦΚΑ, η  Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών  (Π.Ε.Σ.ΕΚ) καταγγέλει την καταστρατήγηση της σειράς έκδοσης των συντάξεων.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή καθημερινά καταφθάνουν καταγγελίες και παράπονα στο Σωματείο από συνταξιούχους  εκπαιδευτικούς ότι  καταστρατηγείται  η  έκδοση  των συντάξεων  με βάση την ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων συνταξιοδότησης προς το ΓΛΚ   και  ότι εκδίδονται  συντάξεις του 2020 και 2021, ενώ ακόμη  δεν έχουν εκδοθεί συντάξεις εκπαιδευτικών που συνταξιοδοτήθηκαν το 2019.

Η επιστολή της Π.Ε.Σ.ΕΚ

-Καθημερινά καταφθάνουν καταγγελίες και παράπονα στο Σωματείο μας από συνταξιούχους  εκπαιδευτικούς ότι  καταστρατηγείται  η  έκδοση  των συντάξεων  με βάση την ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων συνταξιοδότησης προς το ΓΛΚ    και  ότι εκδίδονται  συντάξεις του 2020 και 2021, ενώ ακόμη   δεν έχουν εκδοθεί συντάξεις εκπαιδευτικών που συνταξιοδοτήθηκαν το 2019.

-Υποπτευόμαστε  ή μάλλον είμαστε βέβαιοι ότι η καταστρατήγηση  της σειράς  δε θα μπορούσε να γίνει από  τους υπαλλήλους χωρίς άνωθεν εντολές.  Την ευθύνη φέρει  ακέραια  η Διοίκηση  του ΕΦΚΑ  που επιτρέπει  την καταστρατήγηση της σειράς με βάση  τον Α.Π και την ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων.

-Και βέβαια όλα αυτά δε θα συνέβαιναν αν δεν υπήρχε η εγκληματική    καθυστέρηση  έκδοσης των συντάξεων. Το Δ.Σ  της  Π.Ε.Σ.ΕΚ  έχει κατ’ επανάληψη  καταγγείλει   όλες τις Κυβερνήσεις  και όλους τους αρμόδιους Υπουργούς   Εργασίας και  Κοινωνικής  Ασφάλισης  για τις   ευθύνες  που   είχαν  και έχουν  τα τελευταία χρόνια για την καθυστέρηση   έκδοσης των συντάξεων.  Και δυστυχώς παρά τα μεγάλα λόγια  και τις μεγάλες υποσχέσεις  δεκάδες χιλιάδες  συντάξεις συνωστίζονται  στα  γραφεία.

-Απαιτούμε  από τη  Διοίκηση του ΕΦΚΑ την πλήρη ενημέρωση  για την πορεία έκδοσης των συντάξεων, κύριων και επικουρικών. Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα κάθε καταστρατήγηση της  σειράς  έκδοσής τους. Κυρίως απαιτούμε την άμεση έκδοση των συντάξεων που εκκρεμούν. Η αγανάκτηση  των συνταξιούχων που περιμένουν πάνω από δύο  χρόνια τη σύνταξής τους είναι  πλήρως δικαιολογημένη.

                             

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Η λίστα με τις 16 παραλίες σε Αττική και Εύβοια που πρέπει να αποφύγετε

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anemogennitries
Μελέτη του Χάρβαρντ δείχνει πως οι ανεμογεννήτριες προκαλούν περισσότερη θέρμανση
Ιδιαίτερα οι μεγάλες ανεμογεννήτριες, προκαλούν τοπικές αυξήσεις στην θερμοκρασία της επιφάνειας της Γης
Μελέτη του Χάρβαρντ δείχνει πως οι ανεμογεννήτριες προκαλούν περισσότερη θέρμανση
FOTIA
Φωτιά τώρα στην Ξηρογιάννη Δελφών Φωκίδας - Μήνυμα του 112 στους κατοίκους της περιοχής
Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ξηρογιάννης του δήμου Δελφών Φωκίδας - Κινητοποιήθηκαν 5 εναέρια μέσα
Φωτιά τώρα στην Ξηρογιάννη Δελφών Φωκίδας - Μήνυμα του 112 στους κατοίκους της περιοχής