Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν την Κυριακή 16/1 μέλη σωματείων εκπαιδευτικών και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων (Α-Γ ΕΛΜΕ Β Αθήνας και οι Ενώσεις Γονέων Χαλανδρίου, Χολαργού-Παπάγου και Αγίας Παρασκευής), διαμαρτυρόμενοι για ελλιπή μέτρα προστασίας στο άνοιγμα των σχολείων εν μέσω διασποράς της μετάλλαξης Όμικρον.

Το Δ.Σ. της Α-Γ ΕΛΜΕ Β Αθήνας και οι Ενώσεις Γονέων Χαλανδρίου, Χολαργού-Παπάγου και Αγίας Παρασκευής, πραγματοποίησαν σήμερα Κυριακή στις 12 το μεσημέρι παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από το κτίριο της ΕΡΤ, Λ. Μεσογείων 432 στην Αγία Παρασκευή, απαιτώντας τη λήψη όλων εκείνων των μέτρων που είναι απαραίτητα για ΑΝΟΙΧΤΑ και ΑΣΦΑΛΗ σχολεία, καθώς και άλλα ζωτικής σημασίας αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας, όπως αναλυτικά αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Οι συγκεντρωθέντες από τα Δ.Σ. της Α – Γ ΕΛΜΕ Β’ Αθήνας και τις Ενώσεις Γονέων Χαλανδρίου, Χολαργού – Παπάγου και Αγίας Παρασκευής, ζήτησαν τη μείωση των αριθμών των μαθητών σε 15 ανά τμήμα, την άμεση χρήση όλων των κενών αιθουσών στα σχολεία, τακτικά δωρεάν τεστ από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας, συνταγογράφηση μοριακών τεστ, πρόσληψη νοσηλευτών στα σχολεία και προσωπικού καθαριότητας, αλλά και εκπαιδευτικών για κάλυψη των κενών στα σχολεία που παρουσιάζονται, την πλήρη λειτουργία του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και κονδύλια για τη δημόσια υγεία και άμεσες προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ερωτήσεις και απαντήσεις για το Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ

ΌΛΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΔΕΚΤΑ στο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ - Αιτήσεις Εδώ

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Μέντορες και Συντονιστές: Επίδομα θέσης αντί μοριοδότησης ζητά η ΟΙΕΛΕ
Μέντορες και ενδοσχολικοί συντονιστές: Οι θέσεις ευθύνης στην εκπαίδευση πρέπει να συνοδεύονται από οικονομικά κίνητρα και η εφαρμογή των...
Μέντορες και Συντονιστές: Επίδομα θέσης αντί μοριοδότησης ζητά η ΟΙΕΛΕ