ΕΛΜΕ Πειραιά: Καλεί την Τετάρτη 15 Ιούνη στο εφετείο – Οι ναζί στη φυλακή
Η πάλη ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά δεν σταματά - Να τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει, στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας»

Στη συγκέντρωση στο Εφετείο την Τετάρτη 15 Ιούνη στις 8:00 πμ καλεί τους εκπαιδευτικούς η ΕΛΜΕ Πειραιά ημέρα που διεξάγεται η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό.

«Όπως στις 7 Οκτωβρίου 2020, έτσι και τώρα θα δώσουμε δυναμικά το παρών για συμβάλλουμε ώστε να μπουν ακόμα πιο βαθιά στη φυλακή οι εγκληματίες της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Να ορθώσουμε τείχος στην προσπάθεια που γίνεται να αναιρεθεί η καταδίκη τους ή να πέσουν στα μαλακά οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζατ Λουκμάν» σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Πειραιά. 

«Η πάλη ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά δεν σταματά. Οι εκπαιδευτικοί έχουμε πείρα, είμαστε σε επαγρύπνηση, σε αγωνιστική ετοιμότητα, μαζικά απαιτούμε οι ναζί στην φυλακή!

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στους φασίστες και τα αφεντικά τους. Δυναμώνουμε τον αγώνα για την ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων και της νεολαίας. Ξεβρωμίζουμε τις γειτονιές και τους χώρους δουλειάς από το φασιστικό δηλητήριο, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Αποκαλύπτουμε τον πραγματικό αντίπαλο, το σύστημα που γεννά φτώχεια και πολέμους και καλλιεργεί τον εθνικισμό «για να σκοτώνονται οι λαοί για τ αφέντη το ψωμί» τονίζει.

«Η καταδίκη των ΝΑΖΙ ήταν μια μεγάλη νίκη του λαού, των αγώνων των εργαζομένων. Συνεχίζουμε μέχρι να τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει, στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας» καταλήγει.

Στάση εργασία από την ΑΔΕΔΥ

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΔΕΔΥ κηρύσσει πανελλαδική στάση εργασίας την Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022, από τις 8:00πμ έως 11:00πμ, προκειμένου να μπορέσουν οι εργαζόμενοι του δημοσίου να συμμετέχουν στη συγκέντρωση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

astinomikes.jpg
Πανελλαδικές εξετάσεις 2026: Αιτήσεις μέσω gov.gr για τις Αστυνομικές Σχολές
Υποβολή αιτήσεων online με ένα κλικ για τις Σχολές Αστυνομίας μέσω gov.gr από το 2026 - Όσα πρέπει να ξέρετε
Πανελλαδικές εξετάσεις 2026: Αιτήσεις μέσω gov.gr για τις Αστυνομικές Σχολές
μπάνιο
Από τα λουτρά των αρχαίων ως σήμερα: Ποια είναι η ελληνική λέξη για το “μπάνιο”
Η ιστορία μιας λέξης που πέρασε από τη ρωμαϊκή στην ελληνική καθημερινότητα, αλλάζοντας μορφή και σημασία
Από τα λουτρά των αρχαίων ως σήμερα: Ποια είναι η ελληνική λέξη για το “μπάνιο”
πανεργατικό
Σε εξέλιξη το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα: Στους δρόμους μαθητές, φοιτητές κι εκπαιδευτικοί
Χιλιάδες μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί και γονείς διαδήλωσαν
Σε εξέλιξη το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα: Στους δρόμους μαθητές, φοιτητές κι εκπαιδευτικοί