Σχολεία: Αργότερα θα ξεκινήσουν την Τρίτη και την Τετάρτη τα μαθήματα στην Καρδίτσα
Η απόφαση ελήφθη λόγω των συνθηκών πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν νωρίς το πρωί

Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καρδίτσας που λειτουργούν το πρωί, η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 10:00.

Η απόφαση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ελήφθη λόγω των συνθηκών πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν νωρίς το πρωί και με δεδομένο ότι λόγω του Covid 19 ακολουθούνται ειδικά πρωτόκολλα, που προβλέπουν συνεχή αερισμό των σχολικών αιθουσών.

Εξάλλου για να διευκολυνθούν οι γονείς το ωράριο προσέλευσης στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καρδίτσας παρατείνεται κατά μία ώρα και διαμορφώνεται για αυτές τις δυο ημέρες από 7 έως 10 το πρωί.

Επίσης αύριο Τρίτη και την Τετάρτη λόγω του ισχυρού παγετού που επικρατεί στην περιοχή, τα εκπαιδευτικά προγράμματα στους βρεφονηπιακούς - παιδικούς σταθμούς, στα νηπιαγωγεία και στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής ευθύνης του Δήμου Μουζακίου, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, θα αρχίσουν στις 10:00 το πρωί.

Για τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με την πορεία των καιρικών φαινομένων, θα ληφθούν νέες αποφάσεις από τη Δημοτική αρχή, για τις οποίες θα εκδοθούν σχετικές ανακοινώσεις.

Επισημαίνεται επίσης, ότι με αφορμή τη διαφοροποίηση της ώρας έναρξης των μαθημάτων στα σχολεία, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καρδίτσας προχώρησε σε σχετική προσαρμογή των δρομολογίων μετακίνησης μαθητών. Συγκεκριμένα, αυτές τις ημέρες, όλα τα πρωινά μαθητικά δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ εκτελούνται 1 ώρα και 45 λεπτά αργότερα από τη συνηθισμένη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αυτοκίνητο με καυσαέριο
«Μπλόκο» στα παλιά αυτοκίνητα: Τι φέρνει το νέο σύστημα που θα κόβει κλήσεις
Γιατί η κυκλοφορία παλαιών ΙΧ καθίσταται πλέον οικονομικά ασύμφορη - Πώς τα έξυπνα ραντάρ θα «σκανάρουν» την εξάτμιση
«Μπλόκο» στα παλιά αυτοκίνητα: Τι φέρνει το νέο σύστημα που θα κόβει κλήσεις
megaphone_ntountouka_kinitopoiiseis_poreia_syllalhtirio.jpg
Στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης η μάχη των νεοδιόριστων για μονιμοποίηση χωρίς αξιολόγηση στις 5 και 12 Μαρτίου
Συγκεντρώσεις και στάσεις εργασίας στη Θεσσαλoνίκη ενάντια στην αξιολόγηση και τις διώξεις
Στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης η μάχη των νεοδιόριστων για μονιμοποίηση χωρίς αξιολόγηση στις 5 και 12 Μαρτίου
διωξεις
Στα «κάγκελα» οι εκπαιδευτικοί της Αν. Αττικής: Καταγγέλλουν τρομοκρατία και αυταρχισμό από τη Διοίκηση - Παράσταση διαμαρτυρίας στις 11 Μαρτίου
Μέτωπο κατά της ΔΙ.Π.Ε. Αν. Αττικής: Εκπαιδευτικοί και γονείς ενάντια σε πειθαρχικά και τιμωρητικές μετακινήσεις
Στα «κάγκελα» οι εκπαιδευτικοί της Αν. Αττικής: Καταγγέλλουν τρομοκρατία και αυταρχισμό από τη Διοίκηση - Παράσταση διαμαρτυρίας στις 11 Μαρτίου