ΑΣΠΑΙΤΕ
«Η Υπουργός κ. Κεραμέως δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεσή της να οδηγήσει μέσω της απαξίωσης στο κλείσιμο την ΑΣΠΑΙΤΕ» λένε οι τεχνολόγοι εκπαιδευτικοί

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των τεχνολόγων εκπαιδευτικών για την ΑΣΠΑΙΤΕ μετά τη δημοσίευση του σχεδίου νόμου για τα ΑΕΙ.

Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους, «η Υπουργός κ. Κεραμέως αντικαθιστά μέλος της Δ.Ε. δείχνοντας ξεκάθαρα την πρόθεσή της να οδηγήσει μέσω της απαξίωσης στο κλείσιμο την ιστορική αυτή σχολή».

«Η Διοικούσα Επιτροπή δεν έπρεπε να υλοποιήσει καμία επιθυμία-εντολή της κ. Υπουργού. Είναι πλέον φανερό τι  επεδίωξε, παραπλανώντας τους και εκθέτοντας όλους όσους την πίστεψαν» προσθέτουν.

Η Ένωση Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών καλεί την εκπαιδευτική κοινότητα και τους φοιτητές να αποτρέψουν τα σχέδια της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως και να επιβάλλουν την πρόταση της ΕΤΕ για ένταξη της ΑΣΠΑΙΤΕ στο ΕΚΠΑ, με την οποία συμφωνούν τα δύο ιδρύματα.

Η ανακοίνωση των τεχνολόγων εκπαιδευτικών

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών (ΕΤΕ) για την ΑΣΠΑΙΤΕ:

Δόθηκε στη δημοσιότητα το Σχέδιο Νόμου  για τα ΑΕΙ. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας για το μέλλον της ΑΣΠΑΙΤΕ. Καμία αναφορά! Αντίθετα η  Υπουργός κ. Κεραμέως  αντικαθιστά μέλος της Δ.Ε. δείχνοντας ξεκάθαρα την πρόθεσή της να οδηγήσει μέσω της απαξίωσης στο κλείσιμο την ιστορική αυτή σχολή. Τώρα που έπεσαν οι μάσκες φαίνεται ότι οδηγούμαστε στο τέλος και μένει να ολοκληρωθεί το σχέδιο που ξεκίνησε κάποτε ο τέως Υπουργός Παιδείας κ. Ευθυμίου.

Τώρα όλοι κατάλαβαν ότι έπρεπε η μάχη να έχει δοθεί δυναμικά εδώ και καιρό. Η Διοικούσα Επιτροπή δεν έπρεπε να υλοποιήσει καμία επιθυμία-εντολή της κ. Υπουργού. Είναι πλέον φανερό τι  επεδίωξε, παραπλανώντας τους και εκθέτοντας όλους όσους την πίστεψαν. Όμως ποτέ δεν είναι αργά! Εμείς, οι απόφοιτοι της ΣΕΛΕΤΕ / ΑΣΠΑΙΤΕ δηλώνουμε ότι θα δώσουμε τη μάχη μέχρι το τέλος.

Καλούμε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,  τους φοιτητές και την εκπαιδευτική κοινότητα της ΑΣΠΑΙΤΕ, να συντονιστούμε για να αποτρέψουμε τα σχέδια της κ. Υπουργού και όποιου άλλου κρύβεται πίσω της.  Να επιβάλλουμε την πρόταση της ΕΤΕ για ένταξη της ΑΣΠΑΙΤΕ στο ΕΚΠΑ, με την οποία συμφωνούν τα δύο ιδρύματα. Είναι η μόνη λύση!

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΤΕ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - 50 ευρώ εγγραφή έως 25-9

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

stamatis_kraounakis
Σταμάτης Κραουνάκης για ΣΥΡΙΖΑ: «Την επόμενη ημέρα θα τα βρουν μια χαρά»
«Δεν είναι αριστερά αυτό. Έχει ξεκατινιαστεί το σύστημα» είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ
Σταμάτης Κραουνάκης για ΣΥΡΙΖΑ: «Την επόμενη ημέρα θα τα βρουν μια χαρά»