Εκπαίδευση
Στη ΔΔΕ Δ’ Αθήνας εντοπίζεται το πρόβλημα - Σε άλλες ΔΔΕ έχει ήδη αρχίσει η διαδικασία μονιμοποίησης εκπαιδευτικών της Ειδικής Αγωγής μετά το πέρας της διετίας

Για την καθυστέρηση της έναρξης της διαδικασίας μονιμοποίησής τους μετά το πέρας της διετίας από την ημερομηνία διορισμού τους, διαμαρτύρεται ομάδα νεοδιόριστων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής μέσα από επιστολή της στον διευθυντή της ΔΔΕ Δ’ Αθήνας.

Επίσης, διαμαρτύρονται περισσότερο γιατί σε άλλες ΔΔΕ έχει ήδη αρχίσει η σχετική διαδικασία εδώ και καιρό και αναφέρουν ως παράδειγμα τη ΔΔΕ Γ’ Αθήνας. Μάλιστα, έχουν ζητηθεί από τους διευθυντές τα ανάλογα ειδικά υπηρεσιακά σημειώματα μονιμοποίησης των δόκιμων εκπαιδευτικών από τους διευθυντές των σχολείων και με καταληκτική ημερομηνία την 30η Ιουνίου 2022.

«Αλήθεια πόσο εύκολο θα είναι να βρεθούν οι διευθυντές των σχολείων τον Ιούλιο ,τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο για να μεριμνήσουν για το παραπάνω έντυπο ,πολύ περισσότερο όταν αρκετοί από αυτούς θα έχουν συνταξιοδοτηθεί και ίσως να βρίσκονται σε άλλα σχολεία;» διερωτούνται οι εκπαιδευτικοί.

Τέλος, αναφέρουν ότι επιφυλάσσονται για κάθε παραπέρα νόμιμη ενέργεια.

Η επιστολή των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών

Ακολουθεί η επιστολή ομάδας νεοδιόριστων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής στον Διευθυντή ΔΔΕ Δ’ Αθήνας:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΑΕ

Έκπληξη και αγανάκτηση σε μας τους νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς ειδικής Αγωγής προκαλεί για άλλη μια φορά το γεγονός της καθυστέρησης της έναρξης της διαδικασίας μονιμοποίησής μας με το πέρας της διετίας από την ημερομηνία διορισμού μας (ΦEK 1289 ,τ Γ΄/19-8-2020) από τη ΔΔΕ Δ΄ΑΘΗΝΑΣ

 Διαμαρτυρόμαστε εντόνως πολύ περισσότερο  όταν σε άλλες ΔΔΕ έχει αρχίσει  η σχετική διαδικασία εδώ και  καιρό ( πχ. ΔΔΕ Γ ΄ΑΘΗΝΑΣ)  

moriodotisi.jpg

και έχουν ζητηθεί από τους διευθυντές τα ανάλογα ειδικά υπηρεσιακά σημειώματα μονιμοποίησης  των δόκιμων εκπαιδευτικών από τους διευθυντές των σχολείων και μάλιστα με καταληκτική ημερομηνία την 30η Ιουνίου 2022. Αλήθεια πόσο εύκολο θα είναι να βρεθούν οι διευθυντές των σχολείων τον Ιούλιο ,τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο για να μεριμνήσουν για το παραπάνω έντυπο ,πολύ περισσότερο όταν αρκετοί από αυτούς θα έχουν συνταξιοδοτηθεί και ίσως να βρίσκονται σε άλλα σχολεία;

Επιφυλασσόμαστε για κάθε παραπέρα νόμιμη ενέργεια.

ΟΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

diaita_1.jpg
Μια δίαιτα με γιαούρτι, μέλι και κανέλα που μπορεί να σας “διώξει” 7 κιλά σε 10 μέρες
Μετά το τέλος της δίαιτας ακολουθούμε ένα ισορροπημένο και υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα.
Μια δίαιτα με γιαούρτι, μέλι και κανέλα που μπορεί να σας “διώξει” 7 κιλά σε 10 μέρες