Ηράκλειο Κρήτης: Κλειστά τα σχολεία και αύριο λόγω κακοκαιρίας
Η απόφαση αφορά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Απόφαση να μείνουν κλειστά τα σχολεία και αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου, έλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Η απόφαση αφορά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η αναστολή λειτουργείας των σχολείων αποφασίστηκε «εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων που δημιουργούνται στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αποφυγή της διασποράς του Covid - 19».

Με απόφαση του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, κλειστοί θα παραμείνουν την Τρίτη και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί Ηρακλείου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

paideiaptixiovivlia.jpg
ΕΣΠΑ: Νέο πρόγραμμα στήριξης για πτυχιούχους – Ευκαιρίες χρηματοδότησης έως 36.000 ευρώ
Ξεκινούν οι αιτήσεις για την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας – Ποιοι ωφελούνται και πώς κατανέμεται η επιδότηση
ΕΣΠΑ: Νέο πρόγραμμα στήριξης για πτυχιούχους – Ευκαιρίες χρηματοδότησης έως 36.000 ευρώ