Παράσταση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών και γονέων έξω από το κτίριο της ΕΡΤ
Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν την Κυριακή 16/1 μέλη σωματείων εκπαιδευτικών και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων (Α-Γ ΕΛΜΕ Β Αθήνας και οι Ενώσεις Γονέων Χαλανδρίου, Χολαργού-Παπάγου και Αγίας Παρασκευής), διαμαρτυρόμενοι για ελλιπή μέτρα προστασίας στο άνοιγμα των σχολείων εν μέσω διασποράς της μετάλλαξης Όμικρον.

Το Δ.Σ. της Α-Γ ΕΛΜΕ Β Αθήνας και οι Ενώσεις Γονέων Χαλανδρίου, Χολαργού-Παπάγου και Αγίας Παρασκευής, πραγματοποίησαν σήμερα Κυριακή στις 12 το μεσημέρι παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από το κτίριο της ΕΡΤ, Λ. Μεσογείων 432 στην Αγία Παρασκευή, απαιτώντας τη λήψη όλων εκείνων των μέτρων που είναι απαραίτητα για ΑΝΟΙΧΤΑ και ΑΣΦΑΛΗ σχολεία, καθώς και άλλα ζωτικής σημασίας αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας, όπως αναλυτικά αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Οι συγκεντρωθέντες από τα Δ.Σ. της Α – Γ ΕΛΜΕ Β’ Αθήνας και τις Ενώσεις Γονέων Χαλανδρίου, Χολαργού – Παπάγου και Αγίας Παρασκευής, ζήτησαν τη μείωση των αριθμών των μαθητών σε 15 ανά τμήμα, την άμεση χρήση όλων των κενών αιθουσών στα σχολεία, τακτικά δωρεάν τεστ από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας, συνταγογράφηση μοριακών τεστ, πρόσληψη νοσηλευτών στα σχολεία και προσωπικού καθαριότητας, αλλά και εκπαιδευτικών για κάλυψη των κενών στα σχολεία που παρουσιάζονται, την πλήρη λειτουργία του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και κονδύλια για τη δημόσια υγεία και άμεσες προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

στεγαση
ΔΟΕ για στέγαση εκπαιδευτικών: Δραματική η κατάσταση - Νέες δράσεις διεκδίκησης
«Η Ομοσπονδία αναδεικνύει την κρίση στέγασης και καλεί σε οργανωμένο αγώνα για αξιοπρεπή διαβίωση και εργασιακά δικαιώματα»
ΔΟΕ για στέγαση εκπαιδευτικών: Δραματική η κατάσταση - Νέες δράσεις διεκδίκησης
Γιάνης Βαρουφάκης
Ο Βαρουφάκης διακόπτει τη συνεργασία ΜέΡΑ25 – ΑΡΑΣ μετά τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο
Η χθεσινή επίθεση σε αναρχικές ομάδες από μέλη της Αριστερής Αντικαπιταλιστικής Συσπείρωσης οδηγεί το ΜέΡΑ25 σε ρήξη, με τον Γιάνη Βαρουφάκη
Ο Βαρουφάκης διακόπτει τη συνεργασία ΜέΡΑ25 – ΑΡΑΣ μετά τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο