golearn-engl_970-250
Υπάρχει άμεσος κίνδυνος να γίνει έξωση, τα παιδιά να πεταχτούν στο δρόμο και το σχολείο να κλείσει

Την Τρίτη 17 Μαίου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό, στο Εφετείο, η προσφυγή που έχουν κάνει οι ιδιοκτήτες του κτηρίου του 9ου Δ.Σ Αιγάλεω κατά του Δήμου Αιγάλεω. Υπάρχει άμεσος κίνδυνος να γίνει έξωση, τα παιδιά να πεταχτούν στο δρόμο και το σχολείο να κλείσει διότι έχει απορριφθεί και η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της έξωσης που είχε καταθέσει ο Δήμος. 

Ο Σύλλογος ΠΕ Αιγάλεω θεωρεί ότι ο Δήμος Αιγάλεω έχει τεράστιες ευθύνες για το πώς οδηγήθηκαν τα πράγματα ως εδώ και απαιτεί από το Δήμο Αιγάλεω να επισπεύσει τις διαδικασίες και να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το χαρακτηρισμό του κτηρίου ως σχολείου και να δεσμευτεί ότι το 9ο Δ.Σ δεν θα κλείσει. 


Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Αιγάλεω

Θέμα: ΝΤΡΟΠΗ!!! Κάνουν έξωση και διαλύουν το 9ο Δ.Σ Αιγάλεω!!


Στάση Εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εφετείο 


      Συνάδελφοι/ισσες, την Τρίτη 17 Μαίου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό, στο Εφετείο, η προσφυγή που έχουν κάνει οι ιδιοκτήτες του κτηρίου του 9ου Δ.Σ Αιγάλεω κατά του Δήμου Αιγάλεω. Υπάρχει άμεσος κίνδυνος να γίνει έξωση, τα παιδιά να πεταχτούν στο δρόμο και το σχολείο να κλείσει διότι έχει απορριφθεί και η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της έξωσης που είχε καταθέσει ο Δήμος.  Θεωρούμε ότι ο Δήμος Αιγάλεω έχει τεράστιες ευθύνες για το πώς οδηγήθηκαν τα πράγματα ως εδώ.
- Ζητάμε από το Δήμο Αιγάλεω να επισπεύσει τις διαδικασίες και να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το χαρακτηρισμό του κτηρίου ως σχολείου και να δεσμευτεί ότι το 9ο Δ.Σ δεν θα κλείσει. 
- Ζητάμε από το Δήμο Αιγάλεω να δεσμευτεί ότι θα υλοποιήσει με κάθε τρόπο την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία έχει αποδεχτεί ότι σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από την απόφαση του δικαστηρίου ο Δήμος Αιγάλεω μαζί με ΟΛΟΥΣ τους ΦΟΡΕΙΣ και την ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ του Αιγάλεω θα υπερασπιστεί το σχολείο με κάθε τρόπο.
- Από την πλευρά μας δηλώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θα δεχτούμε να χαθεί κανένα σχολικό κτήριο στο Αιγάλεω. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ταυτόχρονα τα σχολεία που χτυπήθηκαν από το σεισμό του 2019 για τα οποία, 3 χρόνια μετά, δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση!!! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ: το 11ο Δ.Σ στο οποίο ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι μελέτες!!!! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ : το 17ο Δ.Σ και το 7ο Δ.Σ στα οποία οι εργολάβοι ξεκινούν και σταματούν τις εργασίες χωρίς να υπάρχει χρονοδιάγραμμα παράδοσης. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ: το Ειδικό Σχολείο, τα νηπιαγωγεία: το Ειδικό, το 15ο και το 28ο, την άθλια κατάσταση των Ειδικών Σχολείων στην Ορυζομύλων.  

Συνάδελφοι/ισσες, είμαστε με το δίκιο, το σχολείο πρέπει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τις πόλεις μας και όχι άλλα συμφέροντα. Με κάθε τρόπο και μέσο θα υπερασπιστούμε το σχολείο. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ!! Καλούμε ΟΛΟΥΣ/ΕΣ τους/τις συναδέλφους/ισσες, να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εφετείο (Κυρίλλου Λουκάρεως 14) την ΤΡΙΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ, στις 11.00 π.μ. Για τη διευκόλυνση των συναδέλφων κηρύσσουμε στάση εργασίας 10.00-1.15 μ.μ. 

- ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 9Ο Δ.Σ. ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ, ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.                                                                                                                                

 - ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ - ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 9Ο Δημοτικό Σχολείο!!                 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ, ΑΣΦΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

32.000 voucher (μέχρι και 300 ευρώ) για διακοπές: Κάντε από σήμερα αίτηση ΕΔΩ

1000 ΕΥΡΩ ΈΚΤΑΚΤΟ επίδομα σε ανέργους - Πώς θα τα πάρετε και πότε μέσω του GoLearn

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους δύο ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

foititikes_ekloges-aei
Υπουργείο Παιδείας: Έρχεται το ενιαίο ψηφοδέλτιο στις φοιτητικές εκλογές
Το ενιαίο ψηφοδέλτιο στις φοιτητικές εκλογές προαναγγέλλει το υπουργείο Παιδείας - Σφοδρές αντιδράσεις από την ακαδημαϊκή κοινότητα για το νέο...
Υπουργείο Παιδείας: Έρχεται το ενιαίο ψηφοδέλτιο στις φοιτητικές εκλογές