sxoleio
Μια επιστολή γονέα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, άλλαξε τη μορφή του δημοτικού σχολείου Κοσμίου

Με αφορμή την επιστολή γονέα από την Κομοτηνή, στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, άλλαξε πλήρως την μορφή του το δημοτικό σχολείο Κοσμίου.

Ο γονέας με την εν λόγω επιστολή απηύθυνε έκκληση ώστε να επισκευαστούν οι ζημιές του σχολείου και οι αίθουσες να πληρούν τις προδιαγραφές για την φιλοξενία μαθητών και εκπαιδευτικών. 

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες οι σοβάδες σε διάφορα σημεία έχουν πέσει και μάλιστα σε μια φωτογραφία έχει φανερωθεί το σίδερο από τα θεμέλια του κτιρίου.

Η επιστολή μεταβιβάστηκε από την Κ. Σακελλαροπούλου στο πρωθυπουργικό γραφείο και μαζί με τον γενικό γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, το σχολείο επισκευάστηκε. 

Στη γιορτή του πολιούχου του χωριού πραγματοποιήθηκαν τα «άτυπα» εγκαίνια της νέας μορφής που πήρε το δημοτικό σχολείο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

sxoleio
sxoleio
sxoleio
sxoleio

 

sxoleio

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί οι Έλληνες με προθεσμιακές καταθέσεις είναι «μεγάλοι χαμένοι»;

Ποια γνωστή ηθοποιός παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κώστας Τσουκαλάς
Τσουκαλάς για Mercosur: «Απέκρυψε ο Μαρινάκης ότι η κυβέρνηση υπέγραψε χωρίς διαπραγμάτευση και ανταλλάγματα»
Τσουκαλάς για Mercosur: Απέκρυψε ο Μαρινάκης ότι η κυβέρνηση υπέγραψε χωρίς διαπραγμάτευση και ανταλλάγματα, όπως κάνει πάντα
Τσουκαλάς για Mercosur: «Απέκρυψε ο Μαρινάκης ότι η κυβέρνηση υπέγραψε χωρίς διαπραγμάτευση και ανταλλάγματα»
εξαφάνιση
Μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Στο μικροσκόπιο κινητό και κινήσεις για χρήματα
Νέα στοιχεία εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για την ανήλικη γερμανικής καταγωγής που αγνοείται από τις 8 Ιανουαρίου
Μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Στο μικροσκόπιο κινητό και κινήσεις για χρήματα